måndag 14 april 2014

Nytt jobb!!

En vecka har gått på mitt nya jobb.. Jag jobbade i helgen, två långa pass.. Väldigt intensivt men himla kul..
Igår kväll var jag fruktat trött och orkade inte hålla ögonen öppna för att se filmen på fyran.. Somnade ovaggad och sov gott hela natten.. Skönt!! 
Jag ser verkligen fram mot att få jobba med detta.. Mycket att lära och ta in men det skall säkert gå bra..

I fredags var jag och Patrick i Karlshamn för att gratulera min lilla mormor som fyllde 93 igår, men då jobbade ju jag så då kunde vi inte åka..
Efter vi besökt henne var vi och åt på stan och inom ett par affärer.. Jag köpte denna skylt ni ser här nere, en text som verkligen passar.. Vi har inte den finaste trädgården men jag gillar den..
För ett tag sedan var jag på Jem & Fix och köpte ett möblemang till vår balkong.. I helgen så bytte Patrick golv där uppe och idag skulle jag sätta ihop möblerna.. Jag höll på att bli galen! Soffan gick bra att sätta ihop men den blev lite skev.. Ena fåtöljen gick ganska bra att sätta ihop, någon skruv jag inte fick i helt.. Och den andra fåtöljen gick bara inte att få ihop.. Men det lyckades Patrick med när han försökte och det blev fint på balkongen..

I Nettos blad så såg jag en solcellslampa som såg fin ut, så idag cyklade jag ner och köpte två styck.. De är i keramik.. Tanken var att ha dem i en rabatt men jag ändrade mig innan jag kom hem med dem, så nu står de på balkongen..
När jag nu i kväll gick upp för att se om de fungerade fick jag en överraskning.. Lamporna skiftar färg, jag trodde de bara skulle lysa vitt, men jag tycker de är jättefina och jag är verkligen nöjd..

I morgon är det jobb som gäller igen men inte förrän klockan 15.30 så jag får sovmorgon även i morgon och jag kommer att hinna lite innan det är dags att inställa sig på jobbet.. Rätt gott att ha kvällstider, har jag inte haft på ett tag..

Ha nu en fortsatt fin kväll och en kanonbra tisdag i morgon!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

vad jobbar du med?

Nina sa...

Lycka till nu, med nya roliga jobbet :) Så skönt att du fick en natts ordentlig sömn. Kommer du jobba natt nåt? Jag vet ju att du gillar det, men det påverkar väl din sov-rytm, antar jag?! Hursom, hoppas allt blir bra :)

Så fint det blev på balkongen!
Kram Nina!

Anna Lantligt på Svanängen sa...

Lycka till! Glad Påsk! Kram Anna

Hanna sa...

Glad påsk!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade