måndag 7 mars 2011

Dagarna de går och går, efter varandra...

Ja nu går dagarna på här den ena efter den andra avverkas.. Jag har inte hunnit att blogga och jag har inte hunnit att läsa alla fina bloggar jag följer men skall se om jag får lite tid att läsa lite nu ikväll..

I fredags var jag ju iväg för att plåta ett par som hade gift sig.. Det gick rätt bra.. Pga ett missförstånd så fick jag inte hjälp med att ställa in ljus och blixtar utan jag fick göra det så gott jag kunde själv, svårt att få till det utan att få stora skuggor på bakgrunden eller fel i ansiktena.. Men jag tror och hoppas att de kommer att bli nöjda med några av bilderna.. Satt igår kväll och gick igenom dem och redigerade det lilla jag kan..
Denna jag visar här under har Helena (som gifte sig med Henrik) sett så den visar jag er med..


Den vackra buketten gjord av Kalla har fina Elin som har den härliga bloggen Fröken Knopp gjort..
En bild till skall ni få se..  Mer vill jag inte visa eftersom jag inte har frågat brudparet om jag får lägga ut några bilder och dessutom har de ju inte sett bilderna själva än och det vill de ju så klart göra..


Klickar ni på bilderna så blir de större.. Då kan man också se att det står Helena i den ena ringen och Henrik i den andra..

Efter detta roliga fotouppdrag så for jag hem för att vila lite inför Faddergalan vi skulle på.. Det var alltså kompisar till oss som bjöd in faddrarna till sin söte son.. Där blev vi bjudna på god mat och dryck..

I lördags så hade vi bjudit hem vänner på middag.. Middagen fixade Patrick och Paul (en av vännerna som var bjudna).. Medans de lagade maten så satt jag och Christina i soffan och pratade en massa och drack gott vin..
Killarna hade gjort kanongod trerätters.. Till förrätt var det löjromstoast, till huvudrätt fick vi oxfilé med klyftpotatis, sallad och två sorters goda såser.. Till efterrätt blev det Creme Brulee.. Mums vad gott!!
Så nu har man blivit van vid att få maten serverad så det känns trögt att laga mat själv idag ;-)

Idag laddar jag bara för att gå till jobbet ikväll.. Jag har förstås varit hemma en sväng hos mamma och pappa med och så har jag handlat..
Jag har skickat mitt första sålda Traderaobjekt med, jag har sålt en grej till men skickar inget innan pengarna kommer in.. Idag går två objekt ut med så snart får jag skicka flera grejer.. Riktigt kul detta.. Skall rota runt lite här hemma och se om jag hittar fler saker att sälja.. Bättre att få nån krona för det än att det ligger och skräpar eller slängs..

Ha nu en fin fortsatt solig (hoppas jag det är hos er med) måndag..

8 kommentarer:

Patricia sa...

Jättehärliga de två bröllops bilderna du visar, kalla är verkligen fint!

Åh va jag önskar att Nicke kunde laga mat, det låter så lyxigt att bli serverad...men han är verkligen inte hemma i köket så det får jag leva med .. men kan ju inte få allt ... =)
Hoppas du fick till lite mat på egen hand .. hi hi.

Må så gott!!
Kram Patricia

Roses & Angels sa...

Super fina bilder från dig som vanligt. DU fixade det galant utan hjälp det är jag säker på. Härligt att få plåta på en sån stor dag. Ha en fin kväll KRAM

Ett Vitare Hem sa...

Du de bilderna du visar är ju grymma, tror absolut inte att brudparet kommer bli missnöjda!
Ha en finfin kväll!
Kram/Lena

Anna sa...

Vilka fina bilder, väntar på spänning på dom andra.
Mycket jobb som fotograf, min bror har haft egen ateljé så man vet hur de går till :)
Kram Anna

Vitt hus med svarta knutar sa...

Underbart vackra bilder! Jag tycker det är roligt att man sen några år tillbaka väljer olika motiv. Förr var det bara ett foto på brudparet rakt upp och ner. Nu gör man så mycket mer. Som dina vackra foton på brudbukett och ringar eller brudparet i olika miljöer och med andra detaljer runt omkring. Superkul med album med olika bilder.

Det låter som du haft en mysig helg, med god mat och trevlig samvaro. Önskar dig en skön måndagskväll också!
Kram,
Regina

Källeboda lantliv sa...

fina bilder du tagit ..lite annorlunda ..ja att läsa bloggarna nu hinns inte riktigt med för mig heller ...man har så mycket annat att göra känns det som ..nu tv time och en kopp tea ..kramar till dig jeanette.kallebodalantliv

Uttan sa...

Ja så är det ibland man hinner inte alltid blogga när det händer en massa annat.
Kan tänka Mej att Du tagit många fina kort på brudparet.Fint det Du visar.

Min Man lagar också mat ibland ;) vi har nära till pizzerian.....ja Du förstår.

Har inte vågat sålt nått på Tradera än men jag skulle verkligen behöva rensa lite.

Sköt om Dej!
Kram!

Annika N sa...

Jättefina bilder !!! Ska bli spännande att se fler :-)
Vilken kanonhelg du haft och gott att bli serverad go mat.

Må så gott !!! Kram Annika

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade