måndag 25 januari 2016

Skön helg och ledig måndag...

En ledig helg har nu försvunnit och är ett minne blott..
I fredags så jobbade jag ett par timmar på morgonen och sedan for jag till mormors lägenhet, var där inte så länge utan packade bilen full med skräp som fick åka till tippen i lördags..
I lördags var vi åter i Karlshamn och hämtade hem ett linneskåp och fyllde släp och bil med skräp, och sedan till tippen med det.. 
Så nu är mormors lägenhet tom, bara lite möbler och lådor kvar som en loppis skall komma och hämta, sedan en städfirma som skall dit och städa.. Sedan är denna eran över... Känns lite tomt att aldrig mer åka och hälsa på mormor.. Men så är ju livets gång, och hon fick ett långt liv som både bestod av glädjeämnen och sorgligheter..


I lördags kväll firade vi min svägerska som fyller 50 idag.. En trevlig liten fest med supergod mat och trevligt sällskap..
Igår fick jag äntligen hålla i kameran igen.. Då hade jag en härlig familj i min lilla hemmastudio.. Så kul att få fotografera igen.. Har några plåtningar till bokade men hoppas så klart på mer..

Har ju en ny bakgrund som jag vill testa med.. Denna familjen valde min vita, men nästa gång jag skall fotografera så har mamman där valt min nya bakgrund, skall bli kul att få använda den..

Idag är jag med ledig, skall snart ge mig ut och handla lite och sedan är planen att åka till gymmet, men helt ärligt så tror jag att jag skjuter det till i morgon efter jag har varit på utbildning.. 
Så denna dagen skall enbart bli en slappardag.. Behöver det efter allt jobb både på jobbet och i mormors lägenhet förra veckan..

Nu återgå till slappandet.. Ha en bra start på en ny fin vecka..

1 kommentar:

Nina sa...

Gissar att du fått gymträning så det räcker ändå, så en slapparkväll kan nog vara ett bra val.
Gudars så fina foton du fotar! Gulliga motiv också, förstås :) Men du är väldigt duktig! Tänkte att du skulle kunna få jobb som barnmodellfotograf för nån katalog, eller nåt :)
Kramen!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade