onsdag 27 maj 2015

Hjärnstress

Min hjärna stressar men inte kroppen, eller om det är tvärtom.. Jobbigt är det iaf.. Men en dag i taget och försöka ha positiva tankar..
Det mest positiva är ju att om exakt 7 dagar så kommer jag befinna mig i Norje, dygnet runt i 4 dygn.. Det är där Sweden Rock Festival håller till.. Och jag skall vara där för vilket år i ordningen vet jag inte, men det är femte året på raken jag är fotograf där.. Innan dess jobbade jag några år som gatevakt..
de dagarna får jag tänka på helt annat och jag kommer hemifrån då jag och sambon lånar en friggebod vid vänners stuga de dagarna.. TACK!!!!
Under två veckors tid har de som jobbar på Volvo här i Olofström haft chans att prova den nya Volvon XC90.. En kanonsnygg bil men dyr som kvicksilver..
Idag parkerades det 5 bilar utanför vårt.. Tänkte att de kanske skulle ge en till oss ;) Men så var det ju inte.. Det kom ett gäng volvoarbetare sedan och grillade korv.. De tog sig nog tillbaka i bilarna för rätt som det var så var bilarna borta..
Tog mig ut med kameran en kort runda.. Fy så vackert det är ute.. Och vad vackert jag bor..
I kväll skall det bli fotografering av barn/familj och en studentkille.. Idag skall nog vädret vara med oss med.. Barnen/familjen har jag fått skjuta fram i tid pga vädret.. Men nu så..

Ha en fin onsdagskväll..

4 kommentarer:

Nina sa...

Jag tycker nog att dom hade kunnat lämna kvar en av bilarna iaf. Vad ska dom med så många till? ;)
Hoppas dagarna i Norje blir fina på alla sätt och vis, så du får lite lycko-energi till trötta hjärnan <3

Kramar om!

HWIT BLOGG sa...

Åh vilket roligt jobb i Norje! Alltid lika kul att kika in till dig och ja, du bor vackert...
Varm kram,
Titti

Vitt hus med svarta knutar sa...

Tycker de var lite snåla, en bil kunde de väl avvara...Vädret ja, idag smattrar regnet mot rutan och det är 10 grader. I år har vi inte ens fått njuta av någon tillfällig värmebölja som det kan vara i april eller maj. Önskar dig trevliga dagar på din fotoresa i Norje, att det också är bra musik är ju ingen nackdel.
Var rädd om dig!
Kramar,
Regina

vanessa andersson sa...

otroliga bilder!! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade