måndag 14 mars 2011

Arg arg arg!!!!

Ja nu är jag riktigt förbannad.. Så där så det sprutar ur öronen på mig.. Jag är inte arg på någon av er men faktiskt på en bloggläsare.. Och den bloggläsaren är JAG!!! Är så arg på mig själv att jag inte kan hitta tillbaka till motivationen med vad jag stoppar i munnen och med träningen.. Jag har nu för tredje veckan på rad som jag ökar i vikt.. Och det är ju inte meningen att jag skall.. Så nu tänkte jag starta med att börja ut på promenad minst 30 minuter VAR DAG!! Jag skall tvinga mig ut, jag vet ju att jag tycker det är skönt bara jag kommit ut.. Jag tränade ju på gym innan men det har jag tappat helt, men funderar på att köpa kort på ett annat gym och testa några av deras pass.. De har något som heter Indoor walking som jag vill prova och så har de Zumba som jag oxå absolut vill testa..


Men nu lite vad jag gjort lördag och söndag.. I lördags var jag, Patrick och min mamma på IKEA.. Köpte lite småplock bara så det blev inte så väldigt dyrt.. Men jag skall tillbaka dit en dag och köpa ett soffbord som jag gillade, men vi tog det inte nu, men då får jag ju dit igen och det gillas :-)
Innan vi for till IKEA var jag inom Helena och Henrik och lämnade en skiva med bilderna från fotograferingen jag gjorde då de gift sig.. De gillade bilderna och hon valde ut några jag fick visa och här kommer två av dem..



I lördags kväll kom min kompis, Pia, till oss för att kolla på Melodifestivalen.. Vi drack lite vin och hade det trevligt.. Jag gillade ju faktiskt alla låtarna som var med men hade jag fått bestämma så hade Nicke Borg fått gå vidare.. Men jag tror att Eric Saade kan få till lite röster i Tyskland.. Vi har ju aldrig skickat en ensam snygg kille innan så detta skall bli spännande.. Han är ju jäkligt bra på att dansa också..

Igår hände inte mycket, en promenad och sedan låg jag i soffan och frös.. Var trött som en get med så jag somnade en stund i soffan vilket jag ALDRIG gör annars..

Idag har det inte hänt mycket mer.. En promenad är gjord och så viktväktarna då med.. Inatt skall jag jobba..
Med posten idag kom en tunika som jag budat hem från Tradera.. Jag gillade den mycket så den skall användas flitigt..
Vill man ha en bokvila så kan man buda hos mig på Tradera på en sådan ;-) Mitt alias på Tradera är misan70..


Nu önskar jag er alla en bra kväll så här första dagen på nya veckan..

8 kommentarer:

Patricia's mode sa...

Tänk att det ska vara så svårt att gå ner i vikt för oss .. jag hoppar upp o ner på ett kilo och har gjort i 2 veckor .. så frustrerande. Men men, det lossnar väl nån dag .. =D

Fina bilder du tog på brudparet .. och familjen .. =)

Fin tunika du hittat .. kul med nåt nytt .. =)

Kram Patricia

Källeboda lantliv sa...

tradigt att vara arg ...det tar bara energi ...tänk på hur duktig du varit istället ...gått ner flera kilo ...det är strongt !det blir lättare nu till våren ...fina bröllopsbilder ..de måste vara nöjda ...gillade din tunika ..nu syns ju inte de extra kilona när du har denna på dig ...toppen med tunikor ...ha en bra kväll ..kram jeanette.kallebodalantliv

Uttan sa...

Ja Du det där med vikten är en ständig kamp....Jag har gått upp i Vinter och är sååå hungrig och godis sugen. Men Jag tycker Du ska vara glad åt det Du har gått ner innan ändå.
Men visst är det väl för illa att man inte ska kunna få äta vad man vill utan att vågen pekar upp direkt.

Tunikan är jätte fin.

Ha en God Kväll!

Kram!

Annika N sa...

Jobbigt när vikten inte blir som man vill och motivationen saknas. Men jag tror nog att du snart är på G igen...Lycka till !!!

Ha en skön måndag !!! Kram Annika

Boutique Nytt & Nött♥ sa...

Hej vännen

Sitter i samma båt som dig...
Hittar inte motivationen... Bestämt att jag måste väga mig nästa vecka. Inte denna. Är sugen på allt hela tiden. Önskar dig lycka till. Fin tunika & bilderna på brudparet.
Kramisar
Sus

Lilla Brödhult sa...

Vilken fin tunika du fyndat..
Ja att gå ner varje vecka är inte lätt men tänk vad duktig du varit som har gått ner många kilo.. Zumba ska vara riktigt roligt har jag hört, tyvärr kan jag inte träna i dagsläget annars hade jag oxå provat på zumba. Jag får promenixa och sen är jag i simhallen.
Önska dig en härlig tisdag. Kram Helene

Ett Vitare Hem sa...

Åh jag har också varit så arg på mig själv och är dt fortfarande hoppas dock det ska bli lite lättare nu när man kan börja promenera igen....
Ha riktigt fin tisdag!
Kram/Lena

Annelie L sa...

Var inte för hård mot dig själv, tids nog hittar du tillbaka ska du se. Tunikan ser helt underbar ut, en sån som man kan använda både till vardags och fest.
Bröllops bilderna är kanon,du har lyckats fånga kärleken i familjen, härligt..
De som provat Zumba som jag känner är helt sålda, så det är säkert värt ett försök, det är kanske där din motivation ligger och väntar på dig.
Kram och ha en fin tisdag.
Annelie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade