måndag 26 oktober 2009

En härlig helg..

Vilken skön och mysig helg vi har haft.. Vi åkte ju upp till Göteborg i fredags med en liten avstickare till Växjö där vi lämnade min son som skulle ta bussen till flickvännen i Oxelösund..
Tidig eftermiddag var vi framme vid hotellet.. Vi låg på Ibis hotell som ligger vid en kaj nära Nordstan.. Efter lite vila på hotellrummet så gjorde vi oss i ordning och gav oss ut på stan för att hitta någon restaurang.. Hittade en liten mysig Grekisk restaurang där vi åt och drack gott.. Sen var det dags att leta upp Lorensbergsteatern där vi skulle gå på Musikal.. Innan dess så gick vi in på en bar och drack varsin god dricka..

Vilken musikal sen.. Den var mycket rolig så många skratt blev det.. Och det var ju otroligt bra skådisar med.. Ja ni ser ju på bilden vilka som var med.. Otroligt duktiga.. Vi var helnöjda när vi traskade därifrån och den promenaden gick till McDonalds, mycket romantiskt ;-) Åt lite och sedan letade vi upp ett ställe där vi tog en Irish Coffee, sen bar det till hotellet för att sova..

På morronen var det god hotellfrulle och sedan begav vi oss in i stan för att kika i lite affärer och strosa lite.. Jag köpte ett par snygga jeans på Lindex och ett par glittriga benvärmare på H&M.. Vi strosade runt lite, åt lunch på ett Thai ställe.. Mumma!!!
Sen tillbaka till hotellet där vi åter igen vilade lite innan det bar iväg igen...

På lördagkvällen hade vi bokat bord på en spansk restaurang.. Vi hade genom att skicka in kvitto till Ramlösa fått två kuponger som gäller på utvalda restauranger, då får man äta för två och betala för en så det utnyttjade vi i lördags.. Hur god mat som helst och så gott vin till det.. Och även nu så avslutade vi på en bar med lite god Irish och en cider...

Denna bild är tagen bredvid vårt hotell, även detta ett hotell och restaurang..
Igår så steg vi upp i vettig tid för att äta frukost, packa och sedan bege oss mot GeKås i Ullared.. Jag älskar den affären.. Tanken var ju att jag inte skulle handla så mycket igår eftersom jag skall dit igen i slutet av november, men vad svårt det var då.. Men jag handlade bara saker jag behöver så jag var nöjd.. Köpte lite julklappar till barnen som jag slog in när jag kom hem så nu har jag några klara iaf och det känns ju bra.. Så många fler blir det nog inte, men nån till säkert..
Hemma framåt kvällen, trötta, nöjda och glada..
Nu är det jobb som gäller 5 nätter denna vecka.. Barnen har ju lov men Johannes är ju i Oxelösund hela veckan, Amanda kommer nog bara nån dag och Patricks tjejer kommer nog i morron..
Njut av höstiga måndagen..
Kram
Mia

11 kommentarer:

Uttan sa...

Vilken fantastisk helg ni haft.
Musikal,god mat och dryck.Hotell m frukost och shopping.Verkligen skön uppladdning till en tuff arbets vecka.
Och skönt att ha börjat med julklapparna.

Ha en bra fortsättning på Måndagen!
Kram!

nettan sa...

LÅTER SOM OM NI HAFT EN BRA HELG...

ja vilket ikea... det är en helgdags projekt.. nu massor av folk man såg inget.. men jag fick ljus med mig hem... kram N

Nina sa...

Vad härligt! Blir nästan lite avis ;)

Ha nu en skön kväll!
Kram Nina!

hemma hos lilla mej sa...

Vilken mysig helg du har haft.man behöver det för att orka.Få vara på tu man hand med kärleken.Superhelg.Musical godmat gott att dricka shopping.Åhhhh mysiga Ullared.Ha en skön kvälltills det är dags vännen bamsekramiz ~~~~RITA~~~~.

Moonrose/ Vonneli sa...

Så mysig weekend Ni haft, musikal och god mat, härligt!!!

Och Ullared på det...wow!!

Fem arbersnätter på raken låter inte riktigt lika kul, tycker det räcker gott och väl med två, möjligtvis tre vid nåt enstaka fall men fem......

Ha det så gott och se till att få tillräckligt med sömn inför alla fem...
Kram

Pia sa...

Härligt Mia! Det låter som Du laddat batterierna ordentligt.

Ha en fin vecka!
Kram

Tidsmästarinnan sa...

Halloj Miavännen,
ja hjälp vilken härlig helg! Göteborg som jag gillar så mycket. Och restaurang, och hotellfrukost! Och så Ge-Kås på det :-) När min sambo klev in där första gången kom han så långt som till tvättmedlen (alltså inte särskilt långt in i varuhuset) innan han utbrast: men detta är ju helvetet på jorden. Fast för mig är det precis tvärtom! :-D
Härligt att ha några julklappar klara redan! det ska jag försöka med i år också.
Kram
Susanne

AkH sa...

Hittade hit för första gången idag, mysig blogg! Ser att du varit i Göteborg (bor själv precis utanför) i helgen, ni verkar ha haft det underbart- roligt! Ha en bra vecka! Anna-Karin
livetharochnu-akh

Anonym sa...

Låter härligt med helg på tumanhand. Synd att du inte fick fotograferingsväder men det var ju inte därför du åkte heller!
Skönt att bo på hotell och lyxa till det!

Kram Maritha Q

lovefriidrott sa...

Hej Vännen
men vilken helg ni haft. Grekiskt/spanskt o rött vin:)på tu man hand... japp det var allt jag behövde höra för att bli grön av avund hi hi.
Ha en fortsatt trevlig vecka
Kram Sari

Helena sa...

Hej! Låter som en riktigt lyckad helg!
Kika in hos mig, du har en utmaning där om du vill! Kram Helena

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade