tisdag 7 juli 2015

Allt för länge sedan jag skrev här nu.... Igen!! Jag tycker ju det är kul att skriva men tiden rullar ju på så attans fort att jag inte hunnit/hinner med..
Många av er har säkert semester nu, men inte jag.. Jag har 15 arbetsdagar kvar fördelat på denna vecka och tre till.. Så v 32 påbörjar jag min semester.. I år blir det en semestervecka ihop med sambon..
Vad har då hänt sedan sist? Med mående inte så mycket, jag har en del ganska bra dagar och en del inte alls bra dagar, och inte en enda riktigt bra dag.. Men jag vet att detta kommer att ta slut, den dagen då jag på riktigt kan börja jobba med mig själv.. Den dagen kan komma snart, men den kan också dröja.. Jag hoppas på snart..
Midsommaren var bra, precis i mitt tempo utan ett enda krav på mig själv.. Vi hade några få kompisar hemma hos oss där vi åt och drack gott.. Var i Holje Park och kikade på midsommarbruden som korades och midsommarstången som restes och dansades runt..


Kom på att jag ljög lite när jag skrev att jag inte har en enda riktigt bra dag.. Det har jag visst haft, på Sweden Rock Festival.. De dagarna kan jag glömma allt annat och göra det jag älskar.. Fotografera och lyssna på musik.. Och umgås med likasinnade i vårt härliga fotografgäng.. Vill ni se bilder från Sweden Rock så gå gärna in på min sida, Photo by Maria på FB..


Lite mer musik har det blivit och mer musik kommer det att bli i sommar..
Förra veckan var det Killebomfestival i Sölvesborg.. På fredagen stod fantastiska Timo Räisänen på scen, då tolkade han Ted Gärdestad, vilket han gjorde på ett grymt bra sätt.. Roligt mellansnack och bra musik i ren glädjeblandning..


Senare på kvällen stod en annan grym artist på scenen, Linda Pira.. Den rappande tjejen fick mig att börja gilla rap ännu mer.. Kanonbra!!


På fredagen åkte jag ensam till Sölvesborg men på lördagen fick jag sällskap av Patrick.. Då åkte vi dit för att lyssna på Mariette och äta lite gott..
Mariette är en tjej jag gillar, snygg och riktigt bra sångröst och fantastisk musik.. Kärlek!! 


Killebom avslutas med konsert på Slottsudden.. I år var det Pernilla Andersson och Nisse Hellberg som stod för det avslutet..
Jag är ju ett fan av Pernilla så det var ju rätt givet att jag ville dit, och Patrick följde med.. Min kusin med man kom också, så trevligt sällskap fick vi med..
Och Pernilla levererade precis så bra man kan önska.. Hon är så himla bra.. Och inte tala om snygg att titta på med.. Men rösten och hennes låtval/texter gör ju inte det sämre..


Efter Pernilla äntrade Nisse Hellberg scenen.. Helt annan musik än det Pernilla framförde, men för det inte mindre bra.. Fart och fläkt blev det och en del kom på fötter och dansade.. Riktigt bra.. Och en fantastisk musikkväll..


Jag brukar inte gilla att ta bilder ihop med kändisar, men har gjort det några gånger ändå.. Tycker det är pinsamt att fråga dem.. Men denna gången var jag helt enkelt tvungen att få en bild.. Jag satt och laddade ett tag och sedan tog jag mod till mig och sprang fram och frågade Pernilla om jag fick vara pinsam, det fick jag..
Nu ser ju jag inte klok ut på bilden, men vem fasen kan se bra ut bredvid en så snygg tjej som Pernilla? Men jag fick min bild, som plåtades av hennes fantastiska gitarrist Fredrik Rönnqvist..


Har ju egentligen kunnat visa en massa bilder från bl.a Sweden Rock, men man kan ju som sagt se dem på min sida, Photo by Maria.. Och vill ni se andra bilder som jag tagit som tex barnbilder, bröllop och konfirmation så kan ni hitta dem på min andra sida på FB (företaget), Fotomaria..

Nu skall det bli Allsång på Skansen för mig.. Ha en bra kväll och ha det bra tills vi ses nästa gång..


1 kommentar:

Hem och Lycka sa...

Vad roligt att se att du skriver lite igen. Skönt att du kan koppla bort lite grann när du fotar, det som du är så duktig på! kram Mia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade