måndag 5 oktober 2009

Så var det måndag och ny vecka..

Ja nu är det måndag igen och en ny vecka har börjat, en vecka där jag har 5 nätters jobb framför mig med början ikväll.. Så idag försökte jag ligga lite längre så jag kan hålla mig vaken i natt.. Patrick tog och körde till gymmet medans jag låg kvar i sängen, låg och småslumrade medans Gusten tyckte det var roligare att busa än att sova bredvid mig..

Jag körde till gymmet i eftermiddags efter att Patrick åkt till jobbet.. Där startade jag med 10 minuters uppvärmning på crossen.. Gymmade med olika maskiner i en timme och så avslutade jag med intervallträning på motionscykel i 20 minuter.. Var genomsvett efter det, men skönt var det.. Handlade efter det och sedan hem och laga mat till mig och Johannes.. Efter all disk så hamnade jag i soffan och där skall jag hålla till fram till det är dax att cykla till jobbet...

Detta blomsterarr fick Patrick av mina föräldrar i fredags då vi firade hans födelsedag.. Ett litet gulligt arr som jag givetvis var tvungen att plåta.. Bilden blev ju inte så bra men man ser ju vad det är iaf :-D


Ikväll är det Sveriges fulaste hem med Simon och Tomas.. Jag gillar verkligen dem.. Ibland kan man tro de är helt korkade när de berättar vad de tänkt men när det väl är på plats så brukar det bli hur bra som helst.. Jag hade gärna haft dem här för att hjälpa mig, tror jag är lite för feg ibland så deras järvhet hade behövts..

Nu skall jag ta en mugg te och sedan sitta i soffan resten av kvällen..

Ha en njutningsbar kväll och natt..

Kram på er alla fina..
Mia

16 kommentarer:

Plupps krypin sa...

Halloj.
Hur orkar du jobba så många nätter? Jag skulle gå på knäna. Vilket sött blomarrangemang din man fick.
Må så gott
Yvonne

Malin - Ebbas änglar sa...

Vilken hurtbulle du är Mia =) Bra jobbat!!

Jättefint höstarrangemang, det är ju så härligt nu på hösten med alla varma färger. Har gjort massor med arr. i dag på jobbet, men med snittblommor.

Ha det bra / Kram Malin ^^,

hemma hos lilla mej sa...

Vad duktig du är att gå till gymmet.Men kommer man igång äe det säkert hur skoj som helst.man tävlar ju med sig själv.Vilka gulliga blommor din man fick .Härligt med alla mysiga färger.Va jisses 5 nätter på raken är det inte jobbigt? Ha det gott i soffan tills det är dax.Ha en bra natt kramizar ~~~~RITA~~~~.

Kaffe och Mazarin sa...

jag blir ju svettig bara jag läser vad du gjorde på gymmet!!!:) ha en trevlig kväll!!kramiz

Nina sa...

Ja, det brukar bli bra när dom är klara, Simon & Tomas, men idag... Nä... Eller va???

Hoppas du har kunnat vila lite idag så du orkar med dina jobbnätter du har i veckan.

Ha det så bra!
Kram Nina!

Tidsmästarinnan sa...

Halloj! Nej jag skulle inte våga släppa in Simon och Thomas, även om de har många bra idéer, de verkar lite galna ibland tycker jag :-)
Men väldigt skön stil har de tillsammans!

Kram på dig!
Susanne

Pia sa...

Jag gillar också Simon och Thomas skarpt! Tycker om att de vågar ta ut svängarna och inte vara så svenska och neutrala in sina inredningsideér.

Hoppas Du får en fin vecka!

Kram!

Vardagens guldkorn sa...

Antar att du är på jobbet nu då... 5 nätter, en hästvecka alltså =0) men sen får du väl lite längre ledigt va? Har jobbat natt på ett äldreboende under sommrloven då jag pluggade till lärare. Smidigt sommarjobb och jag hade inga problem med sömnen, frågan är väl bara hur länge man pallar nattjobbet...gäller ju att kunna vända tillbaka dygnet och att magen håller. Hoppas du får bra nätter i alla fall. Jag vabbar med dottern imorgon så här blir det sovmorgon =0)
Kram Linda

jeannette sa...

Hej du
Du har inte några kattproblem :)
Vilken fin blomster du har på ditt bord den gillar jag. Jag gillar själv att fixa med blommor.kramar till dig

Made in Persbo...Carina sa...

Å så jag önskar att jag kunde se Simon och Tomas på tv (vi har inte den kanalen)...har läst om dem i tidningarna lite och de verkar ju vara helgalna.

Kanske kan man se programmen på nätet??? Hm....

Ha det gott!
Kram, Carina

Linruz sa...

Vad roligt att få så fina blommor.
Te i sofan framför tvn är inte så dumt.
Kram Lina

A home far away sa...

Nä vad säger du, såna saker får ju inte ske! Vi lägger ju våra liv i händerna på läkarna! Skönt att det ändå gick bra till slut...

Kram Gunilla

Inspiration i vitt sa...

En sån vacker bukett han fick, höstigt fin.
Ha en bra vecka kram/Ingela.

Nyanser av vitt sa...

Åh vilket fint arrangemang med vackra höstfärger.
Tack för gullig kommentar. Jag blir så glad.
Håll dig vaken inatt nu....
KRAMIS
PS Vad duktig du är som "gymmar" DS

japp sa...

Heeij tjejen.. nee, de ska bli riktigt roligt å få både ny spis å en assistent..De lär nog blir lite bakanden sådär i början, så det är väl dags å förbereda sig snart för å fylla frysen..hihihi.

Så fin blomster arr. som han fick på sin födelsedag.. fint me hjärtan på tråd å bären till.. verkligen nätt å fin uppsättning.

Hade du me svårt å se vad de stod på min sida.. citaten som jag skrivit.. de var 2 citat om vänskap.. lustigt att de blev så, vi kan se från alla våra datorer här.. både inloggad å inte inloggad..

Hoppas du ahr de bra annars..å att du får en fin vecka..kram på dej. helén.

eennaaa sa...

Duktigt du är =).

Kämpigt me 5 nätter, hoppas de går fort.

Håller med om att man kan undra när Simon o Tomas berättar sina ideer, men när man sen får se de är de bra ju!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade