onsdag 1 maj 2013

1 maj, välkommen..

MAJ!!! Sug på det ordet, månaden.. Visst smakar det bra i munnen.. Nästa månad är det sommarmånad och i mitten av maj kan vi väl räkna som försommar.. Visst är det underbart?
Och idag har vädret visat sig på sitt bästa Majhumör, otroligt vackert väder med en varm sol och en klarblå himmel.. Jag har iof jobbat hela dagen men har fördelen att kunna vara ute, så det har jag/vi varit ett par gånger..

Valborgsmässoafton firade jag genom att först jobba och sedan åka till vänner.. Vännerna vi var hos äger något som heter Brokamålagård, och det är så himla vackert där..
Vi startade nere vid sjön där de har en öppen stuga som kallas Grillstugan, där intog vi förrätten, och där tillagades huvudrätten..
När förrätten var uppäten förflyttade vi oss en bit till en mysig stuga som kallas Jaktstugan där det var dukat och det brann mysigt i de två eldstäderna som finns där inne.. Här åt vi en otroligt god middag bestående av grillat älg- och vildsvinskött och lite tillbehör till det..
Efter god mat, mycket prat och massor av skratt så förflyttade vi oss ännu en gång, denna gång till värdparets bostadshus fast ute i deras vackra uterum/paviljong.. Där dracks det kaffe och åts efterrätt.. 
Jag och Patrick for hem ganska tidigt eftersom jag skulle upp och jobba idag.. Men så kul och trevligt vi hade fram till dess..
Så något Majbål fick jag inte se igår men det gjorde ju inget, vi hade ju eld både ute och inne men inget bål..

Efter 6 arbetsdagar på raken så skall jag vara ledig i morgon, och det skall bli skönt.. Visar sig solen som de lovat att den skall göra så skall det bli en utedag med näsan mot solen en del och jobb ute en del.. Jobbar sedan på fredag men är ledig i helgen..

Ha nu en fin start på denna härliga månad..

3 kommentarer:

catthie sa...

önskar dig en bra fortsättning på veckan...

Nina sa...

Oj, vad mysigt det ser ut!
Ha en riktigt skön ledig dag i solen :)
Kram Nina!

Hem och Lycka sa...

Låter underbart! Kam Mia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade