måndag 25 juli 2011

En Tyst minut!!!

Jag antar att det inte gått någon förbi att det skett en mycket tragisk händelse i vårt vackra grannland Norge.. Man undrar ju hur det kunde ske och vad som driver en människa till att göra så här.. Tankarna går till de dödas familjer och vänner och alla som var med om detta hemska..
Idag var det en tyst minut i hela Sverige för att hedra och minnas alla drabbade, då befann jag mig på Tingsryds marknad.. Kl 12.00 ropades det ut i högtalare att det skulle vara en tyst minut och hela marknaden stannade upp, stod stilla och var tysta, ja iaf de mesta, någon fanns det ju som inte kunde vara tyst men nästan alla.. Det var en märklig känsla som kom i kroppen då och jag kände nästan tårar komma.. Jag hoppas ni alla har haft tankarna på dem i Norge, inte mycket till tröst för dem men jag hoppas att de känner att stödet finns från grannlandet..
Var alltså på marknad i Tingsryd idag tillsammans med Amanda och min mamma.. Jag handlade faktiskt en del, det blev två klänningar, ett par tights och ett par converseliknande skor.. Om jag behövde skorna?? Japp.. Har ju bara tre par höga och två par låga converseliknande skor sedan innan så detta var ett måste ;-)


Annars har det inte hänt så mycket så här på min första dag på semestern, marknad var en bra start på den..
I morgon skall lilla Theas föräldrar få sina bilder och jag hoppas de blir nöjda, jag är iaf nöjd med bilderna, många bra blev det men det är ju inte så svårt med en sådan modell.. Så det får bli en bild på henne här idag med..
Nu önskar jag er en fortsatt fin kväll och en härlig fortsatt bra start på veckan..


Kram Mia

13 kommentarer:

Vita Falkens Lantliv sa...

Hejsan!

Vi satt i bilen när klockan var tolv. Vi stängde av radion och var tysta och jag kände precis som du, att man blev tårögd.

Söta lilla baby!

Kram Susanne

katta sa...

vi höll en tyst minut på jobbet igår. Det är hemskt!!

Stor kram

oumberligating sa...

För mig blev det inte bara en tyst minut, jag var nog tyst i flera timmar, när sådant här händer så krävs det tystnad och eftertanke.
Hoppas du trots detta har en fin vecka!
Kram ifrån Oumberlige Peter!
PS: Sockerlådsbabyn var/är söt kan man beställa en? Inte bilden alltså! (ler)

Hanna sa...

Ja det är helt offatbart det hemska som har hänt.
Kram
Hanna

Lilla Brödhult sa...

Ja det finns inte ord för det som hänt i vårt grannland,, stackars anhöriga...
Hoppas du får en skön vecka kram Helene

Johanna Stålros sa...

Mysig bild där i slutet på inlägget, för övrigt så hade vi en tyst minut på mitt jobb, så maktlös man är när något sånt här händer. Kram J

LOPPISLIV sa...

Söt baby bild!!! Ja visst är det hemskt de som hänt, svårt att ta in, obegripligt!! Varifrån kommer detta hat, denna ondska?? Jag har tänt ljus och haft tankarna på de drabbade familjerna hela helgen, svårt att tänka på något annat just nu. Det gäller att njuta av livet här och nu, för man vet aldrig vad som väntar...Kraaaa Paula ( tack för söta ord om vår lilla täppa, nu äntligen börjar det kännas om vi fått det lite som vi vill ha det, privat och lite mysigare :-)) Snart har jag städat i boden också, då ska jag ha lite loppis där inne :-)) sov gott //P

LOPPISLIV sa...

Kram menar jag ( inte kraaaa :-)) ha ha

Källeboda lantliv sa...

ja det är fruktansvärt det som hänt i norge...inget som är försvarbart ..även om han nu var sjuk i sinnet ...så många som dött i onödan ...och som hade haft mycket av sitt liv kvar ...Att gå på marknad är kul ..alltid lite fynd att göra....ha så skönt på din semester nu ..ses snart igen ..kram jeaanette.kalleebodalantliv

Annika N sa...

Ofattbart och skrämmande att det finns såna galningar på vår jord...
Mysigt med marknad.

Ha en fortsatt härlig semester !!! Kram Annika

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Jag tittar in och önskar dig en fin och trevlig helg!
Kram Anette

Patricia sa...

Jodå, jag höll en tyst minut på jobbet jag med, var ju visserligen redan tyst i min ensamhet men tänkte på alla drabbade.

Lilla Thea är ju för söt och bilden kanonfin, kan tänka mig att föräldrarna är nöjda med bilderna .. =)

Må så gott och ha så kul i Ryd i morron .. =)

kram Patricia

Emmas vita drömmar ♥ sa...

Hej!

Vet inte om jag varit här inne och hälsat på tidigare men glad över att jag hittat hit nu! Kommenterar på ett gammalt inlägg men jag måste bara få säga "Åååååhhh!" Vilket vackert foto, så otroligt duktig du är på att fota. =)

Jag blir föjlare omedelbums så jag hittar hit fler gånger!

Kram kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade