torsdag 14 januari 2016

Sorgligt, fint och ett glatt möte!!

Idag kom dagen.. Dagen då det var dags att säga hej då för sista gången till min lilla mormor..


Min lilla mormor blev drygt 94 år, så hon hade levt ett långt liv.. Och det mesta av sina år har hon mått bra.. Bodde i sin lägenhet till sista dagen och klarade sig nästan helt själv, med bara lite småhjälp..


Det blev en  fin stund i kapellet, med musik som min mormor tyckte om.. Prästen pratade så fint om henne och många fina minnen kom fram..
Nu tror jag hon sitter någonstans och skämtar ganska fräcka saker tillsammans med vänner som försvann från jordelivet före henne.. Nu har hon det bra.. ♡

Efter avskedet av mormor samlades vi i hennes lägenhet för att fika lite.. Väldigt trevligt att få träffa min moster, mina kusiner och mina kusinbarn.. Det är ju allt för sällan vi träffas.. En kusin och och några kusinbarn bor i Stockholm, så vi träffas ju jättesällan.. Synd bara att det skall bli vid ett sådant här tillfälle.. Men jag hoppas att vi ändå kommer att hålla kontakten på ett eller annat sätt.. Några kommer jag att träffa då det är dags att tömma mormors lägenhet..

Nu skall jag lägga mig i soffan och bara vara.. Jag är supertrött efter denna dagen.. Det tar på mina krafter när jag gör ngt utöver det vanliga..

Ha en fin kväll!!

3 kommentarer:

Nina sa...

Kram <3

Viola sa...

Det är en jobbig tid men livets gång...begravde min svärmor för två månader sedan så jag vet....ha en fin helg, kram

Ulla sa...

Kramen till dig

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade