torsdag 24 maj 2012

I sommarens soliga dagar...

Tur för er att ni inte kan höra mig sjunga, det är ingen vacker upplevelse kan jag ju upplysa er om.. Men sången som har den textrad som överskriften stämmer så bra på dagarna som gått och tydligen på dagarna som komma skall.. Och jag njuter.. Älskar värmen!!
Nu hoppas jag innerligt att detta väder infinner sig den 6-9/6 över Norje utanför Sölvesborg.. Då är det Sveriges största Rockfestival som gäller för mig och ca 35.000 till.. Och blir vädret som nu så blir jag lycklig.. Det har varit lite halvkasst väder nu ett par tre år på festivalen, så nu är det banne mig dags för sol och värme där.. Det blir ju betydligt trevligare då..
Igår skjutsade jag mamma till Karlshamn där vi bl.a handlade till min mormor..
Jag var oxå inom Netto där jag lagt undan en grästrimmer då de inte hade några här i Olofström.. Så när jag kom hem så satte Patrick ihop den och sedan var jag ute och testkörde den och den funkade bra och fint blev det..
Jag har jobbat natten som gick och skall jobba en natt till innan lite ledighet.. Så nu skall jag dyka i säng en stund innan jag skall upp och iväg på promenad tillsammans med en kompis..
Ha en fin dag..

Kram Mia

3 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag tror ni får fint väder på festivalen iår, det här högtrycket har ju parkerat som dom säger.
Jag skulle också behöva trimma lite gräs idag, men det är en röd pollendag så jag törs inte.
Solig kram
AnnaMaria

Annelie L sa...

Underbara värme, jag håller med dig och jag hoppas verkligen att ni kommer att få så här underbart väder under festivalen, allt blir så mycket roligare då.
Kramar om //Annelie

Annika N sa...

Grattis till vinsten :-) Kul..
Ja det har varit helt underbart ute och varmt redan på morgonen. Det vore ju kul om ni fick fint väder på festivalen.

Ha det så gott !!! Kram Annika

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade