torsdag 17 maj 2012

ÄNTLIGEN!!!

Nu äntligen har vi blivit färdiga med att sätta upp tavellisterna i hallen uppe så jag har fått upp mina inramade bilder som legat och samlat damm.. Nu sitter de ju inte på den bästa utav väggar då det är en smal "korridor", men tanken är att när vi kan ha ett kontor uppe så skall jag ha en fotovägg där inne.. Dessa tavellister är nu smyckade med enbart artistbilder.. En dag kanske jag tröttnar på det och sätter upp något annat.. Perfekt med lister så man kan ställa bilderna som man vill och byta om och när man vill =)

I helgen som gick så var det ju Holje Marknad här i byn.. En marknad med krämare och tivoli.. Det är Lions som ordnar det vart år och där är Patrick medlem.. Patrick ringde mig i söndags och frågade om jag ville komma ner och åka helikopter, vilken fråga, det var ju självklart jag ville och kameran åkte med.. Bilden ni ser här nere är en flygbild över Olofströms city.. (Klickar ni på bilderna så blir de lite större)
I fredags hade jag och Patrick vår 5-års dag och den firades med att han var på marknaden och jag satt hemma, han var ju tvungen att vara där nere.. Men jag fick ett kuvert med present i, som också var en väldigt tidig födelsedagspresent (jag fyller i november).. Innehållet i kuvertet bestod av två biljetter till Peter Jöbacks musikalkonsert, I love musicals, och en natt på hotell i Malmö i november.. Så glad jag blev.. Jöback gillar jag mycket och en natt på hotell tillsammans med Patrick ser jag ju fram emot.. Jag tyckte vi skulle köpa till en natt till så det gjorde vi så det blir en tumanhand helg i Malmö i november.. Mys!!


På tal om mys så var jag och plåtade en mysig liten tjej i tisdags.. Lilla söta Kelly endast 5 dagar ung.. Hur goa kan bebisar vara egentligen? Hur goa som helst.. Hon sov så gott när jag fotograferade.. Storebror somnade med så det blev ingen syskonbild denna gången, men det bestämde jag och mamman att det skall det bli när Kelly blivit lite större..
 
Igår och idag har jag varit ledig.. Igår hade jag och en kompis en liten mini tjejträff för en kompis som skall gifta sig i sommar.. Vi ordnade en kväll med grillning och bastubad vid sjön Halen.. Vi hade en jättemysig kväll..
Idag har vi varit flytthjälp till en kompis i Karlshamn som flyttat från fjärde våningen utan hiss till tredje våningen utan hiss i ett annat hus.. Men flytten gick bra och hon och sonen sover nu första natten i nya lägenheten i natt.. Hoppas de kommer att trivas..
Jag kommer nog ha träningsvärk i vaderna i morgon men det gör ju inget, tar det som träning..


Och så en påminnelse.. Har du fb så vore jag jätteglad om du skulle vilja rösta på min bild i Tvspelswebs fototävling där jag är en av finalisterna.. Man skall skriva en kommentar under bilden som tydligt säger att du röstar på just min bild.. Bilden hittar ni om ni klickar HÄR!! Tävlingen pågår till i morgon midnatt och man får bara rösta en gång..


I morgon jobb igen precis som i helgen..
Ha en fin kväll och en härlig fredag..


Kram Mia

4 kommentarer:

Annelie L sa...

En helikopter färd, ja vem säger nej till en sån, vad spännande....
Vilken underbar bild på den lille bebisen, dom är helt ljuvliga de små liven och du är duktig på att fotografera dom.

Skönt med lite träningsvärk när man vet att man fått det genom att göra något bra.
Sen en underbar present och en tjej och bastukväll...du har allt lite flyt just nu.
Massor av kramar
Annelie

Nina sa...

Vad smart med tavellisterna, och snyggt blev det med :) Skoj med en fotovägg, den vill jag titta närmare på vid tillfälle..

Helikopter har jag åkt en gång, men jösses, det måste vara 20 år sen... Vad tiden går! Spännande hursomhelst.

Röstat har jag redan, om jag nu gjorde rätt, men jag tror det :)

Ha det fint!
Kram Nina!

Hanna sa...

Herlikopter vad spännande, har jag aldrig åkt.
Här har vi faktiskt fått lite sol idag och jag är bara så glad för det.
Kram
Hanna

Viola sa...

BLEV KANON MED TAVELLISTERNA OCH DE FINA TAVLORNA, HA EN FORTSATT SKÖN HELG, KRAM

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade