onsdag 30 oktober 2013

Dröjsmål!!

Långt blir det mellan mina inlägg, tyvärr.. Önskar jag hade mer tid och ork för jag gillar att delge er en del av mitt liv..
Jag har jobbat ganska mycket nu då jag hoppat in extra, och då på nätterna så man blir ju lite trött då jag inte är van längre att vara vaken en hel natt.. Men just den tiden på dygnet gillar jag att jobba..

Jag är ju också med i en nystartad fotoklubb här i Olofström och i söndags var vi på fotoutflykt i skogen.. Himla kul och lärorikt.. Bor du i Olofströmstrakten och är intresserad av att fotografera så häng gärna på.. Vi har en FB-grupp som heter just Olofströms Fotoklubb.. Man behöver inte alls ha en dyr kamera, ej heller en systemkamera.. Att bara träffa likasinnade är kul och mycket lärorikt.. Vi träffas med jämna mellanrum och har lärorika möten i lokal och sedan fotoutflykter..  Bilden här uppe är en av alla mina bilder från fotoutflykten i söndags..


På eftermiddagen var jag på Innebandymatch och plåtade.. Jag är ingen höjdare på att plåta actionbilder och de är ju rätt snabba de där spelarna.. Men jag skall plåta detta fler gånger så jag kommer ju förhoppningsvis bli bättre.. På bilden här uppe så ser ni Ida Björck göra 5-3 målet för OIBK (Olofströms innebandyklubb).. Till slut vann de med 6-5 mot IBK Göteborg.. Bra kämpat tjejer!!
Jag är ju inte så intresserad av sporten i sig men erkänner att även jag skrek till vid de sista målen och hann att bli nervös..

Idag har vi varit på IKEA och shoppat lite.. Vi var bl.a inne på IKEA's fyndbutik som ligger bredvid den vanliga butiken.. Där hittade vi något som vi inte hade väntat oss och 3000:- billigare än normalpriset.. Nu är det ju andrasortering men tror att om det är något märke på det, som de skrev att det kunde vara, så kan det döljas.. Vad det är får ni se en annan dag..
Vårt sovrum börjar ta form nu, snart är det färdigtapetserat så snart kan jag visa hur det med blev och jag kan säga att jag är jättenöjd redan..

Ha nu en fin kväll och fortsatt bra vecka..

1 kommentar:

Hanna sa...

Ha en toppen dag!
Kram
Hanna

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade