måndag 18 oktober 2010

Tjejfest och skrot!!

Oj vad kass jag har varit här på bloggen.. Både med att skriva och läsa.. Förlåt, men tiden har inte funnits.. Familjen har ju ALLTID prio ett och det vet jag ni har förståelse för.. Ni har ju den prion med :-)

Börjar med att berätta om min härliga fredag.. Tog det lugnt hela dagen fram till kvällen.. Då åkte jag på tjejfest hos en min vän Maria.. Hon och hennes man äger en gård där de har tunnor att bada i, bastu, man kan komma och göra olika aktiviteter osv.. Kolla gärna in på deras hemsida Brokamåla gård.. Vi var 7 tjejer hos henne och hade det hur mysigt som helst.. Startade i en stuga de kallar för Jaktstugan, där inne brann det i två öppna spisar, en massa ljus och fint dukat.. Vi åt förrätt, varmrätt och efterrätt innan vi tog oss ner till tunnan.. Tyvärr badade jag inte men jag var ju med och pratade och plåtade.. När det var färdigbadade så gick vi upp till stugan igen där det var snacks framdukat.. Vi hade så himla kul och mysigt.. Tänkte föreslå detta ställe till mina jobbarkompisar, hade varit trevligt med en kväll med dem där..

Efter en natts sömn så packade jag, Patrick, hans döttrar och en kompis till yngsta dottern in oss i bilen för att köra till Ryd där det finns en Bilkyrkogård, om den kan du läsa HÄR.. Jag har fått en fråga av en vän om jag vill plåta henne och hennes familj där.. De är intresserade av rally och tyckte det skulle vara roligt att ha en familjebild därifrån.. Jag hade aldrig varit där så jag ville dit och reka.. Och eftersom Patricks yngsta, Johanna, och en kompis till henne, Wilma, ville bli plåtadevar det de som fick vara modeller för dagen..

.
Fick till en del bra bilder, men behövde redigera dem lite.. Men vad svårt det är att få till redigeringen bra.. Måste jobba mer med det så jag lär mig ordentligt.. Men lite besviken blev jag med en del bilder..
Men ett häftigt ställe var det.. Kul att man sparat denna gamla skrot..


På lördagskvällen kom min kompis Anna, sonen Kasper och hennes nyfunna pojkvän, Hasse.. En väldigt trevlig kväll blev det med god mat som Patrick hade svängt ihop..

Av dem fick jag en fin ljuslykta i form av ett hus.. Och så fick jag ett gott te, Jule-Te, med julens aromer i..


.
Igår söndag så var det rätt lugnt här hemma men ett par promenader fick jag in och en te-runda till min bror..
Med andra ord har vi haft en bra helg med kanonväder.. Kallt men klart väder.. Me like!!
.
Idag har jag skjutsat min pappa till tandläkaren annars har jag inte gjort mycket.. De har varit här och satt fönsterplåten och mätt till fönsterfodret.. Förhoppningsvis får vi dit fodret och fönsterbrädorna nästa vecka.. Så snyggt vi skall få inne då :-) Nu ser det dötråkigt ut när det inte finns fönstersmyg, foder eller brädor och tätningsskummet syns.. Skitfult!! Men nu skall det bli snyggt..
Idag skippade jag ViktVäktarna, och det bara för att jag var för feg för att se vad vågen skulle visa.. Har haft en allt för GOD helg.. Men till nästa måndag skall jag ha krupit ner lite till, det lovar jag er och mig här och nu..
Ikväll skall jag ta mig till jobbet för en natts jobb.. Jobbar nu två nätter, ledig två och jobbar tre..




13 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Låter som du haft en kanonhelg.Vilket härligt ställe ni besökte i fredags.Bara så härligt.Mysigt att bara träffas massa tjejer ibland.Vad fint hus du fick av din vän.Dom lyser ju bara så himla mysigt.Önskar dej en skön kväll /natt rara du :Kram Rita ♥

Tidsmästarinnan sa...

Hej goaste Miapia!
Det är så kul att se dina bilder, den där bilkyrkogården verkar ju hur häftig som helst. Och vilket tjejmys, åå, det längtar jag efter.
Kram kram!
Susanne

Patricia sa...

Va mysigt ni hade det i fredags, ett sånt ställe skulle man ha tillgång till.. =)

Och coola bilder från bilskroten, kul ställe att fota på.. =)

Vet hur det är med fönster utan foder och lister, har så i många rum, sen flera år tillbaks, sånt som aldrig blir klart..när mannen ska göra allt själv.. =)

Må så gott och hoppas du fått vila en stund så du orkar jobba i natt.

Kram Patricia

kallebodalantliv sa...

Du verkar haft en toppenhelg....såg ju härligt ut med badtunnorna ...avkopplande aktiviteter är aldrig fel....en bilkyrkogård ...spännande ...vilka fina bilder du tagit där ...söta tjejer du har ...skickar en kram till dig ...ha det gott ! kram jeanette.kallebodalantliv

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilken bra kväll det blev, bada tunna har jag gjort en gång. En kall stjärnklar lucianatt, det var häftigt. Fina bilder på tjejerna på bilskroten, vilken annorlunda idé. Kan bli väldigt bra, lycka till.
Kramar
AnnaMaria

Sköna o Gröna Ting sa...

God morgon Mia!
Jadu, inte har du varit ensam om att inte vara en flitig bloggbesökare, jag har inte varit flitig på ÅTTA veckor!!!!!
Jag har gjort ett och annat inlägg då jag orkat och smygtittat runt lite utan att lämna kommentarer.., men, nu känner jag att min energi börjar hitta tillbaks!
Man skall blogga när man har tid och lust sägs det ju:)

Underbar helg du verkar haft, bada tunna gjorde jag när vi var i Hemavan förra vintern och det är ju bara så härligt.
Tre rätters middag låter inte så tokigt det i heller.

Bilderna från bilkyrkorgården blev jättebra, det är minsann ett lite kusligt ställe:)
Hoppas du får en bra vecka och sköt om dig.
Kram
Marianne

Madame Morell sa...

Fiiin miljö att fota i! Jag älskar skrot! Jag har badat badtunna en gång det var mysigt. Ja, GODA helger sätter sig, om man säger så.
Kram Jessika

mo sa...

Vilken härlig o energigivande helg du verkar ha haft. Aldrig fel med tjejträff, det verkade ju trevligt ordnat. Ja, det är inte kul att väga sig efter en helg som gått i frossandets tecken (jag är lika feg...jämt;).

Söt lykta du har fått, älskar skenet o de härliga skuggbilderna den ger. Jag har tre stycken huslyktor o tyvärr tänder jag dem för sällan bara...

Ha nu en härlig Tisdag, trots regnet, kram

Snäckskalsdalen. sa...

Härlig helg, ni ser ut att ha haft det jättefint!
Vilka fina bilder på flickorna i skroten!
Kram

Ett Vitare Hem sa...

Åh vad mysigt ni hade i fredags och vilka vackra bilder!
Ha en finfin eftermiddag!
Kramis/Lena

LjuvligtLantligt sa...

Jisses vad du hunnit med mycket!! Åhh..tjejkväll, det e sååå kul! Måste skrapa ihop ett par vänninor o göra ngt kul..
Kram Git

Ps. jag har likadant ljushus, ger ett supermysigt sken.

Annika N sa...

Mysigt ställe du var på i fredags, jag var inne och kollade lite.Vilken toppenhelg du haft :-)Fina bilder på tjejerna och fin lykta du fick.

Ha det gott !!! Kram Annika

Maritha Qvist sa...

Äntligen har han fixat datorn så jag kan läsa din blogg!

Vad mysigt det såg ut på er tjejfest, härligt hus och härlig tunna.

Ha en fin dag!
Kram Maritha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade