torsdag 15 oktober 2009

En helt vanlig dag..

Ja idag har det varit en helt vanlig dag.. Som det brukar..

Sov, eller iaf låg jag fram till 14.45, katten höll ett himla hallå på fm så jag sov kasst under den tiden.. Efter jag steg upp så åt jag frukost och sedan packade jag träningsväskan och for ner till gymmet tillsammans med Patrick.. Kände lite i knät efter vurpan på cykeln igår men inget farligt.. Har lite blåmärken men annars är jag okej.. Efter träningen så var det handling och sedan direkt hem för att laga mat.. Blev inte middag förrän 18.30 så ni förstår att jag inte hunnit med något hemma idag..

Ville ju kolla lite tv och softa lite innan det var dags att bege sig iväg på promenaden mot arbetet.. Och så vill man ju hinna umgås med barnen med när de är hemma och när de vill umgås.. Jag och Amanda satt och tittade på Halv åtta hos mig och sedan på mammas pojkar.. Jisses vilket program det sista.. Lär nog vara sista gången jag kollade på det.. Men Halv Åtta hos mig gillar jag.. Lite lättsamt program.. Började titta på Lyxfällan med men hann ju inte se hela eftersom jag var tvungen att bege mig mot jobbet mitt i..

Bilden här under är från förra veckan.. Gusten ville gärna ligga i mitt knä men där var det ju fullt.. Ja vad gör man då?? Lägger si så klart på det som finns i knät man vill ligga i.. ;-)


Nu önskar jag er alla en god natt.. I morron tror jag inte jag hinner blogga.. Måste städa lite sen skall jag ha 6 tjejer på middag kl 17 och sen drar vi till Växjö för att titta på och njuta av Ladies Night.. Men jag återkommer på lördag..

Kram på er alla..

Mia


11 kommentarer:

Nina sa...

Aha, det var det roliga du skulle göra i helgen! Det visste jag nog egentligen.. Vad skoj!!! Hoppas ni får det trevligt på alla sätt och vis! Det tror jag nog ni får! :)

Kram Nina!

hemma hos lilla mej sa...

Ha en mysig fredag vännen.Ha det nu skoj på Ladies night.Ska bli kul att höra fortsättning.Ha det mysigt och skoj.Passa på att njut Varmaste kramizen ~~~~RITA~~~~

japp sa...

Heeij.. wow, ska du iväg å se dom.. ni lär ju säkert få en kanonkväll.. roligt.

Japp, spisen är testad, även övre ugnen.. nu ska jag iväg å handla lite för å baka.. även lite silikonunderlägg + formar.. ska bli kul å testa.

Hoppas du får en underbar helg.. å duu.. supergoo kisse.. såklart vill han ju vara me matte.
De där "mammas pojkar" har jag inte sett..följer inga program förutom Idol, de dagar jag inte jobbar förstås.

ha de så bra nu.. å stor kram till dej. Helén.

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Gusten är en smart katt, han har fattat. Antar han tryckte ner en massa tangenter för dig, men vill man gose-ligga så vill man. Kul med tjej-middag, bra uppvärmning inför kvällen. Det kommer nog bli himla roligt.
Ha en fin helg
Goa kramen till dig
AnnaMaria

Uttan sa...

Just nu när jag skriver så har dina Tjejer kommit till Dej.
E lite nyfiken på vad Du bjuder dem på;)
Hoppas Ni har det jätte Trevligt och att ni får en underbar kväll.

Kramar!

Jeannette sa...

Hej du,
Tänk att det är helg igen. Vilket fint foto på din katt. Jag känner igen det lite, min äldste katt vill gärna ligga i knäet och där brukar vara en dator. Vad gör man då? Jo man puffar med huvudet för att få bort den eller lägger sig på den.Hoppas du får en underbar helg. kramar

Det vita dårhuset sa...

Halloj =o)
Antar att du sitter med ett glas rött just nu...*ler*
Hoppas att kvällen blir bra!
Kramar Erika

Kaffe och Mazarin sa...

ha en jättetrevlig helg!!!! speciellt ikväll(fredag)... var på ladies night i helsingborg förra året och vilket ös!!!vilken show!!! kramiz

Nyanser av vitt sa...

Ha en toppenbra tjejkväll. Sköt om dig
Kram Agneta

Patricia sa...

Jag fattar inte hur du orkar göra så mycket när du jobbar natt och dessutom sovit dåligt... =)

Ha ha..Gusten är ju för härlig! Rozzi fattar ju inte heller att datorn är ömtålig utan slänger upp en tass eller lägger hela huvet i "knät" när det behagar damen...och matte blir irriterad o puffar bort henne... ha ha.

Ha en skön helg!
Kram Patricia

Beas sa...

Usch för att fara omkull...det är tur att man oftast är tåligare än man tror.

Ha en underbar helg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade