tisdag 12 oktober 2010

Älskar hösten!!!

Jag har faktiskt kommit på att jag älskar hösten.. Det har jag aldrig gjort innan.. Men en orsak kan ju vara att jag jobbat dagtid i flera år innan och då hinner man ju inte med att njuta av det härliga innan det är mörkt ute.. Sådana här dagar som vi haft idag är så himla underbara och man kan inte låta bli att älska denna årstid.. Hade det nu regnat konstant så hade jag ju inte sagt samma såklart..

På förmiddagen idag kom min jobbarkompis Sussu med sin son Hugo och deras hund Max.. Jag skulle ju plåta Hugo och Max.. Inte det enklaset fotoprojekt jag har haft men kul var det.. Hugo, som är 4 år, var superduktig och det var inga problem att plåta honom.. Men Max hade spring i benen och ville inte vara still några längre stunder så det gällde att vara snabb.. Men någon bra bild blev det ändå med både Hugo och Max.. Annars blev de bästa bilderna när Hugo var ensam.. Jag borde haft stativ med på första stället vi var på med.. Lite väl skuggigt där så jag fick ha en lång slutartid som gör att det är svårare att få klara bilder.. Men även här funkade det på en del bilder.. kanske skulle testat blixt med, fast jag är lite anti blixt, iaf mot den som sitter på kameran som bara riktas rakt fram.. Blir ofta så platta bilder av det.. Tycker ju jag då.. Jag visar enbart en bild på Max eftersom Sussu inte sett bilderna än, vill ju hon skall få se dem innan de hamnar ute på nätet :-) Max är för övrigt av rasen Siberian Husky..

Efter plåtningen så packade jag ihop mina träningskläder och for ner till gymmet.. Första gången på gymmet sedan i våras.. Men jag tog det lugnt, har tänkt att lägga mest energi på kondition och förbränning, så det blev 20 minuter på crossen, 3 olika styrkemaskiner och så 20 minuter rask promenad med intervallträning på löpbandet.. Glömde strecha så det lär bli träningsvärk i morron..

Ikväll kom min kompis Nina på besök.. Vi har inte träffats och umgåtts på hur länge som helst, har liksom inte blivit av.. Men idag kom Nina hit :-) Strax efter 18-tiden så tittade jag ut och såg en fantastiskt vacker.. Så jag skickade ett sms till Nina om att jag sprang ner till sjön för att föreviga det vackra, men mötte henne på vår uppfart så vi promenerade till sjön för att kika på den vackra solnedgången.. Vi bor ju bara 100 meter från sjön Halen.. Fina bilder blev det.. Väl tillbaka hemma bakade jag scones som vi fikade på medans vi pratade en massa.. Trevligt och måste göras om snart..

.
Nu sitter jag i soffan med Patrick bredvid mig.. Han är lite tyst och jag vet nog varför.. Det blev nyss 4-0 till Holland i fotbollen.. Inget kul tycker han.. Jag skall ärligt säga att jag är så pass ointresserad av fotboll så jag tycker inte det gör något att Sverige förlorar.. Nu får jag väl en massa fotbollsfantaster på mig.. ha ha.. men jag tar det ;-)
.
nu skall jag läsa bloggar innan sängen kallar.. I morgon är det fotokurs på kvällen och jobb, innan dess skall jag ta till någon form av träning.. Sov gott!!
Förresten.. Får ju avslöja hur det gick på Vikt Väktarna igår med... -0,4 kg visade vågen så nu har jag blivit av med 10 kilo.. 4,5 kilo kvar..



12 kommentarer:

Patricia sa...

Jag gillar med hösten, och har nog alltid gjort det...men det är klart, om det regnar dagarna i ända så är man väl kanske inte lika positiv.. ha ha.

Wow...bilden vid sjön var ju magiskt vacker!!!!!

Må så gott!!
Kram Patricia

Roses & Angels sa...

Vilken underbar hund. SÅ fin. Hösten är helt ok fast jag gillar inte kylan. Brrr. WOW grattis till dina 10 kilo. Gud vad du är duktig. Kram

hemma hos lilla mej sa...

Vilken bild du visar idag !!!!Bara så himla vacker.Vad snäll Håkan var som sålde kannan.Bara så snygg.Fint och höstigt med blommorna.Ja min Älskling och killar har kollat fotbollen och jag bloggar,.Grattis till dina -10-Men du är ju en kämpe.Ha en fin kväll söta du Kram Rita ♥

Pierre@pox.se sa...

Jag har också börjat uppskatta hösten. Det enda negativa är att man tror det är läggdags när klockan är efter sju på kvällen.
Väldigt vacker solnedgång du fångade. Ha en trevlig kväll nu!

Annika N sa...

Jättebra jobbat med vikten. Jag gillar inte heller att kolla på fotboll. Jättefina bilder på Max och solnedgång.

Ha det så gott !!! Kram Annika

Källeboda lantliv sa...

Javisst är hösten underbar med alla färger...du har fångat solnedgången bra ..jag var också tvungen att plåta den igår...så du har varit fotograf idag med ...du ser ...snart har du en massa jobb ..håller med om fotboll ...det kan man bli allergisk mot ...hi.hi..bara ljudet får de flesta att somna ...ha en skön kväll nu ..kram jeanette.kallebodalantliv

LOPPISLIV sa...

Vilken underbar bild du tagit på vovven. Du är verligen duktig på fotografering Mia. Det är förresten min arbetskollegas hund :-)) Kram på dig //Paula

Små steg till ett enklare liv sa...

Hösten kan väl vara riktigt skön.Jag har den fördelen att jag får vara i naturen/ute på arbetstid.Som Du märkt. Grattis till 10 kilo minus!!!Inte liiite avundsjuk,då! ;)
Själv har jag inte gått upp men å andra sidan ner heller.Nu måste jag inspireras av Dig och börja träna.
kram *piah*

mo sa...

Tycker faktiskt med om hösten, speciellt dessa dagar som vi haft...härligt.
Fin himmel du lyckades fånga. Jag försökte igårkväll när jag o dottern var ute o promenerade, men inte lika lätt med mobilen (fast jag blev rätt nöjd ändå)...
Åh, den där hundrasen är så fin...jättesöt.
Ha en skön dag, kram

Signe 1 sa...

jag har oxå mer och mer förlikat mig med hösten;-)

grymt fina bilder du tar, me like a lot!

ta hand om dig!

kram sofia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Grattis, jag är imponerad du tar lite varje vecka, snart har du din idealvikt. Här har det rasat totalt, hade en superbra plan med mat och träning. Men det har fuskats en hel del! Och vilka foton!! Du är så himla duktig, att du fick med en fågel gjorde bilden på solnedgången extra bra. Och vovven, vilket foto, det skulle jag rama in direkt om det var min hund. Du har en framtid här, helt klart.
Kramar
AnnaMaria

Boutique Nytt & Nött♥ sa...

Oooo...Vad duktig du är..
Visst känns de härligt..Jag tog 10kg i våras hade 0.8 kvar då vi flyttade ut i husvagnen..Sen har de blivit si & så...Gått upp 2 igen..Ja ja ska på de igen..
Håller tummarna för dig.Ha en riktigt härlig Fredag
Kramisar
sus

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade