torsdag 14 juni 2012

Tidsbrist!!

Mer timmar på dygnet hade minsann inte skadat.. Jag hinner ju inte med allt jag vill, som att blogga och läsa bloggar.. 
Jag är på jobbet ett antal timmar per dag och sedan när jag kommer hem är det lite vanliga sysslor innan jag sätter mig med datorn för att fixa klart med alla bilder som måste skickas ut.. Håller fortfarande på med bal- och studentbilder..
Joakim Brodén i Sabaton
Jag har ju världens drygaste dator med, den tar så vansinnigt lång tid på sig.. När jag jobbade på SRF med den så höll jag på att bli galen, när de andra fick in sina bilder på 5-10 minuter så tog det tredubbel lång tid för mig.. Men datorn är gammal och är i livets slutskede.. Så vet ni vad?? Jag klickade hem en ny dator igår.. En allt för dyr men förhoppningsvis bra som passar till det jag skall använda den till.. Lyssnade på en annan fotograf som tyckte att jag skulle skaffa en sådan, så hans fel att jag blev utfattig nu ;)
Jag och Annie i Paradiset.. Bilden plåtad av Anders Olsson
Så här roligt som jag och Annie har på bilden, ja så roligt hade vi alla 4 dagarna på Sweden Rock.. Jag tillhörde ett jäkligt roligt Fototeam så måååååånga skratt blev det.. Och måååååånga bilder blev det med som jag hoppas jag snart kan börja jobba med.. Måste ha klart mina uppdrag jag hade innan SRF först..
Har förresten fått frågan om jag vill vara en i Fotogänget på SRF även nästa år.. Jag fick fundera lite.. Eller nu ljög jag, jag funderade inte en sekund utan sa JAAAAAAAA på stående fot =) Det är ju så kul!!!

Ha nu en fortsatt fin dag och vecka..

Kram Mia

3 kommentarer:

Min vindsvåning på landet♥ sa...

Hej tjejen
Kan tänka att du inte behövde överväga om du skulle vara med nästa år. Inte lätt & hinna med blogg & fixa med foton. Hm... Har samma besvär som dig med seg dator. Fy 17 mycket därför jag inte orkar blogga.
Ja ja får kanske göra som dig skaffa ny dator.
Önskar dig en härlig helg ialla fall
Kramisar
Sus

Nyanser av vitt sa...

Så härligt ni har haft det men jag förstår om det är bråda dagar. Ha nu en mysig helg.
Kram Agneta

Birgitta sa...

Man ska aldrig tacka nej till något roligt om det inte är för något annat lika roligt! Du kommer att minnas den här hektiska perioden i ditt liv med glädje!
Kram Birgitta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade