onsdag 23 mars 2011

Härliga lediga dag!!

Dagen startade med en härlig sovmorgon.. Det gillar jag..
Fortsatte dagen med att ringa till Santa Maria.. Emelie, Patricks dotter, vann (tack vare många av er) två biljetter till en EMD-konsert genom Santa Maria.. Gissa om denna 15-åring blev lycklig eftersom det är hennes största idoler.. Man fick önska till vilken stad man ville ha biljetten och hon valde Helsingborg, och vart tror ni hon fick?? Jo till Västerås.. VÄSTERÅS!!! Det ligger lite drygt 50 mil härifrån.. Hur tänkte de där?? Som 15 åring ser man inte problemet med att åka 100 mil över en dag så det var en arg och besviken tjej vi hade här hemma, finns ju inte en chans att vi kör 100 mil för att lyssna på en konsert nån timme.. Så vi har mailat en del om detta men inte fått svar, så idag ringde jag Santa Maria och efter samtal fram och tillbaka med olika folk så fick hon biljetter till Malmö istället och inte två som hon vann utan tre för tjejen jag pratade med tyckte att den som skjutsade med skulle ha en biljett, det tackar vi för.. Och jag gjorde en 15 årings dag idag.. Tack Therese och Maria på Santa Maria för ett underbart bemötande och att ni kunde fixa detta på ett smidigt sätt..


Skrev ju igår att jag köpt en trasmatta, idag har den fått komma till sin plats.. Den ligger nu i vår hall uppe där vi har en gammal symaskin som är från Patricks mormor och en gammal kista som jag köpt på loppis förra sommaren.. Mattan var också ett fynd, 55:- på Jysk.. Överkomligt.. Förresten, titta inte för mycket på väggarna på bilden ;-) Väggen där fönstret är skall få liggande vit råspont och väggen till höger skall bli vitmålad.. Här i detta huset tar allt lite tid bara men det blir snyggt när det väl blir klart..


Mattan går i lila men väldigt "snäll" lila färg.. Fanns bara den färgen eller en hemsk blå.. Kanske hittar en gammal handvävd i sommar på loppis, skall kolla efter det..


Annars har dagen bestått av fönsterputsning, alla fönstren här hemma är nu putsade.. Man kan se ut, helt ljuvligt!!
Övervåningen har fått sig en omgång med svabben och badrummet är städat..
Vi har gått en promenad på 45 minuter.. Skönt, ca 9 grader varmt men det blåste utav bara tusan.. Nu är det halv Åtta hos mig och till det skall jag äta fruktsallad, glass och en stor mugg te..

Njut av kvällen..

8 kommentarer:

Nina sa...

Oj, jösses! Det var då för väl att det gick att ordna med biljetterna. Så tråkigt det hade varit att missa det när hon nu vann. Grattis till Emelie :)

Så fint du fixar och donar. Du är duktig på att få till det.

Må så gott!
Kram Nina!

Annika N sa...

Vad kul att Emelie vann och att ni fick biljetter närmare.

Ha det gott !!! Kram Annika

Ett Vitare Hem sa...

Åh vad skönt att det löste sig med biljetterna och du vilken fin matta får nog ta en tur till Jysk och titta, behöver mattor till sovrummet....
Ha en finfin kväll!
Kram/Lena

Nyanser av vitt sa...

Åh vad bra att det gick att byta stad och vad kul att våra röster hjälpte.
Kram Agneta

Vitt hus med svarta knutar sa...

Tänk att det som såg ut att bli rena katastrofen blev så bra och t.o.m. bättre. Vad glad dottern måste vara att hon har en så duktig mamma som kan fixa och ordna=)

Mattan är jättefin! Det ser så hemtrevligt ut med trasmattor och tillsammans med den gamla symaskinen och kistan ser det riktigt fint ut.

Skönt att du haft en ledig dag och kan få sova ut. Önskar dig en fin torsdag!
Kram,
Regina

agneta sa...

Grattis till Emilie och till dig som fixade biljetter närmare. Fin, billig matta från jysk som pryder sin plats. Du har varit duktig med fönsterputsning tycker jag. Ha det gott!
Kram Agneta F

Lilla Rummet sa...

Vilken lycka att få biljetter till EMD, tycker de är så bra.
Snyggt med det gamla symaskinsbordet.
Önskar dig en toppenhelg.
Kram Britt

Patricia sa...

Men vilken tur att det ordnade sig med konsert-staden .. annars hade ni ju kunnat titta in här på vägen till Västerås .. vi har ju bara 5 mil dit .. ; )

Ha de så bra!
Kram Patricia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade