söndag 18 oktober 2009

Skön slappedag..

Ja idag har det varit en skön slappdag.. En go soffdag.. Fast jag började dagen med en 67 minuters promenad med en bok i öronen.. Just nu lyssnar jag på Hypnotisören, en mycket bra bok.. Jag tyckte den var lite rörig i början men nu är den verkligen bra och kan rekomenderas.. Annars har jag i flera timmar legat i soffan och slötittat på tv.. Reste mig upp ikväll då jag skjutsade sonen till Kyrkhult till hans pappa.. Sen nu ikväll har det blivit soffläge igen..
Jag mår hur bra som helst trots ganska mycket vin igår.. Jag fyller snart 39 år och har ALDRIG varit bakis trots att jag varit bra dragen vissa gånger i mitt liv, men inte så ofta.. Och det känns skönt att man aldrig mår dåligt dagen efter..
Igår var jag alltså hemma hos en fd arbetskamrat.. Vi är sex stycken som brukar träffas med jämna mellanrum för att äta och dricka gott och vi har alltid en massa kul att prata om.. Igår blev det dans i Mariettes kök med.. Just på bilden är det Pia och Elisabeth som dansar foxtrot.. Jag var uppe med Pia och buggade..
Kom hem vid 00-tiden och då var jag rätt trött efter att ha varit ute och slarvat två kvällar på raken så det var gott att krypa ner under täcket..
Sammanfattningsvis har jag haft en kanon bra helg och kommer att gömma den i mitt minne.. Nu blickar jag fram mot nästa då jag och Patrick skall åka upp till Göteborg för att tillbringa två hotellnätter där.. Skall bli skönt att komma hemifrån lite och bara ägna oss åt varandra.. Det behöver man ibland..
I morgon skall jag på ett långmöte på jobbet, 8.30-15.. Efter det skall jag åka och simma och sedan hem och försöka vila innan det är dags att cykla till jobbet på kvällen.. Jag jobbar tre nätter nu och sedan ledig fyra.. Det är min längsta ledighet på mitt åtta veckors schema, och den enda helgen jag inte jobbar på åtta veckor då vi inte har barnen.. Den helgen behövs för att vi skall hinna med varandra med eftersom vi jobbar som vi gör och att vi har barnen den andra helgen..
Nu skall jag faktiskt slänga mig i soffan en kort stund till innan jag skall krypa ner i sängen.. Nä förresten, jag skall ta och lägga mig på spikmattan istället, ja det gör jag :-)
Ha en bra natt och en härlig start på veckan..
Kramar
Mia

9 kommentarer:

♥ Fyra årstider sa...

Jag som inte kan dricka för mycket för jag blir så sjuk..fy för dagen efter, men snart är det fest.
Kram Lotta

hemma hos lilla mej sa...

Hallojs vännen!Vad skoj att du haft skoj.Man behöver det få umgås med sina tjejer och ha skoj åh prata skratta .Ja som du har gjort.Jag blir aldrig bakis heller.Vad mysigt att du och Älsklingen ska till Götet. (Kommer därifrån).Ha en mysig kväll och en härlig ny vecka kramizar ~~~~RITA~~~~~.

LOPPISLIV sa...

Hej Mia! Bara kom och fynda, har boden fullproppad nu med loppisprylar som ska säljas :-) Visst är det härligt med slappardagar, det har jag haft hela helgen tycker jag men lite feng shui rensning har jag ändå hunnit med. Boken du nämnde, Hyptonisören har jag köpt redan i somras, men inte börjat på den ännu. Mysigt med hotellresa till storstaden som stundar för er, kul när man har något sånt att se framemot. Ha en fin vecka. Kramis Paula

LOPPISLIV sa...

bara jag igen, behöver nog gå och sova nu....hmmm rättelse!! Jag menar såklart Hypnotisören..gäsp...hihi //P

Anonym sa...

Spikmatta...ajaj...

Inspiration i vitt sa...

Hej Mia, vilken rolig kväll du haft och visst behöver man åka bort med sin kära ibland och bara njuta. Kram på dig/Ingela.

Nina sa...

Ja, en slappardag behövde du säkert :) Vilken rolig helg du har haft! Och en till att se fram emot, minsann!

Låter lite jobbigt att sitta på möte hela dan och sen jobba hela natten.. Hoppas det går bra iaf.

Må så gott!
Kram Nina!

lovefriidrott sa...

Hej

det låter som ni haft en helt fantastisk kväll:)
Ha d gott
Kram Sari


http://www.lillaprovence.se

Hem och Lycka sa...

Vad mysigt med såna där träffar ibland!

kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade