tisdag 6 oktober 2009

Härligt höstväder..

Vilket härligt höstväder vi har haft idag.. Solen har visat sig på sin bästa höstsida.. När jag vaknade så fixade jag mat till mig och Johannes för att sedan köra honom till hans pappa.. När jag körde hem så ställde jag bilen på Willys parkering, tog kameran med mig och gick en rask promenad på ca 40 minuter... Såååå skönt det var.. Kameran blev inte välanvänd på promenaden.. Det blev bara två bilder, ett på ett höstträd och så ett på höstlöv..


Men när jag skulle köra hem så tog jag en extra runda med bilen och hamnade vid Valhall Ättestupa där denna bild här under kommer ifrån..

Fortsatte köra och såg denna fina brunn vid ett gammalt hus.. Parkerade och gick ut för att plåta.. Tur att det var ett sommarhus så det var ingen där som såg mig.. Bredvid denna brunn så fanns ett litet stenhus, potatiskällare kanske.. Gillar när sånt här gammalt sparas..


Ikväll är det dags att gå till jobbet igen.. Som jag skrev igår så jobbar jag fem nätter denna veckan men jag har dem inte på raken, utan jag jobbade igår natt och så i natt, är sen ledig två nätter för att vara tillbaka på fredag och jobba tre nätter över helgen.. Nån undrade om jag var ledig länge sen men nä, tyvärr.. Eftersom jag jobbar 100% natt så blir det inte många nätter ledigt.. Som mest är jag ledig fyra nätter och det är var åttonde helg, annars är det tre nätter ledigt de helger jag inte jobbar och två nätter ledigt mitt i veckan.. Men jag trivs med mitt jobb och mina tider även om man ibland önskar lite mer ledighet.. Jag jobbar ju långa nätter med, 10 timmar och 20 minuter var gång..
Nu är det ca 2 timmar tills jag skall promenera till jobbet och de timmarna skall jag tillbringa framför tv'n med en sovandes Gusten bredvid mig..
Ha en bra kväll och en härlig onsdag..
Kramar
Mia

10 kommentarer:

Fian sa...

Vad fin din blogg är Mia!!

Nettan sa...

vilka bilder.... kram

Fröken Tindra sa...

Härliga höstfoton!! Gratängen i tidgare inlägg måste jag nog testa vid tillfälle.
Kram!

hemma hos lilla mej sa...

vilka härliga och mysiga bilder.Ha en bra natt Mia och ha det så gott kramizar ~~~~~RITA~~~~.

fru Sätterlund sa...

Vilka underbara höstbilder du har tagit :) Så härliga färger!

Ha det gott,
Kram Therese

Annas skattkammare sa...

Hej Mia! Vilka vackra höstbilder!! =) Ja ang kris så tycker jag att det börjar smyga sig på att man blivit äldre.. men det kanske har att göra med husköp osv också...
Ha en bra vecka!
Kram /Anna

Romantiska Hem sa...

Men så fina bilder, den promenaden måste känts njutningsfull! Själv borde jag verkligen försöka att få till det med något som är lite hurtigt, jag sitter ju vid skol bänken hela dagarna och jobbar sedan mkt hemma framför datorn det blir ju inte så mkt man rör på sig då, tyvärr. Kram Petra

Nina sa...

Ja, nu är hösten vacker! Kul å fota alla färger mot blå himmel. Fina bilder i vanlig ordning :)

Ha det så bra!
Kram Nina!

Helan sa...

Heeij tjejen.. usch för dina nätter.. jag gick ständig natt i 11 månader, å jag säger.. ALDRIG MER!!!
Jag som alltid gillat natten bäst förut.. men inte nu, å nu har jag märkt hur skit mitt humör var då, gentemot nu...tänk att familjen orkade me en.. usch.

joo, visst rä de skönt me promenader, å helst då man har nån å gå med.. de bidde bara raska promenader igår.. skönt vare.
Idag är det regn årusk, så de blir bara snabba turer ida.. usch, det är ju så kallt me.

SÅ fina bilder du tagit, kul å bara åka ut å ta bilder på allt möjligt sådär. Jag har ju ingen kamera nu.. kanske nångång jag får mej en.. får väl se.
Nu är det iaf spisen som ska hämtas när som helst.. å det ser jag sååå fram emot.

Nepp, bäst å göra nåt.. ha en fin dag... å många kramar till dej. Helén.

My shabby chic house sa...

Hej tjejen!

Ville bara berätta hur mycket jag uppskattar dina små kommentarer hos mig. Många besökare men få som tar sig tiden att skriva någon rad. Tack för att du tar dig tiden.

Nu ska jag kika vidare här hos dig.

kramar!
Mia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade