fredag 30 maj 2014

Mycket nu..

Jag har inte hunnit att varken skriva inlägg eller att läsa andras bloggar.. Gillar ju annars att sitta och läsa era bloggar men tiden har inte funnits.. Jag har jobbat och jag har fotograferat.. Har iof suttit en del vid datorn men då har det varit bilder som skall fixas som varit prio ett..
Jag har tex fotograferat detta sedan sist:
Två brudpar samma dag blev det den 17/5, varav det ena var jag med i kyrkan och plåtade vigseln med..
Och så har detta charmtroll varit hemma hos mig och blivit fotograferad..
Det är ju student- och baltider med så även det har jag ju fotograferat, och kommer att bli ett par till som skall fotograferas..

I Ullared har jag ju med varit och jag hittade en hel del fina kläder och en del annat smått och gott.. Vi sov ju över i en stuga.. Hade det verkligen jättemysigt tillsammans med fyra av mina jobbarkompisar.. Jag var ju dunderförkyld men de godkände att jag fick följa med ändå.. 

I morgon är det brudpar 4 av 5 denna sommaren som skall hamna framför mitt kameraobjektiv.. Även då skall jag föreviga vigseln.. Kul men nervöst, men det skall förhoppningsvis gå bra.. Så länge alla vet att jag är amatör och att det inte alltid lyckas så är jag relativt lugn..

Nästa vecka startar Sweden Rock Festival igång.. Onsdag till lördag kommer jag och mina kameror att befinna oss i Norje för att fotografera åt Sweden Rock.. Ni kan inte förstå hur roligt jag tycker det är.. Och jag tackar alla mina arbetskamrater som har gjort att jag kan vara med även i år.. Betyder så otroligt mycket för mig!!!

Nähä.. Sängen ropar på mig på övervåningen..
Ha en goer helg nu alla fina läsare.. God Natt!!

3 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Du är jätteduktig, inte konstigt att du har fullt upp. Det är mycket just den här årstiden.
Ha en fin helg
Kramar/AM

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vad roligt att ha en massa på gång och speciellt när det är något man gillar att göra. Träning ger färdighet brukar man säga och ju fler uppdrag du får desto mer erfarenhet får du, jag tycker dina bilder är jättefina.
Ha en fin helg!
Kram,
Regina

Hanna sa...

Ha en fin vecka!
Hanna

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade