måndag 21 mars 2011

Vårdagjämning!!!!

NU är det VÅR!!! Det står det ju i almenackan, och kikar man ut just nu så ser man solen skina och det är ca 11 grader varmt ute.. UNDERBART!!! Och på söndag är det sommartid som gäller så nu tror jag att kung Bore har fått ge sig och får ta till sömnen i några månader..


Det var lite grått väder när jag gick hem från jobbet i morse men det var ändå härligt, jag gick en extra lång runda för att få ihop min dagliga motion.. Jag har ju bestämt mig för att jag skall promenera minst 30 minuter varje dag eftersom jag helt tappat lusten att gå till gymmet.. Cykla skall jag med göra när det blivit lite varmare till.. Det är ju bra träning..


Idag är det ViktVäktarnas våg jag skall stå på.. De tre senaste gångerna har den visat på plus och det är jag rädd för att den gör även idag.. Promenaderna har jag skött exemplariskt men ätandet är fortfarande katastrof.. Men jag skall gå dit och bita i det sura äpplet.. Jag vet ju vad det är för fel och det är ju enbart mitt fel.. Surt är det att jag inte kan skärpa mig.. Jag dras till allt som har en mängd kalorier och jag fattar nog inte att jag ätit det förrän det är försent.. Ett sjukt beteende!!

Bilderna ni ser idag är den plättar i luften jag köpte till Patrick när han låg på sjukhus.. Brickan den står på fyndade jag på Återbruksboden för ett tag sedan..

Nu skall jag ladda inför VV, jag skall promenera dit så jag får lite motion till och sedan skall jag hem och titta på matlagning på tv och få i mig ngt nyttigt under tiden..

Ha nu en fin Vårdagjämningskväll och njut över att vi är på väg med stormsteg i den underbara årstiden VÅR!!!!

15 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Lycka till på vv.Jag tror det är ganska vanligt att man kan få för sej att börja äta.Men livet går ju upp och ner.Ja idag har det varit underbart väder.Håller på och städar har putsat fönster och bytt gardiner och flyttat om saker .Bara så skoj.Har inga tider hos läkare förren på onsdag och då tänkte jag köra hel huset så man kan bara vara ute sedan när det blir fint.Har druckit kaffe på verandan idag bara så gott.Fint du gjort med blommorna.Önskar dej en skön kväll vännen.Kram Rita ♥

Uttan sa...

Ja visst är det Vår! Och nu har vi tom haft plus grader i natt också. Härligt!
Men mycket snö har vi kvar.

I dag har Vi varit ut och gått en sväng och jag är så lycklig att vägarna börjat komma fram och kanske kanske kan jag snart ta en promenad själv men än så länge måste Mannen följa med och hjälpa Mej över isfläckarna.
Nu ska Jag gå ut en sväng och andas lite. Sen blir det Tv kväll för Mej eftersom Mannen jobbar i kväll och i natt.

Sköt om Dej!
Kramar!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag tycker du är duktig som kämpar på, hoppas det blir lite minus idag när du promenerar så flitigt.
Och jag vet precis hur lätt det är och falla för något gott, men vi får kämpa på.
Ha en fin vårvecka
Kramar
AnnaMaria

Anna sa...

Härligt med vår!!! vi har haft lite blåsigt men annars varmt.
jag tror vågen kommer visa minus idag :)
Spännande!!
Kram

Nina sa...

Ååh, så ljuvligt härligt det lät! Våååår :)

Lycka till nu, på vv-vågen. Du börjar bli på G igen kanske? Du fixar det! Det är ju inte så himla mycket kvar för dig nu. Komigen!

Kram Nina!

Annika N sa...

Så fina bilder :-) Härligt att våren iaf känns lite även om man inte ser mer än snödroppar, för det känns vårlikt i luften och lite varmare..Gott :-)

Ha en skön kväll !!! Kram Annika

Patricia sa...

Ja tänk att det ska vara så införnaliskt svårt att gå ner i vikt, jag åker upp o ner hela tiden men i det långa hela går jag mer ner än upp tack o lov .. =)

Håller tummarna att det inte blir så mycket plus, om det nu inte blir ett minus så klart .. ett litet kanske? .. =)

Kram

Källeboda lantliv sa...

ja du ..ibland undrar man ,,hjälper träningen ..jag har svårt att se resultatet iallafall. Man måste nog ta till hårdhandskarna med maten också om det ska synas ....suck ! det är jobbigt att leva magert ....men man känner sig bättre när man tränat ...ja nu är det så man känner vår i luften ...tack å lov ..vi är på rätt väg ...lycka till på din invägning ..kram jeanette.kallebodalantliv

Roses & Angels sa...

Underbara bilder som vanligt här inne hos dig och vilken katt! =). Du orkar så duktig kämpa med VV. Duktiga du. Tack för kommentaren om Madonnnan. Städa är inte kul men ett måste ibland. Hoppas du haft en fin helg KRAMEN

Gårdsromantik sa...

Visst är det konstigt - ju mer man försöker hålla igen - dessto sugnare blir man på allt slisk - kanske inte så konstigt i alla fall ;)

Håller tummarna för att det gick bra på VV.

Kram Maud

Malin Järnbo sa...

Jag tycker att du är jätteduktig som får till 30 minuter varje dag! Själv får jag bara ihop motionstid/egentid då och då, så då gäller det att ta sig en låååång runda! Kram Mulle

Godastunder-tokigaidéer sa...

Ja det där med vikten är nog de flesta som har mer eller mindre problem med. jag har mer...aldeles för många kg står det på vågen men orkar inte för tillfället. Skyller ofta på att jag inte har tid men att jobba 10 tim om dagen är det inte lätt att hinna med något alls...

Ha de
Kram Anna

Boutique Nytt & Nött♥ sa...

Hoppas de gick bra idag..
Hm... Konstigt att de ska var såå svårt.
Härligt med våren på G. De kommer vara ljust till 8 på Söndag kväll.
Ha en mysig vecka vännen
Kramisar
Sus

Vit som snö sa...

Jag tycker du gör det jättebra! Tänk bara vad din kropp mår bra av dina prommisar, oavsett minuskilon eller ej. Dom flesta kamper man för har både toppar o dalar...men man får inte vara för hård mot sej själv när man dalar lite:)
Plättar på hjärta:) Precis vad jag tänkt till mina nya småplätter! Så gulligt!
Ha det gott! Kram Cilla

Monika sa...

Vad duktig du är! Du har inte gett upp och tar nya tag! Det är strongt gjort!

Själv borde jag bli mer insiktsfull och verkligen ta tag i saker o ting. Men för det krävs både inspiration och motivation. Måste försöka finna det först! :o)

Må så gott!

Kram

Monika

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade