måndag 24 juni 2013

3 veckor kvar!!

Tre veckor = 12 arbetsdagar kvar.. Ja till min första semestervecka alltså.. Jag skall ha semester v. 29, jobba v. 30 och måndagen i v. 31 sedan är jag ledig i tre veckor.. Skall bli skönt..
Men faktiskt känner jag mig inte så trött och sliten som jag brukar göra vid denna tiden på året.. Det beror helt säkert på att jag bara jobbat sedan mars hos den brukaren jag är hos nu, känns fortfarande nytt.. Men ledighet är ju alltid skönt och man behöver ju ladda batterier trots att de inte är helt slut..
Blombuketten till vänster fick vi av min mamma när vi bjöd henne på middag i lördags, den är så fin.. Mjölkkannan köpte jag förra helgen då vi var på EKO, detta står nu på altanen och förgyller den..
Så här glad så jag hoppar som Johanna gör här kanske jag är när jag jobbat klart mitt sista pass innan semestern..
Jag har inte så mycket att förtälja er.. Jag jobbar som vanligt och slappar när jag är hemma =) Skall fotografera nu i veckan både vanliga porträtt och brudparsporträtt.. och så skall jag hem till en fd arbetskamrat som skall gifta sig snart, jag skall fotografera deras bröllop, så vi skall diskutera hur de vill ha det.. Skall bli så kul samtidigt som det är lite skrämmande att plåta bröllopsbilder, får liksom inte gå snett..

Men nu skall jag softa lite till i soffan och sen hoppa i säng då jag skall upp i morgon igen för att ta mig till jobbet..

Ha en fin kväll..

9 kommentarer:

Hanna sa...

Fina bilder och vilken fin kanna.
Kram
Hanna

Ett Vitare Hem sa...

Jättefina bilder! Hur har det gått för dig att gå från VV till LCHF? Jag tyckte det var jobbigt i början att äta allt det där man inte får äta på VV nu flyter det på och -9 kilo sen 1/4 så jag är nöjd som bara den ;o)
Ha en riktigt härlig tisdag!
Kram/Lena

Millas hem sa...

Hej Mia! Ja, visst undrar man om historism bakom alla dess bruksföremål man släpar hem!:)) Har du loppat på senaste tiden? Jag hade ju min egen men efter det har jag inte varit iväg. Jo i Näsum förresten. Glömde det! Men det var inget speciellt därifrån som fick hänga på mig hem. Kanske det har svalnat lite hos mig. Jag gillar ju nytt också!:) hoppas du också får en fin dag! Nu tänkte jag sticka till gymmet och jobba en stund:)) kraaaam

Angela sa...

Härlig blogg och fantastiskt fina bilder :-)
Jag har 2 veckor kvar men känner mig helt slut redan nu. Men vi får hålla ut :-)
kram

Lilla Källängen sa...

Vad härligt att få börja räkna ner till semestern!
Så tjusiga foton du gör och så spännande det måste vara att fotografera bröllop :-)
Nu ska jag ta och kika in på butik Lizzo också..
Ha en riktigt skön vecka
Kram Anneli

jeannette sa...

Hej du
Vilken fotograf du är ;) Visst är det nedräkning här med. Börjar v 29 sen har jag 5 veckors semester för första gången på länge ;) Ha det bäst kramar

Viola sa...

Vad skönt att känna sig pigger och inte sliten..har gått upp och ned här..måste lugna ned på jobbartakten och försöka få mera ledigt men jag har planer på att dra ned öppettiderna under vinterhalvåret så det blir en lugnar period då, ha en fortsatt fin vecka, kram

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilken härlig studentbild, nästan så glad är jag fredag till veckan.
Och nog behöver vi semester, vi hoppas på en bra sommar.
Kramar
AnnaMaria

Maria at inredningsvis sa...

WOW vilka somriga härliga bilder:)

Om du gillar moderna mönster kan du kolla in min blogg:)

Jag önskar en skön sommarhelg

LOVE Maria från inredningsvis.se

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade