torsdag 28 oktober 2010

Snart helg!!

Ja nu är det snart helg och jag är faktiskt ledig.. Skönt skall det bli.. Men först skall jag jobba en natt till innan jag kan ta helg.. I morgon bitti kl 8.19 svassar jag ut från jobbet och har då helg..

Efter lite sovande idag så åkte jag och Patrick till gymmet.. Jag försöker ju köra mest förbränning så idag blev det 20 minuter på crossen inställt på intervallträning, 4 styrkemaskiner och sist 20 minuter på löpbandet där jag promenerade i 7 km/timmen inställt på intervallträning.. Såå jobbigt det var idag, jobbigare än vanligt.. Kanske gör antibiotikan jag äter lite på mitt flås.. Men jag har snart samma flås som innan.. Skönt var det efteråt iaf och duschen är ju det bästa efter ett hårt pass..

Idag kom Patricks yngsta dotter och hon hade de tidningar och böcker med sig som vi beställt av henne från jultidningarna.. Jag hade beställt boken Inred lantligt inne & ute.. Den skall jag krypa upp i soffan med i morgon när jag kommit hem.. Den ser lika fin ut som förra årets bok om inredning jag köpte..

Nu sitter vi och kikar på Rosa bandet galan och det skall jag göra fram till jag skall till jobbet.. Brukar ju promenera dit när det är sista natten men idag skall jag ta bilen.. Skall nämligen köra och handla direkt efter jobbet, tänkte ta det tidigt så slipper jag ut en vända till.. Brukar ju vara ganska knökat i affären på fredagseftermiddagar med och det finns ju roligare saker att göra än att handla..

Ha nu en fortsatt bra kväll, skön natt och en härlig fredag..



10 kommentarer:

Annika N sa...

Ha en fin kväll på jobbet och en riktigt skön helg !!! Kram Annika

Patricia sa...

Skönt för dig med en ledig helg.. =)

Åh den boken vill jag med ha, måste jag se om jag hittar .. =)

Tror du gör rätt i att handla på morronen, dels är det mindre folk och sen skönt att slippa ge sig iväg när man är nyvaken .. =)

Ha en bra natt på jobbet och en skön ledig helg!!
Kram Patricia

hemma hos lilla mej sa...

Åååå vad skoj att få en mysig bok att kika i.Alltid lika skoj .Ja det gör du nog rätt i att handla på morronen när alla andra jobbar.Skönt att ha det gjort.Önskar dej en skön kväll och natt på jobbet.Kram Rita ♥

kallebodalantliv sa...

Du har just köpt en häärlig bok ..den finns här på hyllan också ...ah! vad du tränar ...jag blir så avundsjuk på dig ...vet inte vad som hänt med mid ...men efter en dag på jobbet så är jag slut och orkar ingenting ...tråkigt när man kommer in i den spiralen ...ha det så bra på jobbet i kväll ...kram jeanette.kallebodalantliv

plingan sa...

Hoppas du får en riktigt mysig helg!
Har precis kommit igång med träning efter ett lååångt uppehåll. Känns skönt!

Kram

Nina sa...

Oj vad du är duktig med träningen! Hoppas ögat är bättre med..
Ha nu en skön ledighet!
Kram Nina!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Godmorgon
Nu har du snart jobbat färdigt så du kan ta helg. Smart och handla på hemvägen, då är du ledig sen. Den boken har inte jag, skulle tro att det är mycket fint i den.
Trevlig helg
Kramar
AnnaMaria

Penseldraget sa...

Tack mia ;) jag ska försöka vila oxo, den boken har jag sneglat på men jag köpte ju ingelas lev-vackert så de får nog räcka , men skulle vilja ha den oxo. hoppas du för en skön härlig helg
kram pia

nettan sa...

visst är det gööött med helg.. jag jobbar dock bara lördag en .. har tagit sem på sön .... skall bara njuta..
kram

Lilla Rummet sa...

Vad du kämpar på med motionen, men det ger ju också resultat både i vikt och att man mår bättre.
Den boken har jag och man blir så inspirerad av den.
Ha en skön ledig helg...själv skall jag jobba hela helgen.
Kram britt

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade