onsdag 27 mars 2013

Min mobila studio...

För lite drygt en vecka sedan så beställde jag en studiobakgrund med stativ, och bara några dagar efter beställningen fick jag hem den.. Det är ett tygstycke på 3x5 meter så det är liiiite otympligt att ha och göra med men det går om bara viljan finns.. Och det finns den ;)
I söndags hade jag några barn hemma som jag förevigade, då såg det ut som ovan i vårt vardagsrum..
Lite dumt med tyg då det blir lite veck i det, så en ångstrykningsmaskin så man kan stryka tyget hängandes önskar jag mig.. Men jag lyckades ändå utan att vecken syntes på bilderna..

Syskonen Nova och Kevin hamnade då framför linsen.. 
Cykeln har jag lånat av en vän till mig, den är riktigt gammal och så himla fin.. Jag tycker det är kul att jag får låna fina saker när jag skall fotografera, då blir det inte samma rekvisita på alla bilder jag tar.. Många har med sig egna saker, och det hade även denna familj, en söt trähäst finns också med på en del bilder..
Kevins små söta fötter hamnade med på bild.. Jag avskyr ju fötter men dessa små tycker jag är söta..

Det som hänt sedan sist annars är att min pappa har blivit sjuk och hamnat på lasarettet, men han mår bättre nu men är kvar på lasarettet.. Det är inte lätt att bli gammal..

Annars är det jobb som gäller, jobbar nu i morgon och på fredag men ledig påskafton och påskdagen innan det är dags att jobba igen..
Ha det gott till vi ses igen..

6 kommentarer:

Kaffe och Mazarin sa...

Jättefina bilder.:)
Du är ju jätteduktig på att fota.Ha en skön kväll. Kramiz ..:)

Källeboda lantliv sa...

Oj! Värsta studion ! Vilken utveckling du går tillmötes ..fina bilder .. Tråkigt med din pappa .. Hoppas han blir frisk snart ! Ha en skön påsk nu ! Kram Jeanette

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vad roligt att du utökat din fotoutrustning med en mobil studio också!!! Du blir bara proffsigare och proffsigare!! Fina bilder!!

Ha en finfin påsk!
Kram,
Regina

Vita Falkens Lantliv sa...

Wow vilken studio!

Önskar dig en riktigt glad påsk!

Kram Susanne

Hanna sa...

Ville bara titta in och önska en Glad Påsk.
Kram
Hanna

Vitt hus med svarta knutar sa...

Önskar dig en fin ny vecka och månad!
Kram,
Regina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade