torsdag 4 april 2013

Fortsatt tur!!!

Ja men, turen fortsätter.. Idag fick jag ett mail från fotografen och bloggaren Matilda Wik där hon berättade att jag hade vunnit en e-kurs av henne.. Just den e-kurs jag har valt kommer ut den 30/4 och heter 'Från hobby till inkomstkälla'.. Skall bli så kul att gå den kursen.. Klicka gärna er in till Matildas blogg, Matilda Wik fotografi..
Idag, liksom några dagar nu, har det varit ett fantastiskt väder med sol och klarblå himmel.. Så idag firade jag in våren med att hänga ut tvätt, den första detta året som fått torka ute.. Så underbart!!

Lite vår i rabatten hittade jag med.. Snart blommar det nog för det går ju snabbt när de väl börjat titta upp..
 Lite vår har jag fått in på lilla toaletten med.. Hittade dessa fina handdukar på Maxi igår och kunde inte låta bli dem, så härliga glada färger..
Idag har jag och min dotter, Amanda, varit i Karlshamn för att leta efter en jacka som hon kan ha till sin studentklänning vi köpte för någon vecka sedan.. Hon hittade en snygg jacka och även snyggt halsband och armband.. Skor hittade vi på nätet i kväll så nu har hon kläder till studenten.. Skönt att ha det avklarat.. 

Jag är ledig i morgon med så då får det bli lite städning inför helgen.. Jag jobbar lördag och söndag men vi skall även ha kalas för sonen som fyller 21 på lördag.. Tur att jag har världens bästa sambo som fixar maten till kalaset, fikat får jag fixa i morgon..

Ha nu en bra natt och en härlig fredag..

2 kommentarer:

Lilla Rummet sa...

Härligt att få hänga ut tvätten...det luktar så gott. Själv har vi så mycket snö kvar så man får pulsa till torkvindan så jag får väl vänta ngr dagar till. Grattis till vinsten av kursen.
Ha en trevlig helg.
Kram Britt

Vitt hus med svarta knutar sa...

Grattis till den fina vinsten! Du är verkligen en turgumma=)

Härligt att våren äntligen gett sig till känna. Det finns inget bättre än att krypa ner mellan lakan som torkat ute i den friska luften.

Ha en fin helg!
Kram,
Regina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade