tisdag 5 oktober 2010

Julklappstips!!!

Det är idag 80 dagar kvar till julafton och jag kan tycka det är hög tid att börja fundera på vad man skulle vilja ge i julklapp.. Så därför kommer jag med ett tips idag och det är denna bokvilan som ni kan köpa av mig.. Den kostar 180:- med frakt (inom Sverige) och man kan få den i färgerna svart, vit och röd.. Något för den som läser böcker.. Jag har min bredvid sängen då det är där jag alltid läser..

Man slipper hålla reda på bokmärken och fula hundöron vikta för att veta vart man slutade läsa.. Praktiskt att kunna hänga sina läsglasögon på den lilla kroken.. Beställ gärna här eller skicka ett mailmaria.johansson@oktv.se ...

.
Idag har jag en riktigt Ta dagen som den kommer dag.. Jag sov länge.. URSKÖNT!!! Följde med Patrick och handlade lite och så nyss kom jag hem från en promenad i det uppfriskande vädret.. Det blåser en del och lite småkyligt men det var ändå skönt.. Jag gick ner till Maxi för att köpa ett kollegieblock och när jag gick hem så gick jag inom garnaffären med.. De har en sjal i fönstret som ser så mysig ut så jag köpte garnet till den och stickor.. Så ikväll skall jag börja sticka en rosa sjal..
.
Snart skall jag starta upp middagen till mig och Johannes, bara vi hemma här ikväll.. Patrick jobbar och de andra barnen är hos sin pappa respektive hos sin mamma..
Så när middagen är avklarad så skall det bli soffan, sticke, tv och en massa tända ljus.. Är ju ledig två nätter till så det gäller att njuta och ta vara på tiden..
På tal om ljus.. Nina undrade om inte Gusten (katten) rör ljusen.. Och nä, det gör han inte.. Han har varit mycket nyfiken och har säkert bränt nosen ett par gånger så det är inte spännande längre.. Sassi har aldrig brytt sig om levande ljus.. Jag hade däremot en katt för något år sedan som var riktigt närgången på ljus, ända till han brände svansen, sen slutade han gå nära dem.. Kan meddela att det luktade inte hallon efter den svansbranden.. Ha ha..
.
Önskar er alla nu en fin tisdags kväll..




7 kommentarer:

Annika N sa...

Stackars kisse som fick svansen bränd :-( Vad kul att kunna sticka, det har jag inte haft tålamod att lära mej tyvärr, men det ser himla kul ut.

Ha en go kväll !!! Kram Annika

Nina sa...

Ja, när du säger det... Vår katt vi hade när jag var liten gick oxå för nära ett par ljus en gång... Luktade inget vidare men sen aktade han sig nog, skulle jag tro.

Men Sune är mer nyfiken av sig. Jag är nog lite för feg för att våga testa. Vet ju att han kommer gå dit...

Sugen på en bokvila i julklapp, men... vi får se. Har isf ett par andra att hitta på till då, för rättvisans skull. Enklast med julklappspengar ibland :)

Ha en fortsatt fin dag/kväll!
Kram Nina!

kallebodalantliv sa...

Det var en fiffig hylla ...ett bra tips ! gör du sådana själv ? såg att du ska börja sticka ..ja det är avkopplande om man kan ...jag skulle virka en vm .mössa i vintras men den blev tre nr för stor ...suck ! så jag gav upp ..tycte mig kunna innan ?? ha en myskväll nu ..kramizar jeanette.kallebodalntliv

Ett Vitare Hem sa...

Vilken smart liten bokhållare, jätteläcker!
Ha en finfin kväll!
Kramis/LenaS

hemma hos lilla mej sa...

Stackars kisse som fick svansen bränd.Va snygg rosa färg på garn du har köpt.Kanonsnyggt .Är det svårt att sticka eller?Önskar dej en skön kväll gulliga du Kram Rita ♥

Roses & Angels sa...

Oj oj stackars kissens svans. Å vilken härlig rosa färg på garnet. Du får visa oss när underverket är klart. Ha en fin kväll kram

Roses & Angels sa...

Stämmer på bra i det du skriver i kommentaren inne hos mig. Hoppas du haft en bra dag kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade