måndag 12 maj 2014

Regn vs Sol

Så var helgen över och så även mina 20 arbetstimmar.. Natten mellan fredag och lördag sov jag inte en endaste blund, och det var ju inte så kul med tanke på att jag jobbade 13 timmar i lördags.. Men det gick förvånadsvärt bra, jag var tröttare igår när jag hade sovit natten innan än i lördags..
Holjemarknad är också över för denna gången.. Jag var där en stund med våra barn på jobbet i lördags och så hann jag med en kortis igår efter jobbet..
Vädret har ju inte varit det bästa i helgen, ömsom sol och ömsom regn.. Men faktiskt har det varit bättre än vad de lovade i början av förra veckan.. Regn gör ju att det blir lite mindre folk och även mindre av knallarna..
Söndagen på Holje Marknad innebär alltid en artist var år, och i år var det härliga Robin Stjernberg.. Han bjuder på sig själv och tar sig tid för de som vill prata med honom och ta en bild tillsammans med honom.. Och så har han ju en bra pipa med..
Precis när jag skulle köra hem så får jag ett telesamtal av en tjej som känner Robin.. Hon frågade om jag hade lust att plåta när han skulle köra radiobilarna med hennes son.. Självklart ville jag det, så jag tog mig bort till radiobilarna..
Inte så många som lade märke till honom när han gick under ett paraply i regnet genom marknadsområdet, men när paraplyet försvann så blev det lite trängsel runt honom och många ville ha en bild tillsammans med honom.. Och han verkar trivas med det.. En kille med båda fötterna på jorden som vet att det är fansen som gör att han får stå på scenen..
En taggad Robin inför att få köra och krocka med radiobilen.. Men han kom inte så långt för alla andra hade siktet inställt på att krocka honom.. Men tillslut kom han iväg och såg ut att tycka det var vansinnigt kul.. Vilket de andra som körde med tyckte.. Är ju inte var dag man får krocka till en kändis när man kör radiobil..
Andra omgången han körde så åkte Robin med Ludwig..
En härlig helg som innehållit mycket kul på mina 20 timmars jobb och den lilla lediga tid jag haft..
 Börjar bli lite förkyld med rethosta, hoppas det försvinner i raketfart för det skall minsann bli lite roligheter på onsdag till torsdag som jag ser fram mot..

Ha en fin vecka!!

1 kommentar:

Sofi sa...

Vilka härliga bilder du fick på Holje.

Krya på dig!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade