söndag 3 oktober 2010

Bebis!!

Nä.. Jag skall inte ha någon mer bebis ;-) Jag har haft två söta bebisar och har nu två härliga tonåringar, så nästa gång det skall bli bebis i familjen så får det bli barnbarn, vilket jag hoppas dröjer ett tag.. Nu lämnar jag bebisöverskriften ett tag..

När jag skulle till min kompis Janna i fredags så var jag inom Jennifers presentbod här i Olofström för att köpa en liten present till henne och då kunde jag ju inte låta bli att köpa något till mig med.. Hittade detta lilla söta set från Miljögården.. Gillade det verkligen så det fick följa med hem och bor nu på vårt köksbord..

Så till bebisen.. Det lilla livet bor i denna magen ni ser här under.. Det är våra kompisar som skall ha barn och hon/han är uträknad till att kika ut på lördag.. Spännande!! Vi var ju hos dem igår för att jag skulle plåta dem.. Vi försökte få fram så bra ljus som möjligt med bygglampor och det var inte det lättaste.. Jag fick öka på ISO'n till 800 och det är ju inte helt bra med min enkla kamera.. Lite brusiga blev bilderna men ändå rätt hyfsade.. Gissa om jag längtar efter en ny kamera.. Sparar ju till en men det lär nog dröja innan jag fått ihop alla pengar.. Kollade på studiolampor på nätet, inte så fasligt dyra om man vill ha lite enklare, men ändå tillräckligt för att jag får vänta med det med, om jag inte kan få tag på begagnade..

.
Vi åt god middag hos våra vänner med innan vi fick ta oss hem så jag kunde köra till jobbet för natt 2 av 3.. Så i natt är sista natten, skall bli skönt att ha "helg" sen.. Tre nätter är jag ledig och sen jobbar jag fyra igen.. Jobbar alltså två helger på raken nu..
.
En promenad på 75 minuter har jag gjort idag annars har jag inte gjort mycket.. Patricks döttrar har åkt till sin mamma.. Amanda var här i natt men åkte till sin pappa idag igen, jag hann inte ens träffa henne.. Johannes har varit här i helgen och skall vara kvar iaf en natt till..
Ikväll skall jag promenera till jobbet, brukar ju göra det när jag jobbar sista natten innan ledighet.. Ikväll är det fint väder med så det kan bli en skön promenad till jobbet, tar ca 25 minuter.. Är jag pigg i morron bitti så tar jag en liten extra runda så har jag gjort min motion för den dagen om jag inte känner för att ta mig ut en gång till.. I morron är det ju dags för Vikt Väktarna med, har inga förhoppningar denna gången, heller skall jag väl tillägga..
.
Ha nu en fortsatt bra kväll.. Själv latar jag mig i soffan med en massa ljus tända runt omkring mig..



15 kommentarer:

Godastunder-tokigaidéer sa...

Hej tjejen,
Vad roligt att få fota din gravida kompis, det blev säkert jättefina bilder för det är dom alla som du visar här på bloggen.

Ha det gott
Kram Anna

♥ Fyra årstider sa...

Grattis du har vunnit i min blogg. Maila mig din adress så kommer en påse på posten.
Kram Lotta

Stina sa...

Härliga bilder. Spännande med bäbis.:-) Kram Stina

Vit som snö sa...

Det är allt något särskilt med såna magar, väcker minnen till liv... Men även om jag gärna skulle önska en liten baby ibland så går den önskan fort över. Gissar att man blivit bekväm med åren...;)
Kram Cilla

Patricia sa...

Det var en sött gräddsnipe-/sockerskåls set du hittade... =)

Och bäbismagen blev ju OK...man tager vad man haver och gör det bästa av situationen... =)
Spännande att det är så nära förlossning.. snart får du gosa bäbis... =)

Du är så hurtig Mia, önskar jag kunde gå långa promenader... =)

Ha en bra natt på jobbet!
Kram kram

hemma hos lilla mej sa...

Vad gulligt med alla som väntar bäbis mage..Nej jag vill inte ha några mera bäbisar .Man börjar bli bekväm.Du är så hurtig som håller igång.Ha nu en skön kväll/natt på jobbet.En go start på nya veckan med rara du Kram Rita

Pierre sa...

Blev ju fin bild ändå. Jag stör mig inte så mycket på brus och föredrar det många gånger framför hårda skuggor av en inbyggd blixt. En tillfällig billig lösning innan studioljus kan vara bygglampor. De blir grymt varma och är lite farliga så, men man kommer in i tänket att fota helt manuellt, vilket är ett måste vid fotografering mer studioljus.

Bebis é mysigt :)
Ha en bra kväll och måndag nu!

Nina sa...

När jag såg rubriken tänkte jag "Tyypiskt, nu hann hon inte fota magen utan det blev att fota bebis istället" Men du hann :)

Förstår att du vill ha en bättre kamera, det blir säkert så ju duktigare man blir. Även om det blir bra med den du har oxå, förstås. Hoppas du snart får ihop till en ny så du kan avancera ännu mer. Synd dom är så dyra...

Ha det kanonfint!
Kram Nina!

Ett Vitare Hem sa...

Åh vilka fina bilder, kul att få fota en kompis mage! Det lilla setet från Miljögården är också så fint!
Ha en finfin dag!
Kramis/LenaS

japp sa...

Heeij.. ja, du e duktig du.. motionerar å har dej. Här är det mest bara för hundarnas del som jag går.. gillar väl inte promenader annars.

Jo, Idol är väl de enda jag ser på tv.. annat får vara. Musik ska de vara tycker jag.

men det är väl inte bäst såhär i början.. men alla utom 1 kom me till den hela gruppen, som vi gillade iaf. Nu får vi väl se VEM som åker ut först.

SÅ kul å fota bebismage.. å de hade säkert varit ännu mer skoj å ha en riktigt skojjig kamera, som man trivs me.

Nu ska jag röja innan jobbet.. ha de bra.. stor kram Helén.

mo sa...

Ja hur mysigt det än är med bebisar så måste man ju sätta stopp någon gång ;) Efter att ha fött tre underbara bebisar, o fostrat dem till tre underbara ungdomar så får man ju vara nöjd...o sen känner jag absolut inte för att börja om med allt igen, känner mig för gammal (jodå..) för det ;)
Ha en fin dag, fastän man håller på att blåsa bort när man visar sig ute, kram
ps, fin bild. ds

Nyanser av vitt sa...

Hej Mia,
Har pengarna kommit in? Satte in dem i torsdags.
Vilken söt liten mage. Duktig du är med dina promenader. Lycka till på vägningen.
KRAM

Lantligt i smultronbacken sa...

Min karaktär är lika med noll den med. Men än så länge har det inte slinkit ner någon kanelbulle, men det blir väl ikväll när sötsuget kommer framför TVn.

Kram

Uttan sa...

Ja här har Jag käkat Kanelbullar i dag och inte bara en,,,,så typiskt.Skulle behövat gå några mil efteråt.
V v eriet ligger på is just nu.
Äter Hormoner och är sååå sötsugen och chips sugen,Tusan så svårt.
Du e duktig och kämpar på och det är ju så att det kan inte vara minus på vågen jämt.
Underbara bilder visar Du...bebis mage. Härligt.Ja jag har ju fått tre barnbarn och fått uppleva döttrarnas graviditeter och det är nått speciellt måste jag säga.

Ha det gott Min Vän!
Kram!

Tidsmästarinnan sa...

Hej hej Mia,
det är så himla kul att kika in här och se vad du fotar för roliga motiv. Vad mysigt sedan när din kompis bäbis kommit att kika tillbaka på magbilderna.
Kram!
Susanne

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade