onsdag 14 oktober 2009

Vacker höstdag och omkullcykling..

Dagen idag började ju inte på bästa sätt.. Klockan 7.40 vaknar jag och flyger upp.. Skulle ju se till så att dottern hade stigit upp till klockan sju.. Hon sov när jag kom upp till henne så det var att stressa på henne, fixa mackor till henne och sedan skjutsa henne till skolan.. Allt gick i 190 och hon var i skolan 8.25, började 8.30 idag.. Bra jobbat av Amanda att vara så snabb.. Ni vet 15 år och håret skall vara perfekt liksom sminket, det brukar ju ta sin tid, men idag gick det undan..

Jag körde hem för att sova en liten runda till så att jag klarar att vara vaken i natt.. Två timmar till blev det.. Körde sedan till simhallen men vände i dörren då det var ca 50 stycken danska barn som oxå skulle i bassängen.. Så jag valde att köra hem istället där jag bl.a städade badrummet som var i stort behov av det..

Idag ville Amanda bli fotograferad igen så då tog vi och fixade det.. Bad henne faktiskt att plåta mig med.. Jag gillar inte att stå framför kameran men det kan ju vara roligt att det finns nån bild på mig med.. Så detta är en bild på oss var som jag bjuder på här..

I eftermiddags hade vi möte på jobbet.. Jag promenerade dit för att jag ville ha den motionen jag missade eftersom jag inte simmade.. Jag tog kameran med mig, vilket jag inte brukar.. Men det var nog nån mening med det.. När jag gick hem vid 18 snåret så fanns dessa grymt läckra moln på himlen.. Solen lyste upp dem underifrån.. Vackert tyckte jag.. Hade jag inte haft kameran med så hade jag missat dem helt för det röda var borta när jag kom hem..


Ikväll när jag cyklade till jobbet så fastnade jag på ngt konstigt sätt i ena bromsen så framhjulet vred sig och jag for över styret rakt i backen.. Rejält ont gjorde det.. Jag fick styret in mellan benen, lite över, och där har jag jätte ont just nu.. Slog i ena knät och händerna.. På händerna hade jag vantar på mig som tur är.. Ena vanten gick det hål i så hade jag inte haft dem så hade jag skrapat händerna rejält.. Jag flög upp och kollade så ingen såg mig och cyklade vidare på min cykel som oxå fått sig en smäll.. Den lät inget vidare.. Tror att det var stänkskyddet över framhjulet som skrapade i däcket, får kolla upp det i morron när det är ljust.. Klarade mig bra iaf, inget brutet så det får jag ju vara glad för :-)

Nu skall jag ta och läsa lite bloggar och sedan göra lite nytta här.. Ha en bra natt alla och en underbart bra torsdag..

Kramar

Mia

8 kommentarer:

Nina sa...

Ajajaj, vilken vurpa! Kunde gått illa det! Hoppas det ömma snart går över! Typiskt att det första man tänker inte är "Är jag hel" utan "Var det nån som såg" *ler* Hoppas det inte är nåt allvarligt med cykeln med!

Vilka fina bilder, både på dig, Amanda och vackra moln! Varje gång jag ser dina, eller Patricias, fina bilder så drömmer jag om en systemkamera. Nån gång ska jag prioritera det!

Bra gjort av Amanda att hinna fixa sig i 190!

Ha det toppen!
Kram Nina!

Plupps krypin sa...

Oj, oj, tur att du inte gjorde dig mer illa. Hoppas det onda går över snart. Vackra bilder både på tjejer och natur. Må så gott.
Yvonne

hemma hos lilla mej sa...

Gomorron! Ojoj det kunde gott illa.Tur att du inte gjorde dej mera illa.Hoppas att det onda går över snart.Vilken fart Amanda fixade sig på.Fina bilder bäde påAmanda och naturen.Ha en mysig torsdag kramizar ~~~~~RITA~~~~

Nettan sa...

de låter som om du tom är klumpigare än...jag ramlade över en av hundarna i går. den som är christoffers .hon är mest i vägen . oc tjong så lång jag raklång på ssingelen på innergården .. knack i knät..
i dag är det bättre jag kan böja det men det knäpper och stramar... f..n säger jag ..
hoppas du sovit gott ... kram N
GLÖMDE JU.. VILKA HIMELSKA BILDER...

Helan sa...

Heeij.. är in lite till å från, nåt snabbt inlägg ibland, men inte så frenetiskt som jag skrivit förut.. ska försöka vila mej mer emellanåt.

Så mycket du hinner å du är duktig me din träning åså.
SUperfina bilder ni tagit..
roligt me lite höstbilder..

Hoppas du får en härlig dag, nu ska jag ta å bränna ur ugnen klart.. så jag kan användan den nångång..min nya finfina spiiiis! kram på dej. Helén.

Lilla Provence sa...

Hej

Sån tur att du inte gjorde dig mer illa.

Så fina foton på Er:)
Ha d gott
Kram sari

Nyanser av vitt sa...

Fina bilder på dig och Amanda.
Men vilken vurpa...visst är det helt otroligt att man flyger upp och ser sig om så ingen har sett när man ramlar för att sedan känna efter om man slagit sig.
Sköt om dig och cykla försiktigt nu. Det börjar bli halt.
stor KRAM
Agneta

Pia sa...

Vilken tur att Du inte gjorde illa Dig mer!
Jättefina bilder på Dig och dottern... och visst är det härligt när man har kameran med sig precis i det där magiska ögonblicket. Det är alltför många ggr som man INTE har det och grämer sig lite över det.

Ha ett fint veckoslut!
Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade