tisdag 19 mars 2013

Snökaos...

...skulle det bli idag i Skåne och Blekinge.. Hur det ser ut i Skåne vet jag inte men här i västra Blekinge har det inte kommit någon snö än och jag hoppas den håller sig på avstånd fram till nästa vinter.. Men sådan tur har vi väl inte, kommer väl i natt eller nåt..
Kallt som tusan är det och det blåser isande vindar, så våren går inte att hitta här just nu..
I helgen har jag jobbat, liksom igår, idag och i morgon så jag har ju inte så mycket att skriva om..
Men jag kan visa mina nya ljusstakar jag inhandlade idag på Netto.. Två stycken vita, lite slitna träljusstakar.. Såg dem i bladet igår och hoppades att de skulle finnas kvar efter jobbet.. Tre stycken fanns det kvar och jag snodde åt mig två då.. Och nu står de placerade bredvid tv'n.. Ljus med större diameter får jag nog inhandla..
I helgen skall jag fotografera barn, det var ett tag sedan så det skall bli kul.. Snart är det vår med och då blir det roligare att fota ute..

Nu skall jag kolla lite tv och sedan dyka i säng i vettig tid och hoppas på bättre sömn än natten som gick..
Ha det bra till vi "ses" igen..

5 kommentarer:

Vitt hus med svarta knutar sa...

Inte vill vi ha mer snö nu, det är ju för 17 vårdagjämning vilken dag som helst=/ Kul att det har ordnat sig med jobb för dig=)

Ha en fin fortsättning på veckan!
Kram,
Regina

Härliga Livet sa...

Tänk att dom kan ha så j-vla fel dessa metrologer. Ställer in tåg och skolor och vet inte allt och så kommer det ingen snö. Här sa dom att det kunde bli någon lättare snö by. Jo tjena. Det har vräkt ner med snö i mer än 1 dygn så säkert 20-25 cm har vi fått. Blääääää
Snygga ljusstakar förresten.
Ha det gött.
Kram Pernilla

Nina sa...

Vilka fina ljusstakar, tur du hann snappa åt dig två innan dom tog slut :)

Hoppas det går bra på jobbet <3
Kram Nina!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hoppas ni slapp snön, börjar bli en väldigt seeg vinter. Jättefina ljusstakar, bra med stora ljus som inte tar slut så fort.
Ha en skön helg
Kramar
AnnaMaria

Hem och Lycka sa...

Grattis, du vann en vårförbrukning av Wettex i tävlingen hos mig! Maila mig dina adressuppgifter så kommer de på posten!

kram Mia
maria@hemochlycka.se

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade