torsdag 1 oktober 2009

Träning och blommor idag med...

Även idag blev det träning.. Styrketräning som avslutades med 20 minuters rask promenad på löpbandet.. Såååå skönt efteråt.. Patrick åkte med till simhallen där gymmet är men han simmade idag.. Fast han löste ett halvårskort som går till både sim och gym så på måndag skall han med börja.. Tyvärr lär det inte bli så många gånger vi kan gå tillsammans pga av våra jobbtider men någon gång skall vi nog kunna få till ett gemensamt gympass..

Idag köpte jag en prydnadskål till min mindre kruka på trappen så nu ser det lite bättre ut där.. Vill bara hitta nån mer pumpa med men det dyker nog upp hoppas jag..


Efter gympasset idag så var vi och handlade och klockan blev mycket så vi skippade matlagningen och beställde hem mat istället, en kebabsallad blev det för mig.. Gott var det och skönt att slippa laga mat..
Och så här trött blir man efter träning och mat ;-)
Gusten han hittade en perfekt plats att sova på..

Nu jobbar jag sista natten denna veckan.. Nu är det tre nätters ledigt som gäller för mig och det skall bli skönt.. Fast jag startar ledigheten med en hektisk dag i morgon.. Jag skall sova till kl 12, upp och baka en kladdkaka.. Hämta sonen vid sin skola kl 14.15 för att sedan köra till Växjö, 9 mil bort, för att hämta hans tjej som kommer med bussen där.. Köra hem och är väl hemma runt 16.30 och sedan kl 18 så skall vi ha kalas för Patrick som fyllde år förra fredagen.. Sen kommer jag förhoppningsvis sova gott efter det..

Så i morgon lär jag nog inte hinna blogga men jag återkommer med all säkerhet på lördag med ny blogg och nya bilder.. Ha nu en bra natt och en underbart härlig fredag..

Kram

Mia

9 kommentarer:

Nina sa...

Vad gosigt dom har i soffan! :)
Fina bilder å fint på trappen! Ser mysigt ut, bara snön som fattas... Du påminde mig om att det är dax å ta fram utelyktan...

Hoppas du får en bra dag, trots lite stress, och att du sover gott sen, när du nu har ledig natt!

Kram Nina!

Helena sa...

Hej! Vad skönt det låter att ha kommit igång med träning, det är lite si och så på den fronten här men jag hoppas att komma igång snart! Mysigt med kissen så! Ha en skön helg! Kram Helena

Signe 1 sa...

Hej! Tack för kommentaren hos mig så jag hittade till din fina blogg oxå:-) Ja Hemnes är så fin, förstår att ni är nöjda med den:-) Kram Sofia

hemma hos lilla mej sa...

Vad skönt att ha kommit igång med träningen.Ja du är duktig.Vad gott att slippa laga mat.Vad fint det blev på din trapp.Ja nu är det kallt och hösten är här.Ha en underbar och mysig fedag kramizar ~~~~~RITA~~~~.

Uttan sa...

Tänk att vi var så nära dej...
Så fint Du gjort på trappan!
Kan tänka mej att allt har frusit nu när Vi kommer hem.

Trevlig Helg!
Krm!

japp sa...

Heeij.. oj, du har allt lite hektiskt just nu.. hoppas du hinner få varva ner å njuta lite me.

Joo, ibland haglar dom ner alla utmaningar å awarder.. så man hinner knappt me. Men det är ju frivilligt, men såklart alltid skoj å läsa lite om er alla..alla goa bloggare.

Så fint du fick på bron, jag ska försöka få till nåt fint på min bro me.. ska göra klart vinterstädningen ute i helgen, OM jag hinner, för jag går natthelg nu, intensivaste helgen på alla 5v.

Ha de gott..kram på dej å krama goo kissen me. Helén.

Helena sa...

Du är så pysslig, fint är det!

Kaffe och Mazarin sa...

sååå fint det blev på trappan!!!:) ha en bra helg!!!kramiz

JessicaSonesson sa...

Gud vad söt katt Mia!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade