torsdag 22 oktober 2009

Ledighet!!

Nu har jag jobbat sista natten för denna veckan.. Känns rätt skönt.. Nu har jag ju ledigt i fyra nätter, det är den längsta ledigheten jag har på åtta veckor.. När jag gick av i morse så hade jag lite ont i halsen och huvudvärk och det har suttit i hela dagen men det har inte blivit värre.. Men för att inte spä på det så tog jag mig inte till gymmet idag.. Men jag tog en kort promenad med min bok i öronen..
I morron bitti drar vi mot den härliga staden Göteborg.. Först skall vi ta en omväg om Växjö för att lämna av min son Johannes vid bussen som skall ta honom till hans flickvän.. Efter det drar vi raka vägen upp.. Vi skall bo på Ibis hotell som ligger i hamnen, en båt alltså.. Där har jag bott några gånger tidigare och tycker det är ett bra hotell med hyffsat pris.. Och nära in till city..
I morron kväll skall vi gå på Musical, The producers (Det våras för Hitler) med skådespelare som Pernilla Wahlgren, Kim Sulocki, Claes Malmberg, Magnus Härenstam, Claes Månsson och Ola Forssmed.. Kan bli riktigt bra tror jag..
(Bild lånad från Google)
På lördag skall vi strosa på stan.. Nu skall ju inte vädret bli det bästa men det finns ju många affärer att gå in i ;-) På kvällen har vi bokat ett bord på en restaurang.. I somras hade Ramlösa ett erbjudande, om man köpte fem Ramlösa så fick man två presentkort på en middag där man åt två men betalade på en.. Fanns en del restauranger att välja på så vi valde en i Göteborg denna helgen.. Hoppas de har god mat..
Så åker vi hemåt på söndag med en tur inom Ullared.. Men vi skall inte vara där så länge för då blir det för dyrt för mig ;-) Bara handla lite, om jag kan.. Jag skall ju dit igen d. 29/11 tillsammans med min svägerska, Amanda och en kompis till henne för att inhandla lite julklappar, så på söndag får det bli lugnt.. GeKås i Ullare älskar ju jag.. Där hittar man alltid en massa till bra priser..

(Bild lånad från Googles)

Nu skall jag ta och packa lite här och sedan är det soffan och Lyxfällan som gäller för mig..

Ha nu en otroligt bra helg.. Det skall jag ha.. Vi ses tidigast på söndag igen och då kan jag lova att det finns bilder att visa..

Kram på er..

Mia

19 kommentarer:

jeannette sa...

Hej du
Du har en trevlig helg att se fram imot, hoppas den blir bra. Och du tänker redan på julklappar , ja det är kanske dax nu?? jag måste nog börja fundera jag med. Jag jobbar extra på Lindex på lördag sen ska jag rensa ut i ett rum och måla där. Det ska bli kul ( när man väl har kommit så långt att det är dax att måla) kramar

hemma hos lilla mej sa...

Vad roliga saker det var på g-Skoj,behöver ha morötter att se fram emot.Tycker jag är viktigt.Jag blir avis på dej att åka hem och lilla du för att jag har badat.hihi.Vilken skillnad eller??,Ha det nu kanon på minisemestern i mitt kära Götet och musical och restaurang och goa Ullared.Härligt att få rå om varandra på tu man hand.Ha det bäst och var rädd om dej Bamsekramizar ~~~~RITA~~~~.

Nina sa...

Ha en kanon-helg nu :)
Kram Nina!
(Håller tummarna att halsontet inte blir värre!!!)

Uttan sa...

Så trevligt det låter.
Hoppas Ni får en underbar helg men allt som ni ska göra.
Var rädd om Dej och pengarna ;)

Kramar!

nettan sa...

ha nu en skön ledighet...
jag jobbar sista natten och har ledig helg....
ha det gott och håll i plånboken.. kramn

Tess på Tilda och Mamma sa...

Underbar helg du verkar haft, här har vi hunnit med en liten ikea resa på 30mil men det var det värt. Hoppas du får en underbar helg.
Kram Theres

japp sa...

Heeij goa Mia...

tack.. det är ett program som jag fått på nåt sätt, fråga mej inte hur.. kan hända de är via jobbets dator, hmm, nu blir jag kluven..=)

Har inte testat det så mycket än, ska göra fler bilder åså...
Men visst blir de fina bilder..läckert.
Vet inte om det är det som heter Photoscape..eller så.. du kan ju testa å finna det på google..annars vet jag inte vart de kommer ifrån.

Ha nu en suuuuperhelg, lyllos som får åka å mysa såå..åsså GeKås.. vill dit ja meeee juh..hihiih.
kram på dej vännen.. myyyyyyyyyyyyyz! Helan.

Änglarnas hus sa...

Halloj!
Det låter som om du ska ha en riktig toppen helg!!
Jag såg the Poducers här i Stockholm och den var Jätterolig!!..men då var det inte Pernilla som hade den kvinliga huvudrollen!!

Ha det så bra och förköp dig inte ;) i Ullared!!

Kramisar Sanne!!

Vardagslycka sa...

Åh, det låter som en riktigt skön helg med massor av kul! Njut av dagarna och ta hand om dig.
Kramar från Carina

Nyanser av vitt sa...

Hej
Vad härligt med en tur till Göteborg. Vi har bott på den där båten. Säkert helt OK nu men INTE när det var 30 grader varmt ute. Det kokade i de små hytterna.
Ha det toppen
Kram Agneta

Annas skattkammare sa...

Låter som ni kommer få en kul helg! Låter mysigt att sova på en båt.. =)
Göteborg är ju bara en timmes resväg från mig, men ändå är jag inte där speciellt ofta..
Hoppas ni får det mysigt!
Kram /Anna

plingan sa...

Åh vilka mysiga dagar ni kommer att få. Är riktigt avis :)

Ha det fint!
Kramar Pernilla

japp sa...

heij Mia.. lycka till me photoscape .. kul å mixtra me bilder. Kram på dej å hoppas ni har de bra i stan..kraaaam Helan.

Patricia sa...

Härligt med en liten minisemester på tumanhand!.. =)

Hoppas ni får det riktigt mysigt!!

Kram Patricia

Kaffe och Mazarin sa...

ha en jättemysig helg i götet!!!:)kramiz

Malin B sa...

Hej kompis!
Vilken fin blogg du har. Skönt att se att du har det bra och fortsätter blogga, jag har alltid gillat din blogg. Kram Anette! (Malin B från måbra)

Inspiration i vitt sa...

Ojoj vad mycket roligt du ska göra, njut riktigt ordentlig.
Kram/Ingela.

Hanna sa...

Låter som en bra helg!
Hanna

hemma hos lilla mej sa...

Hallo vännen!1000 1000 tack för receptet på Tortellinigratängen.Var så gott så finns inget kvar .Ha det gott kramiz ~~~~RITA~~~~~.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade