söndag 10 juli 2011

Härliga dagar!

Mycket härliga dagar har jag haft sedan sist jag skrev.. Mera promenader har det blivit och två musikkvällar blev det med..
I torsdags var vi nere på Killebomfestivalen i Sölvesborg för att lyssna på Peter Jöback och Cookie 'n' beans som spelade på torget..
Peter är ju en favorit till mig som jag har gillat i många år och då framförallt musikalbiten och hans svenska plattor.. Konserten var i mitt tycke jättebra och jag fick njuta av bra musik och ögongodiset Peter..
Igår var nästa musikkväll för oss.. Patrick vann biljetter till Premiären av Diggiloo i Ronneby för ett tag sedan och det var igår..
Det regnade lite i början men det höll uppe det mesta av konserten.. och konserten var kanonbra.. Tomas Di Leva drog mest applåder med all rätt, han var riktigt bra.. Men den som imponerade på mig allra mest var Linda Pitchard, vilken röst.. Jag har inte hört så mycket mer än det hon sjöng på årets melodifestival innan så jag hade inga förväntningar på henne, men som hon överraskade.. Alla de andra var också jättebra och jag är nöjd med kvällen i Ronneby.. Gör gärna om det nästa år igen..

Vill ni se bilder från båda dagarna så kan ni klicka er in på Photo by Maria på facebook (ja om ni har fb så klart) klicka HÄR så kommer ni till min fotosida..Igår, lördag, var jag på loppis som Camilla med bloggen Millas hem ordnade tillsammans med bl.a Elin som har bloggen Fröken knopp.. Jag hittade lite saker som ni skall få se i morgon.. Min dotter Amanda var med och såg ett skåp hon ev ville ha, men vi köpte det inte.. Nu har hon ångrat sig så jag har mailat Elin som hade det till salu för att höra om hon sålde det, jag hoppas hon har det kvar för då köper vi det och så skall det få lite färg på sig och flytta in i Amandas rum.. Men vi får se om hon har det kvar först..


Idag skall jag sova halva dagen och sedan blir det nog inte mycket gjort innan det är dags att promenera till jobbet igen, ja kanske en promenad tillsammans med Patrick med kan bli av..


Ha nu en fin dag..


Kram Mia

4 kommentarer:

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Vad kul med loppis!
Det ska bli spännande och se vad du har köpt.
Kram Anette

Annelie L sa...

Dagar fyllda med musik, det är härligt det.
Hoppas skåpet finns kvar och att ni får köpa det, det känns så förargligt när man blir förtjust i något, men sen bestämmer sig för att inte köpa den för att sen ångra sig jätte mycket....
Massor av sommar kramar.
Annelie

Källeboda lantliv sa...

du är då i farten jämt ! och alltid så har du kameran med dig ..kul ..kramar i sommarsolen ...jeanette.kallebodalantliv...ps, vi var förresten inne på killebom igår kväll ..lyssnade på jj.band ...

Tidsmästarinnan sa...

Halloj!
Alltid kul att se dina fina bilder Mia! Och vad jag LÄNGTAR till en rolig loppis när jag läser :-) hoppas det blir lite loppisar i sommar för min del, har lite kvar till semestern ännu.
Kram på dig!
Susanne

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade