torsdag 21 juli 2011

Min tur!!!

Japp.. Så är det.. Nu är det då äntligen min tur att få gå på semester.. I morgon bitti kl 8.20 stänger jag dörren på mitt jobb och öppnar den åter igen den 22 augusti.. Fram till dess så skall jag bara mysa och ha det härligt med familj och vänner, och sedan förhoppningsvis komma tillbaka utvilad och pigg inför höstens jobbande..
Maria Andersson - sångare i Sahara Hotnights
Vi har inte mycket planerat under semestern men vi skall iaf på vår traditionella resa med våra vänner Per, Katta och nu deras lille son Erik med.. I år åker vi och gör Österlen osäkert.. Skall bo två nätter på Bed & breakfast.. Skall bli härligt.. 
Eftersom vi köpt tält med så skall vi ta och tälta en natt någonstans med men det gör vi när vi känner för det och när vädret tillåter.. Skönt att bara ta dagarna som de kommer..
Danko Jones
I morgon förmiddag så skall jag göra något väldigt kul och mysigt.. Då skall jag åka till en liten familj där första barnen har bildat den där härliga familjekänslan.. Jag skall jag fotografera lilla Thea som i morgon är 11 dagar ung.. Jag hoppas jag kan få till lite riktigt bra bilder på henne.. Jag har ju sett så många fina och ljuvlig nyföddsbilder och kan jag bara få till det hälften så bra så är jag nöjd.. Gjorde en efterlysning på fb innan om det var någon som hade en gammal resväska och/eller en gammal trälåda som jag kunde få låna till rekvisita, och jag fick napp.. Tänk vad bra fb ändå är.. Så innan jag far till familjen så skall jag inom ett par ställen och låna lite saker.. Tack ni snälla som lånar ut era fina saker!!
En nyfödd Thea.. Bild lånad från webbisar..
Efter denna härliga plåtning så skall jag fira att jag har semester med att göra så lite som möjligt.. Slänga ihop en god sallad och eventuellt ta en Mojito på altanen.. Nu skall ju inte min semester starta med det bästa vädret, men vet ni vad? Det gör inget.. Visst vill jag så klart ha bra väder men det gör inget att det är dåligt heller.. För några år sedan hade jag EN soldag på 4 veckor då jag hade semester, och så utvilad som jag var när jag kom tillbaka har jag aldrig varit efter en semester.. Men som sagt så hoppas jag på fler soliga dagar denna semestern så jag kan åka till havet några dagar och få mig en fin bränna =)


Nu mullrar det i bakgrunden här och de har lovat ett stort åskväder.. Jag tycker ju det är mysigt med åska och blixtar och det behövs verkligen rensa ut lite i luften så jag välkomnar det.. Men jag vill att blixtarna slår ner på ofarliga ställen så det inte skadar någon eller något..


Ha nu en bra natt så ses vi kanske i morgon..


Kramar Mia

9 kommentarer:

Lilla Rummet sa...

Hej Maria!
Låter härligt med semester och visst kan vädret spela roll när man har semester och man vill ha sol, men själv kan jag tycka att bara man är ledig är ett plus.
Lycka till med fotograferingen.
Önskar dig en härlig semester.
Kram Britt

LOPPISLIV sa...

Hej Mia! Härligt för dig att äntligen få semester, jag har haft en vecka nu, det går fort undan vill jag lova :-)) Nu hoppas vi bara att solen inte ha tagit semester också utan att den kommer tillbaka igen så man åka till havet och ha mysiga grillkvällar, det hör ju sommaren till :-)Österlen är så ljuvligt, vi ska nog också åka en runda neråt mot ystad till. Bed & Breakfast låter mysigt!!!

Fina fynd du gjorde på Millas gårdsloppis. Ha det nu så gott på första semesterdagen :-)

Kram kram Paula

Vitt hus med svarta knutar sa...

Här sitter jag med ögonen som sladdlampor på kinderna, det har inte blivit mycket sömn för det har blixtrat och åskat så gott som hela natten. Hoppas att det är över nu och att vi får soligt och fint.

Härligt för dig med semester!!! Klart att man ska fira, första dagen är ju bäst, då man har allt framför sig och nästan kan sitta stilla hela dagen bara för att känna efter hur det känns att inte behöva göra nåt'.

Önskar dig fina semesterdagar!
Kram,
Regina

Ps. ang babybilder, sök på Anne Geddes på Google bilder

Källeboda lantliv sa...

då får man säga grattis nu ! ja du har ju inte missat några soldagar precis ..vädret kommer nog senare ...visst är det gott med lite slappadagar inne i dåligt väder ..men är det varje dag så blir man rastlös..vad kul att ta bilder på nära å kära ..du kan ju det ! ha det nu så gott på din semester ..kram jeanette.kallebodalantliv

Nina sa...

Jag fick njuta av ett härligt åskväder imorse. Det är inte ofta det drar precis över oss, men det är mysigt dom gånger det händer, om inte Sandra är hemma för hon blir orolig av det.

Nu önskar jag dig en jätteskön semester!
Och lycka till med plåtningen idag :) Lite snosa bebis blir det oxå kan jag tänka..

Kram Nina!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Gomorron semesterfirare
Så skönt och vakna och så vet du att du är ledig så länge, hoppas vädret blir bättre också. Igår hade dom spått regn här men solen lyste hela dagen, idag däremot regnar det!
Trevlig helg och kramar
AnnaMaria

Lotta sa...

Grattis till semestern och hoppas att resan blir mysig, det låter väldigt trevligt!! Kram Lotta

Matilda Wik - fotograf i Norrköping sa...

Sv: Kul att du gillar min sida, nu har jag gillat din också :)

Hanna sa...

Ha en fin semester.
Ha en fin helg.
Kram
Hanna

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade