fredag 9 maj 2014

Vårrus och Sweden Rock Festival!!

I onsdags sprang jag vårruset i Växjö tillsammans med personalen på en fd arbetsplats.. Eller sprang, en liten lögn där, men lite sprang jag.. 
Jag sprang de första 2,5 km sedan power-walkade jag lite och sprang lite.. Sprang, ja ja joggade då, ca 3,5 km sammanlagt och kom i mål efter ca 36 minuter.. Jag glad och nöjd med det..
Och medalj fick jag =D
Jag hatar ju att springa egentligen, men vårruset gillar jag.. Men eftersom jag är helt otränad så känns det ju nu.. Igår kom träningsvärken krypande i låren och idag har det varit jobbigt att gå ned för trappor och backar.. Men en härlig värk är det =)

Mindre härligt var det igår när jag var hos en kompis som är massör.. Hon masserade mina axlar och skuldror, och gissa hur många muskelknutor hon hittade? Alldeles för många och det kändes, och känns idag.. Aj aj aj!!
Varför jag nu börjat gå till henne är för att jag om 26 dagar kommer att befinna mig här:
När jag går och står mycket, och som på Sweden Rock där jag bär runt på två tunga kameror och står i konstiga ställningar och plåtar så får jag jätteont i skuldror och axlar.. För två år sedan fick Pia, min massörkompis, massera mig ett par gånger innan jag skulle på SRF och jag hade inte alls lika ont.. Så detta år skall hon få massera mig några gånger innan jag skall springa runt och göra det roligaste jag vet.. Och efter skall hon med få massera mig, och jag skall försöka hålla henne sysselsatt med att massera mig lite då och då hela året till nästa års festival..

Nu längtar jag verkligen till Sweden Rock Festival.. Hoppas det blir bra väder.. Härliga möten och massor av kärlek och fruktat bra musik vet jag redan att det blir..

I morgon skall jag jobba 13 timmar så snart är det sängen som skall få besök av mig..
Ha en fin helg alla.. 


6 kommentarer:

Nina sa...

Wow! Bra jobbat att springa-gå-jogga" vårruset otränad! Det är ju en prestation i sig, om man inte har ångan uppe ordentligt. Jag hade nog tuppat av efter 1 km... Jag fick träningsvärk av att träna HLR häromdagen ;)

Hoppas massagen gör ordentlig nytta så du får njuta allt du orkar på festivalen sen :)

Kram Nina!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Bra jobbat med vårruset. Och vilket roligt fotojobb som väntar, vet att du tar superbra bilder där.
Rock on och trevlig helg/AM

Sofi sa...

Bra jobbat på vårruset!

Och så klok du är som börjar med förebyggande massage inför Sweden Rock :)

Kram

Hanna sa...

Ha en bra vecka!
Hanna

A House With A View sa...

Heja dig som springer! Bra jobbat tycker jag. Jag borde också försöka komma igång men men... det är ju bara sååå svårt, fattar inte varför egentligen??

Kul med festivalbesök :)

Kraaaaam aka

Viola sa...

Två gånger har jag varit med gm jobbet när jag var lärare men är inte mkt för stora sociala jippon, sån är jag...:_) tur vi är olika, äntligen lyser solen igen i Västerviks skärgård, ha en fin vecka, kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade