måndag 11 maj 2015

Snart sommar!!

Långt mellan gångerna som jag skriver här, men tiden finns liksom inte till.. Jobbar mycket och nu börjar fotograferingarna rulla in, och det är ju riktigt kul..
Många barnfotograferingar nu..


Vilken dålig kvalitet på bilden det blev.. Ja ja, ni ser ju den lilla söta killen iaf.. Tog hem bilderna från min fb-sida, Fotomaria, kan vara därför, orkade inte hämta hårddisken där bilderna finns.. Latpåsen Mia.. Klicka er gärna in på min fotosida och kika på mina bilder.. Och jag skulle verkligen bli jätteglad om ni gillar och följer min sida.. Finns även på instagram under namnet Fotomaria_..


Sedan förra inlägget har det inte hänt så mycket med mitt mående.. Jag försöker hålla mig flytande med näsan över ytan, och försöker jobba med mig själv.. Det är inte lätt men jag skall klara denna perioden med, så är det bara.. Vet ju att det är tidsbegränsat..


Som sagt har jag jobbat en del, både på ordinarie jobbet och med mitt lilla företag.. Haft en del otur då min dator kraschade.. Jag får kanske tillbaka den då jag kunde åberopa kundköpslagen, men jag kunde ju inte vänta till den blev lagad eftersom jag hade kunder att fixa bilder till.. Datorn är ju lika viktig som kameran.. Så det fick bli en ny, och den var ju inte billig.. Min gamla har jag inte fått tillbaka än, men när den kommer funderar jag på om den skall säljas eller om kanske Patrick skall ta över den..

Om 23 dagar är det dags för året happening, och starten på sommaren.. SWEDEN ROCK FESTIVAL!!! Då kommer jag att springa runt med min kamera och fotografera bra band på scenerna och härlig publik.. De bilderna kommer att ligga på Sweden Rocks hemsida och så klart lägger jag ut på fb med, men då på en sida som heter Photo by Maria ...

Ha nu en fortsatt fin vecka.. Hoppas solen skiner på er..


2 kommentarer:

Nina sa...

Ville bara tala om att jag kikat in hos dig :) Hoppas du hinner med dig själv ordentligt i allt annat <3
Så fina foton, i vanlig ordning.
Kramar! /Nina

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det är jättefina bilder, har alltid gillat ditt sätt och fota.
Ha en fin långhelg
Kramar/AM

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade