måndag 27 maj 2013

Tack!!..... Och weekend!!

TACK!! Ja tack för de fina ord jag fått när ni läst mitt förra inlägg, både här på bloggen, via fb och några jag pratat med..
Med inlägget ville jag att vi vuxna som lever med barn som gått igenom det tuffa med att deras föräldrar har skilt sig.. Som gått och går igenom det tuffa med att få in nya vuxna i sina liv, som de skall bo ihop med.. Att vi skall komma ihåg att de inte har valt att ha det så och att vi då skall kunna tänka på att de kanske inte mår så bra.. Att det är VI som föräldrar, biologiska eller styvföräldrar, som skall vara de vuxna i detta, även om barnen nått myndighetsålder.. 
Till något helt annat... Helgen som gick.. 
Jag och Patrick tog tåget i fredags morse från Älmhult.. Tack svärmor som skjutsade oss dit.. När vi hoppade av tåget så hade vi hamnat i Stockholm.. Vi tog oss till vårt hotell som var en båt, checkade in i vårt pyttelilla rum.. Gav oss sedan ut i det vackra sommarvädret som kommit till vår fina huvudstad.. Sedan strosade vi runt och bara njöt tills det var dags att bege oss till hotellet igen för omsvidning och sedan ta tunnelbanan till Stadion där vi skulle på konsert..
Vi var alltså i Stockholm för att se konserten med Bon Jovi.. och jag är helnöjd.. Bon Jovi var riktigt jäkla bra (trots att journalisterna inte tyckte som jag), Jon var skitsnygg och jag somnade lycklig den natten..
På lördagen vandrade vi runt i stan och gjorde bara precis det vi ville.. På dagen så vandrade vi runt, tittade på folk, åt gott och bara var.. På kvällen åkte vi in till Grönan där vi bara strosade runt.. Vi hade det jättemysigt..
Igår, söndag, så checkade vi ut, tog oss till centralen för att låsa in vårt bagage och sedan ta en sista runda på stan..
jag har ju 3 kusiner i Stockholm och Patrick har en bror där, de träffar vi ju inte så ofta och jag tror att de gärna hade velat träffa oss.. Men vi bestämde innan att vi inte skulle träffa någon av dem eftersom en helg inte är så lång tid, vi ville bara njuta av varandra och timmarna vi hade, vi behövde det efter en tuff höst och vinter.. Hoppas kunna stanna längre en annan gång och då träffa dem alla..

Jag hade inte min kamera med så dessa bilder är tagna med min iPhone..

Denna vecka jobbar jag bara två dagar, idag och på onsdag.. På torsdag och fredag har jag tagit semester för på fredag tar min fina dotter studenten.. Så på torsdag skall jag fixa i lokalen vi skall vara i på fredag.. Och så hoppas jag att det blir bra väder från torsdag så jag kan ta studentbilder på henne på torsdag och så vill jag ju att de har fint väder på utsparken och på lördag för de som skall på bal..

Ha nu en fortsatt fin kväll och en bra fortsatt vecka..

4 kommentarer:

Ett Vitare Hem sa...

Låter som en underbar helg!
Ha en riktigt härlig tisdag!
Kram/Lena

Källeboda lantliv sa...

Låter som ni haft en skön helg !
Man måste vattna förhållandet emellanåt , viktigt !
Spännande med studenten , oj ! Massor att göra ..
Lycka till !
Kram jenette

LOPPISLIV sa...

Låter som en mysig helg!! Ohhh Bon Jovi är ju toppenbra, vad kul att gå på deras konsert :-)) Ja nu har vi fullt upp med studentfix både du och jag, vi får hoppas vädret bjuder på solsken på fredag!!!
Kram Paula

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vilken underbar helg! Här vankas det också student så det är en del att stå i. Den 6 juni är det utspark här, så det lär bli mycket folk om det blir fint väder.
Kram,
Regina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade