tisdag 22 mars 2011

Uppåtgående trend--

Trenden med uppgång på vågen håller i sig.. 4 hg upp var det igår så nu har jag ökat 2,8 kg på fyra veckor.. *suck* Men jag skall inte ge upp utan jag skall fortsätta kämpa.. Och det började bra idag med en kebab i bröd, så nu sitter jag här med ett övertraserat pro-pointskonto med 3 pro-points.. Så frukt blir det ikväll..


Idag har jag varit hemtjänst åt min mormor och även färdtjänstchaufför.. Jag har putsat fönster och dammat lite åt henne.. Sedan var vi iväg och köpte blommor.. I blomsteraffären föll jag för en Madonna från Miljögården så hon fick följa med mig hem.. Var också inne på Jysk där jag köpte en billig trasmatta som jag skall ha i hallen uppe under min gamla symaskin och den gamla kistan.. Tror det kommer att se mer ombonat ut då.. Har inte lagt på den än för jag skall städa först..


För att mormor skulle slippa laga mat så hämtade vi mat från en grill.. Jag tänkte att jag skulle ta något som inte var så mycket kalorier i.. Vet inte vad jag tänkte på när jag tog en kebab i bröd.. Kunde ju ha valt en korv med potatismos, tror inte det gett lika mycket i pro-points.. Kebaben gav mig 23 pro-points och jag har 29 att göra av med per dag.. Frukosten gav mig 6 pro-points så jag har alltså fått tulla på mina bonuspro-points.. Och ikväll lever jag på frukt.. I morgon skall det ätas bättre, jag lovar..


När jag körde hem så fick jag ett sms från posten att jag hade ett paket att hämta på Maxi, så jag for ner där och hämtade ut det.. Jag har beställt ett par finskor till Johannes som han skall ha på studenten och så ett par tofflor till mig.. Så sköna de var!! Visst, de är inte lika snygga som originalen (vad de nu heter) men jag tyckte de var superfina, och snyggare i verkligheten än på bilden.. Billiga med var de och det gillas ju..


Jag och Patrick har varit ute på en promenad i det grymt härliga vädret.. 55 minuter gick vi.. Det blåste en del men det var rätt ljumma vindar.. Vi har idag haft 16 plusgrader.. Det skall bli kallare i slutet av veckan så det gäller att njuta..

Nu är jag placerad i soffan i väntan på Halv åtta hos mig och sedan Bygglov, två av mina favvoprogram.. Det sista Bygglov för säsongen och till nästa säsong hade det ju varit kul om vi var med ;-) Jag har iaf slängt in en ansökan så man vet ju aldrig, fast jag tror det inte.. Men söker man inte så har man ju ingen chans..
Ha nu en fin tisdagskväll alla härliga människor där ute..

13 kommentarer:

Anna sa...

Jobbigt de där med vikten, jag kämpar på jag me och det är inte kul när de visar +, men jag ska ner men pratar inte siffror :)
Kram

Tidsmästarinnan sa...

Hej Mia,
Heja dig!! Tycker du är så himmelens bra som jobbar på vikten.
Här kommer en stor varm kram!
Susanne

Källeboda lantliv sa...

oj ! vad mycket du hunnit med idag ..duktiga du ! ja vikten är tradigt ..jag tränar å tränar ..det händer inget här heller ..suck ! nästan tvärtom ..man blir så arg ...ja nu kan vi njuta av våren ..häärligt ! söta skor ...vill också ha ...ha en bra kvälla i soffan ..kram jeanette.kallebodalantliv

Madame Morell sa...

Ja de där skorna var bra mycket finare än de där andra vad de nu heter. Du vet, sådana som alla shabby chic-tjejer har. Rosetter och sådant är det på dem också. Bra att du fick dem billigt;)
Fin madonna och en annan sak - du skriver så roligt natt-mia! Heja på gällande vikten!
Kram Jessika

Vitt hus med svarta knutar sa...

Jo vikten ja...den går upp och ner, mest upp. Efter ett par månader med livs-strul, så har jag lagt på mig en del.

Vad gulligt av dig att pyssla om och hjälpa din mormor. Kan tänka mig att hon uppskattade att vara tillsammans med dig.

Vilka fina skor du köpt, de blir mysiga att ha när det blir varmare. Idag var det rart väder och det är synd att det inte får vara så länge. Jag saknar värmen.

Önskar dig en fin onsdag!
Kram,
Regina

Patricia sa...

Ja det är ju för eländigt med den där vikten .. =(

Men jag vill nog mena att kebab med bröd är nyttigare än korv med pulvermos, det enda var väl att du kanske inte behövt äta upp hela, men jag fick i alla fall lära mig att Kebab m bröd var helt OK VV-mat när jag var med för några år sen .. så ha inte så dåligt samvete .. =)

Åh vilken fin madonna .. förstår att hon fick följa med dig hem .. =)

Ja jisses så tokigt det kan bli .. när jag läste om att du hämtat paket med skor till Johannes så tittade jag ju ner på bilden och tänkte "men hon skämtar, ska han ha blanka trätofflor på studenten" .. ha ha ha .. sen läste jag vidare och började asgarva när jag insåg att det var dina skor .. ha ha ha ha.
Läckra var de hur som helst .. =D

Ha en skön kväll!
Kram Patricia

Vita Falkens Lantliv sa...

Trist när vågen visar mer än man vill:( Bara till att kämpa vidare. Jag står still mest nu. trist det med.

Snygga tofflor, jag ska köpa något åt det hållet med men de jag hittade var svindyra, inget för min plånbok.

Kram Susanne

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Du är så duktig och kämpar på!
Tofflorna såg fina och sköna ut!
Fin madonna du hittat! Har några stycken men önskar mig en stoor rostig till trädgården :)
Så typiskt att jag skulle missa Bygglov igen! Lycka till! Hoppas man får se dem hemma hos er!
Ha det gott!
kram
nina

hemma hos lilla mej sa...

Ja du är ju en riktig kämpe.Tycker att du är duktig.Underbart med madonnor.Bara så fint.Bara så snygga skor du har köpt.Ha det bäst rara du .Vårkramar Rita ♥

Nina sa...

Åh.. Då ska jag hålla tummarna! Vad skoj om ni kommer med i bygglov :)

Ha det kanonbra!
Kram nina!

Ett Vitare Hem sa...

Ja det är inget kul med + på vågen hoppas det snart kommer en vändning, både madonnan och skorna är jättefina!
Ha en riktigt härlig onsdag!
Kram/Lena

Malin Järnbo sa...

Tycker att du är skitsnygg som du är!! Men man ska trivas själv oxå... Tack snälla Ia för alla uppmuntande kommentarer på bloggen, de värmer i hjärtat. Kram Mulle...

MassageLotta sa...

Vilka fina träskor, ett par sådana som jag vill ha...men vart har du köpt dom, blir så nyfiken..
Välkommen in til mig...
kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade