fredag 29 oktober 2010

Är ingen Leila!!

Så.. Då har jag jobbat klart för denna veckan.. Nu har jag HELG!!! Och jag skall ha en lugn helg.. Jag skall ev fotografera ett par barn och en familj men det beror helt på vädret, jag hoppas det blir uppehåll.. Vi skall nog ta oss till EKO med, det var en snygg lampa i bladet som skulle passa i Johannas rum..

Körde och handlade direkt efter jobbet och när jag kom hem så satte jag igång att baka saffransskorpor efter Leila Lindholms recept... Första gången jag bakade saffransskorpor och skall ju villigt erkänna att de blev ju inte så snygga som Leilas men goda blev de.. Jo jag åt ett par så nu måste jag motionera järnet i helgen.. Skorporna hamnade i mina glasburkar jag har på en hylla i köket, det var pasta i dem innan men pastan fick in i skafferiet.. Lade pepparkakor i den andra burken.. Hittade ett röd/vitt bomullsband och knöt runt ena burken, tyvärr räckte det bara till den ena men skall se om jag hittar något fint band som jag kan ha.. Skulle vilja ha enkla tags med att knyta på...

När jag satt och kollade på tv innan så såg jag genom fönstret hur fåglarna var och kikade i vår tomma fröautomat, jag tyckte synd om dem så jag gick ut och fyllde på med fröer.. Tog ett tag efter jag hade varit ute innan de vågade sig fram men nu så kommer det fåglar hela tiden.. Var ju tvungen att ta fram kameran, tyvärr kom jag inte närmre än så här utan att skrämma dem.. Bilderna är tagna genom fönstret i vardagsrummet..


.
Skall snart hämta Amanda och sedan ha en lugn fredag med fredagsmys.. Fast inte med tacos som det oftablir annars utan ikväll blir det hemmagjord pizza.. Blir kanske bara jag och Patrick som äter den.. Johannes skall till sin pappa, Amanda skall på bio, Johanna skall på kalas och jag tror att Emelie skall vara med kompisar.. Ja så är det ju att ha tonåringar, de finns men de syns knappt..
.
Ha nu en riktigt njutningsfull fredag..




9 kommentarer:

Nina sa...

Vad fint det blev i hyllan, tycker dom ser jättefina ut, skorporna :) Lite jul-likt.

Och fåglarna lyckades du fånga bra genom fönstret :) Vi matar inte fåglarna för vi har mest kajor här, men där vi bodde förut hade vi massor med småfåglar. Det var så kul att titta på dom.

Ha en skön helg! Och sov gott inatt!
Kram Nina!

Annika N sa...

Ser mumsiga ut de där skorporna.

Trevlig Helg !!! Kram Annika

hemma hos lilla mej sa...

Åååå vad fina skorpor du har bakat.Ser så läckert ut i din glasburk.Åååå vad härligt att fåglarna får mat.Önskar dej en mysig fredag rara du.Kram Rita ♥

nettan sa...

saffranskorpor ... dom hade gått hem hos min man oavsett om dom inte är vackra.. men icke jag bakar sånt .. gillar inte saffran ..
kram

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vad fint det blev i hyllan med glasburkarna fulla med goda skorpor och pepparkakor=) Jag fyllde på mina burkar idag med pasta och Havre Fras, jag har likadana burkar *hihi*

Här är det också tomt. Maken har varit iväg och lilla dottern (snart 17) och hennes pojkvän är iväg på filmkväll med kompisar. Det blev slappa i soffan med pop corn och Idol.

Ha en fortsatt skön helg!
Kram,
Regina

Ps. Kul att du vill vara med i min utlottning=)

Godastunder-tokigaidéer sa...

Hahhah jag jag bakade också saffarans skorpor igår....mina barn kom och sa här luktar jul och visst det håller man ju me dom, underbart.

Ha de
Kram Anna

Vit som snö sa...

Jaa du, jag tror inte det finns många Leilor...men vi vanliga gör så gott vi kan o blev dom goda så är ju det viktigast ändå:)
Men som jag ser det ser dom väldigt Leiliga ut;)))
O nu blir jag sugen på skorpbak!!!
Och...kanske skorpknaprande också...
Ha en fin helg!
Kram Cilla

Ett Vitare Hem sa...

Åh vad duktig du varit ska nog också testa att göra skorpor nån dag de vart ju jättefina de du gjorde!
Ha en finfin dag!
Kramis/LenaS

Penseldraget sa...

Vad gott de låter med saffransskorpor dom blev ju visst fina och så snyggt att ha dom synliga i glasburkar ;)hoppas du får en skön helg
kram pia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade