torsdag 8 oktober 2009

Ännu mera nätshopping...

Ja ännu mera nätshopping har det blivit.. Förra veckan så skickade jag efter denna plåt burk som är till för maskindiskmedel hos Perlanliving.se.. Jag såg den först i bloggen Fru Sätterlund som hade den som vinst i en tävling.. Jag vann ju inte men jag gillade burken så mycket så jag beställde den.. Och idag kom den.. Så fin tycker jag.. De tre Geisha chokladen som ligger framför fick jag oxå, tack tack.. De chokladen donerade jag till Patrick..

Annars har dagen än så länge varit en ganska lugn sådan.. Den började med handling på Maxi tillsammans med Patrick.. Trevligt att handla tillsammans.. Körde sedan hem varorna för att sedan köra till Patricks föräldrar och lämna bilen.. När vi hade kalas för Patrick i fredags så fick han pengar i ett kort av sina föräldrar och i det kortet så fanns det ytterligare en present nerpräntad i kortet.. Så här stod det: "Ingår också: biltvätt, inv. rengöring, fönsterputs inv., vaxning av bilen inför vintern. En lämplig dag planeras. Kom med förslag." En perfekt present för oss som inte är så förtjusta i att rengöra bilen.. Så idag körde vi upp bilen och skall hämta den i morgon..

Fikade gjorde vi innan vi promenerade hem, jag tog bara en kopp te men kakorna såg frestande ut.. Promenaden tog lite drygt 30 minuter, underbart väder att promenera i hade vi och det håller i sig än.. Solen visar sig på sitt bästa humör där ute..

Egentligen borde jag inte sitta här utan jag borde städa istället, men vilket är roligast?? Fast städningen bör ju göras så det får det bli efter jag bloggat klart och efter jag läst lite bloggar.. SEN skall jag städa, innan jag fixar med maten.. Ikväll får det bli tv-soffan med Singing Bee celeb och sedan Lyxfällan..

Hoppas ni har lika vackert höstväder som jag har och att ni har en lika bra dag, förhoppningsvis utan städning ;-)

Kramen

Mia

14 kommentarer:

Nyanser av vitt sa...

Halloj
Vilken snygg burk för diskmedlet. Jag fick en fin för flytande diskmedel i måndags. Kanske ska visa den :O)
Duktig du är som promenerar.
Jag ska också kolla Lyxfällan ikväll.
kramis Agneta

Nina sa...

Men det är ju inte klokt vad duktig du var som lät bli kakorna och sen tog en prommis! Bravo!!!

Vilken toppenbra present, förresten! :)

Städa ja... Skulle ju jag med, men jag slog in paket å katterna hjälpte mig, det var mycket roligare än städning :D Så imorrn får det bli dammsugaren! Basta! Å lite annan städning...

Ha en skön kväll!
Kram Nina!

hemma hos lilla mej sa...

Hejsan Mia !Vilken snygg burk att ha disktabletter i ja den var riktigt läcker.Ska oxå kolla på dom programmen.Ha en skön kväll kramizar ~~~~~RITA~~~~~.

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Har allt svept över med dammsugaren. Och här hade vi också sol, men det drog in regn, och fort kom det. Jag ska också se Singing bee, det kan nog bli kul. Vilken bra present med bilrengörningen.
Ha en bra dag
Stor kram
AnnaMaria

Hanna sa...

å fin burk
Hanna

nettan sa...

tänk om jag fått en sån present....
inga loppor blev det i dag. han hade massor av fina ting men i bland e man inte upplagd och kan tänka ... men nu vet jag att han finns... kram N

Helena sa...

Verkligen snygg burk!
Dyr?
Jag vill me ha en sån present som Patrik fick för i detta hemmet är det ingen som tar hand om bilarna....och det hade behövts. Men vi har nog ingen i våran släkt som är intresserad av att putsa i och på bilarna....ingen vi får presenter av i allafall...litta synd för de var verkligen en bra present.
Kram

Uttan sa...

Så kul att läsa dina inlägg.
Fin "butt"
Du köpt till diskmedlet.
Fina stövlar har Du till hösten,Wow!
ja man kanske skull nät shoppa och pigga upp sig lite;)

Underbara bilder Du tagit den med Gusten är så fin.
Tack för alla "goa" kommentarer hos mej det betyder så mycket.
Ha en fin Fredag!
Kramar!

♥ Fyra årstider sa...

Låter härligt med både shopping, städning och bloggning:-)
Kram Lotta

FURNISH.etc inredningsblogg sa...

Jääätteläcker diskmedelsburk! Så praktisk också. Det är guld värt - snygga och praktiska prylar! Ha en fin kväll. Kram Emmy

Tess på Tilda och Mamma sa...

Underbar burk, visst är det roligt med nätshopping och enkelt dessutom.Fast jag har en egen webbutik så klickar jag hem mycket via nätet. Ha en underbar helg.
Kram Theres

Signe 1 sa...

Åh den är så fin! Jag vann ju den där burken hos Therese...ser fram emot när den kommer:-) Kraam Sofia

FURNISH.etc inredningsblogg sa...

Kikar in och önskar dig en jättemysig helg! Kram Emmy

Mitt skabbiga chica hus sa...

Jättefin burk!

Hopppas du får en mysig helg!

Kram Mia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade