söndag 23 juni 2013

Midsommar!!

Då var snart midsommarhelgen över för denna gång.. Och vi har haft en lugn och skön midsommar helt i min smak..
I år blev vi bjudna att fira midsommar tillsammans med ett syskonpar, deras familjer och föräldrar.. Hur trevligt som helst..
Vi startade i Jämshög hos våra vänner Katta och Per, kl 12 var vi där för att luncha på räktimbal, matjesill och potatis.. MUMS!!!
Vi fortsatte sedan till Holje Park i Olofström för att se när årets midsommarbrud blev korad.. Årets Midsommarbrud var i år dotter till Camilla och Jocke som vi skulle till på kvällen.. Vi firade alltså hela midsommarafton ihop med årets Midsommarbrud..
Midsommarfirandet i Holje Park arrangeras av Holje Folkdansgille vart år.. Det koras alltså en midsommarbrud, det är dansuppvisning av Holje Folkdansgille, midsommarstångsresning och dans runt densamma... Mycket trevligt!

Vi dukade upp Picknick när det var dans kring midsommarstången.. Tårta, kaffe, te och lite bubbel.. Hur mysigt är inte det?? Vi hade ju tur med vädret med.. Regnade som attan på förmiddagen men från 12 ungefär var det uppehåll och riktigt varmt..
Sedan fortsatte färden mot Camilla och Jockes hem där vi spelade kubb och grillade.. Vi hade jättetrevligt och tackar för att vi fick vara med..

Igår tillagade Patrick Pulled Pork som vi bjöd min mamma på.. Åh vad gott det blev.. Har aldrig ätit det innan, men så gott.. 
Mamma och jag var först och hälsade på min pappa som är på äldreboende, uppskattat som vanligt av honom..
Och så vill jag påminna om den nystartade bloggen om Butik Lizzo här i Olofström.. Kika gärna inom med jämna mellanrum.. Där kommer jag skriva om nyheter, händelser och vem vet så kanske det kommer en och annan tävling.. Klicka HÄR så kommer ni till bloggen.. 

Ha nu en riktigt skön söndag..

6 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilken härlig midsommarafton ni hade, ser så mysigt ut. Och vädret skötte sig bra iår. Jättevacker midsommarbrud, en ära och fira midsommar med henne.
Kramar
AnnaMaria

Nina sa...

Riktigt somrigt hos dig, med fina foton. Det var en riktigt mysig midsommar ni hade, och med en vacker midsommarbrud och allt :)

Må gott!
Kram Nina

Källeboda lantliv sa...

Låter som en bra midsommar .. Kul att du bloggar för lizzos .. Du är ju duktig på att fotografera nu!
Ha en bra vecka ! Kram Jeanette

Anonym sa...

Den där första bilden med maten så ju otroligt gott och stiligt ut. Hoppas det smakade lika gott som det såg ut.
SV: Tack för kommentaren. Båtturen var ganska trevlig, men jag gillar inte att höra folk som gör sånt som de gjorde där. ;)

Hanna sa...

så mysigt det ser ut och maten ser god ut..
Kram
HAnna

A House With A View sa...

Wow vilken underbar midsommar du/ni haft!! Jättemysigt verkligen! Kul tradition också att kora en midsommarbrud :)

Fina bilder!!

Kraaaaaaaaaaaaam aka

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade