söndag 10 juli 2011

Två veckor kvar..

Så är det.. Två veckor kvar innan jag kan ta fyra veckors semester.. Sen semester precis som jag gillar.. Fredag morgon i vecka 29 går jag av mitt sista pass innan semestern för att avnjuta fyra veckors ledighet.. Skall bli skönt och välbehövligt.. Det enda vi har planerat är två nätter iväg tillsammans med vänner.. Det har blivit tradition eller iaf en början på tradition att vi hittar på något tillsammans med dem vart år, i år är det femte året vi åker någonstans med dem.. Fast i år blir det än mer speciellt eftersom deras son som låg i mammans mage förra året nu med är med.. Skall bli så mysigt.. Vi skall ju åka till Österlen och bo två nätter på Bed & breakfast.. Och just detta Bed & breakfast ägs av fina Sari som har den fina bloggen Lilla Provence och den underbara butiken och webbutiken som oxå heter Lilla Provence.. Vi var ju nere och hälsade på Sari i våras och de bor otroligt fint ute på skånska slätten så det var inte så svårt att välja övernattningsställe när vi skulle välja ;) Och Sari är ju otroligt trevlig med så då var det om möjligt än enklare.. Skall bli så trevligt och kul.. Patrick är rädd för att det kan bli dyrt med för jag skulle lätt kunna köpa det mesta i hennes fina butik.. Patrick kan ha rätt i sina farhågor ;)
Och så mina loppisfynd jag gjorde igår.. Korgen står numera på vårt köksbord med frukter i.. Tårtfatet har åkt in i vitrinskåpet i köket och skall användas vid första bästa kalas och fatet från Rörstrand skall användas nästa gång jag behöver ett uppläggningsfat, dessa tre saker köpte jag av Elin som har bloggen Fröken Knopp, plus att jag köpte en spegel som var gjord av ett fönster med 4 rutor (speglar) i som Amanda skall ha i sitt rum.. Hon funderar just nu på om hon skall måla det plus att vi skall sätta en ställning baktill så hon kan ha spegeln ståendes istället för att hänga den på väggen.. Zinkskärmen (Madame Stoltz) köpte jag av Camilla som har bloggen Millas hem, den skall få hänga i sovrumsfönstret som fönsterlampa.. Allt detta fick jag billigt och det är ju det som är vitsen med loppis, billiga och saker som nån vill bli av med och någon annan få nytta av.. Ett bra sätt..
Och så får ni en bild till från Diggiloo som vi var på i fredags.. Härliga Tomas Di Leva.. Han drog ner flest applåder och det var han som friade till publiken mest.. Jag har inte varit så stormförtjust i honom innan men jag tror minsann jag ändrat uppfattning.. Han var kanonbra!! Patrick har sagt länge att om Di Leva kommer och håller konsert här i närheten så skall han dit och jag har väl inte varit pigg på det, men om han kommer då är jag på, helt klart..


Nu önskar jag er alla en bra och fin natt och så en härlig måndag..


Kram Mia

6 kommentarer:

Hanna sa...

ha en fin vecka.
kram
Hanna

Millas hem sa...

Hej Mia!

Tackar!=) Du...den får du låna när du vill! Jag säger till om jag vill att den ska byta ägare!=))

Kram till dig!

Ha själv en go vecka!

Anna sa...

Vilka fina loppisfynd, gillar korgen :)
Och ska kika in hos Mia nu, kul med lite tips.
Förstår att du längtar, jag har 2v semester i aug så jag längtar dig :)
Kram

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det var en överraskning att Di Leva blivit sån underhållare, roligt säkert och se den showen.
Och Österlen, så roligt och åka dit, kommer bli toppen.
Kramar
AnnaMaria

Källeboda lantliv sa...

ja fina fynd du gjort ...tyvärr så gick jag ej på den loppisen ...men du hittade ju grejer som var fina ..kul! jag har semester nu ..såå jag njuter ...din tid kommer ju också snart ..den som spar han har..kram jeanette.kallebodalantliv

Lilla Brödhult sa...

Åh vilka fina fynd du hittade, gillar korgen...
Jag skickar ett meddelande till via fb på ett tips..
Ha en skön vecka kram Helene

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade