måndag 12 oktober 2009

Ny vecka och två nätter ledigt..

Nu är det måndag igen och jag tycker det är rätt skönt att det är just måndag idag.. Har ju jobbat hela helgen, tre nätter, och nu är jag ledig två nätter.. Skall bli skönt att får sova i sin säng på natten..

Jag bloggade ju inte igår och det med den enkla anledningen att det jag gjorde igår var sova, slappa och promenera till jobbet.. Hände inte ett dugg mer, en perfekt söndag med andra ord.. Sonen kom med igår förstås så jag pratade ju med honom med, men annars världens lugnaste dag..

Idag sov jag fram till 12.45, då steg jag upp och åt frukost och sedan tog jag mig till gymmet.. Kan väl erkänna att just idag kände jag inte så mycket för det men gjorde det ändå och det är ju så skönt efteråt.. Sen blev det matlagning, handling, tvätt och nu bloggande.. Så inte mycket som har hänt idag heller.. Jag väntar på att få titta på mina favvosar Simon och Tomas i Sveriges fulaste hem.. Då skall jag krypa upp i soffhörnan med en mugg te och kolla vad de hittar på idag..

Jag vill ju lägga in bilder var gång jag skriver en blogg och gärna något som har med min dag att göra, men just idag så har jag ingen sån bild och då får det bli på lilla Gusten som lekte på en av våra köksstolar idag.. På den översta bilden så hade han ögonen på remmen till min kamera..



Nu skall jag ta och läsa nån blogg innan Simon och Tomas drar igång så jag säger tack för idag och hoppas att ni alla mår bra..

Kram

Mia

15 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Vilken skön söndag.Vad nog vad du behövde.Sitter oxå o kollar på Simon och Tomas.Ha nu en skön kväll vännen och en mysig tisdag när du är ledig kramizar ~~~~~RITA~~~~.

Malin - Ebbas änglar sa...

Han är bedårande din lilla Gusten..... Själv har jag en "assistent" här mellan mig & tangentbordet. Pelle kommer gärna o lägger sig här när jag sitter vid datorn!

Ja, Simon & Thomas är ena riktiga sköningar,man blir glad av att titta på dom.

Ha det bra. /Kram Malin ^^,

Uttan sa...

Har precis kollat På Simon o Tomas.
Ja det blev färglatt i kväll vill jag lova.
Vilken underbar bild på Gustens tass.
Minns när jag hade katt faktiskt en som liknade Gusten tyckte tassarna luktade så gott och var så mjuka å goa.
vad du är duktig å Gymmar.

Ha det gott!
Kram!

fröken Sätterlund ✯ sa...

Vad skönt med en "göra-nästan ingenting-dag". Jag saknar de dagarna nu när jag jobbar som mest. Men de kommer väl så småningom och då ska jag bara njuta :)

Ha det gott,
Kram Therese

Nina sa...

Han är en riktig sötis, Gusten :) Å du får fram det så bra med fina bilder!
Kram Nina!

jeannette sa...

Hej du
Vilken härlig katt tass bild jag älskar tassar, ska nog också försöka ta en sådan bild och kanske förstora den. Jag gillar skarpt Simon & Tomas. ha en skön ledighet och njut. kramar

Tidsmästarinnan sa...

Hej Miavännen!
mmm, jag vill klappa den där mjuka lilla tassen!! Annars är jag egentligen mer en hundtjej, men Gusten var en riktig goding.
Och jättefina bilder!
Kram på dig!
Susanne

plingan sa...

Åh en så söt liten tass!
Skönt med lite lediga nätter då. Hoppas du får sova riktigt gott!

Kram Pernilla

nettan sa...

De finns inget så skönt som sin säng när man gjort sina nätter... jag är ledig till fredag natt.. men sover det gör jag väldigt dåligt....
kram N

Tess på Tilda och Mamma sa...

Tack för att du kikar in till mig, till er som fixar att arbeta på nätterna skulle ni få guldstjärnor. Själv hör jag till dom som skulle somna omgående under natten tyvärr. Super gullig katt du har.
Kram Theres

Nyanser av vitt sa...

Vad gullig du är. TACK
Gusten är en liten söt rackare.
Sov gott nu
Kram

japp sa...

Heij vännen.. tack för dina goa ord.. Jag e inte såå långt borta, har bara itne haft ork å lust å skriva nåt..menmen.. jag kommer nog snart tebax.

Hoppas du haft dej en mysig stund till Simon å Thomas..
jag ser inte tv så mycket, men inredning är ju nåt av mina intressen me å se.. fast de ser ut som ett virrvarr här hemma.. skulle verkligen behöva nån som stylade mitt hem..hehehe.

Hoppas du får en superfin dag, å kram till din gooa kisse.. såå fin han är. Kram på dej. helén.

Ofelias Hus sa...

Härlig söndag...ibland måste man få bara vara och ladda batterierna...

Vilken sötnos till kisse ni har!

Kram och tack för dina varma kommentarer ang. Alva...vi mår bättre nu...hon och jag...

/Anette

lovefriidrott sa...

Hej
men vilka underbara bilder på kissemissen
Ha d
Kram Sari

http://www.lillaprovence.se

Anneli sa...

Sicken sötnos! Den första bilden är helt fantastisk och den andra bilden...kan man göra något annat än älska katters tassar! De är ju så mjuka och mysiga och pussvänliga! Min ena kisses tassar luktar popcorn! :O)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade