tisdag 16 april 2013

Lite nytt..

Har ni haft lika fantastiska vårdagar som vi har haft här i Olofström? Verkligen varma och goa dagar, och jag hoppas det fortsätter så..
Idag har jag varit ledig och då är det ju extra skönt att det är fint väder.. Idag var jag inom Butik Lizzo här i Olofström, de har även en webbutik som du kan hitta HÄR..
Jag var inom för att se om jag hittade kläder till studenten, även Amandas mamma behöver ju se lite vettig ut.. Jag hittade en blus och ett linne som jag får visa senare i veckan då jag lade undan det, har presentkort som jag inte hade med mig.. Men däremot handlade jag hem en snygg ring, med en dödskalle på så klart.. Mycket snygg enligt mig..

Fick även paket idag med ett par boots jag har beställt.. Jag gillar dem men det är också något som gör att jag inte gillar dem, så jag har inte bestämt om jag skall behålla dem.. 
Fick ett paket till med en köksvåg jag har beställt, vår andra har gått sönder.. Och jag klarar mig inte utan våg så jag kan räkna ut kolhydrater tex..

I kväll har jag varit en snabbtur till Karlshamn tillsammans med min kompis Anna och 2 promenader har jag gjort idag, hoppas det tog en del på mitt fläsk ;)

Ha nu en fortsatt fin vårkväll och en ny fantastisk onsdag..

6 kommentarer:

Monika sa...

Hej på dej!

Härligt att våren o värmen äntligen kom. Här har vi haft +16 grader i skuggan idag. Suuuveränt! :o)

Snyggt blingblingig ring!

Ha det bäst!
kram
Monika

Vitt hus med svarta knutar sa...

Det låter som du haft en bra dag! Jag är lite putt på vädret för här har det varit grått och kyligt.
Kram,
Regina

Källeboda lantliv sa...

Häftig ring ! Påminner om bagges smycken med dödskallar .. Inte visste jag att lizzo har en hemsida att beställa från .. Kul ! Hon har mycket fint . Dina klänger var ju tuffa , behåll dom . Njut av härliga dagar ! Äntligen ! Kram Jeanette

Vardagslycka sa...

Här har vi haft ett par gråa dagar men stundtals har solen kikat fram en kort stund och det känns verkligen att det är VÅR i luften, härligt!
Vilken läcker ring du har köpt, jättesnygg! Och det var kängorna också, riktigt tuffa.
Önskar dig en fin och härlig vårhelg!
Kram, Carina

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Bootsen är superläckra, du är jättefin i dom, behåll!!
Och jag gillar också dödskallar, har man ring ska den synas.
Ha en toppenhelg
Kramar
AnnaMaria

LOPPISLIV sa...

Ohhh vilken fin ring, den gillade jag!! Snygga boots!! Just skor är nog mitt största gissel, har jättesvårt att hitta skor jag gillar, men jag har lärt mig med tiden att om jag känner minsta tvekan så behåller jag dem inte. Det ska kännas rätt direkt!! Prova till olika kläder och känns de ok, behåll dem!! :-)) Lycka till....

Kraaaam Paula

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade