fredag 2 maj 2014

FotoMaria!

Nu var det ett tag sedan jag skrev här igen.. Men jag har ju som sagt börjat på nytt jobb så en del tid har jag ju varit där och mellan jobbpassen har det inte hänt så mycket..
Vi har haft fantastiskt härligt väder som tyvärr ändrats lite nu och det är rätt kyligt ute, men vi får hoppas att det återkommer igen.. Värmen vill jag ju ha..

I tisdags var jag på Fototräff med Olofströms Fotoklubb.. Temat denna gången var Porträttfoto i naturligt ljus.. Vi hade ett fantastiskt väder med härlig kvällsljus, och just kvällsljus är ju det bästa att plåta i..
Här kommer lite bilder som jag tog på våra fina modeller..


Som ni ser så har jag ny logga på dessa bilder, FotoMaria, och det är för att jag nu har en hobbyverksamhet, så numera så innehar jag F-skatt.. Därför har jag också startat upp en ny fotosida på Facebook som just heter Fotomaria.. Där kommer jag att lägga in bilder som jag tar på mina olika uppdrag jag får fr.o.m nu i maj, tex bröllop.. Klicka er gärna in där och gilla min sida..
Sidan, Photo by Maria, kommer jag ha kvar men där kommer det in lite andra bilder som jag tar, tex på djur och natur.. Så gilla gärna båda mina sidor, då blir jag jätteglad..

I onsdags så lånade jag ett objektiv av en fotografvän, ett objektiv han skall sälja så jag skall testa det.. Och jo, det kommer säkert bli ett köp.. Objektivet är ett Sigma 70-200 f/2,8.. Helst vill jag ju ha ett Canon 70-200 f/2,8 IS… Men…. De kostar ju ett antal tusen mer, så det får vänta.. Sigmaobjektivet är jättebra men tyvärr ingen bildstabilisering i det, men funkar bra ändå.. Får väl se om jag kan lyckas även på Sweden Rock Festival med det..
Här är några exempel på bilder jag tagit med detta objektiv igår och i förgår..


Nu har jag arbetat klart för denna vecka så nu är jag ledig fram till måndag morgon.. Skönt!!
Är det bra väder så blir det säkert lite fotografering skulle jag tro..

Ha nu en fin helg!!

5 kommentarer:

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vad roligt att vara med i en fotoklubb! Jag tänkte gå en fotokurs tidigare, men fick skrinlägga det pga förändringar i mitt liv. Kanske är det dags att börja fundera på det igen. Kul med ett nytt objektiv. Jag går fortfarande och suktar efter ett makro. Tror jag behöver ha bildstabilisator för jag är så darrhänt=) Ja och då kostar det några tusen till. Hoppas du får fint fotoväder nu när du är ledig! Här har vi strålande sol, men iskallt. Ha det fint och må så gott!
Kram,
Regina

Sofi sa...

Jag blir så glad när jag ser dina bilder :)

Källeboda lantliv sa...

vad duktig du är mia! grattis ..
du har kommit en bit på väg att nå dina drömmar kanske ..vem vet snart jobbar du med fotografering ..inget är omöjligt ..känns som du kämpat på bra å nu får du kredit ..bra ! du känner väl dig nöjd ! kram jeanette

Hem och Lycka sa...

Fantastiska bilder - som alltid! kram Mia

Annika N sa...

Hoppas du kommer bli nöjd med ditt nya objektiv. Skönt att du varit lite ledig. Fina bilder :-)

Ha en fin vecka !!! Kram Annika

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade