torsdag 4 februari 2010

Vinst och sjal :-D

Jag skall börja med att tacka Monica med bloggen Tant Theas Torp där jag har vunnit en extra vinst.. Vad det är vet jag inte ännu men ser med spänning fram emot när den dimper ner hemma hos mig..

Min sjal är nu äntligen klar.. Jättekul att sticka den, sen om jag kommer att använda den återstår att se, men eftersom jag är en riktig frysråtta så kan den vara skön att ha om axlarna när man sitter i soffan eller kanske en sommarkväll.. Nu håller jag på med en till i lite gladare färger.. Har kommit in i ett stickstim tror jag allt..

Såg ni nu Bygglov i tisdags?? Visst är huset fantastiskt.. Men hjälp vad mycket de har att göra på det.. Fast de fick ju en bra början här nu med hallen.. Fy tusan vad fin den blev.. Tapeten var ju helt underbar, den skulle jag vilja ha hemma hos oss, gärna i hallen.. Skulle vara kul att kika in i huset när de fixat mer där inne.. Jag vet att de har gjort köket och badrummet.. Köket är jag nyfiken på, hur de har fixat det.. Huset är ju K-märkt så de får ju inte göra precis som de vill i det heller men rätt mycket får de ju göra..

Igår och idag har det inte hänt mycket i mitt liv, bara det där vanliga som händer nästan var dag med matlagning, dammsugning osv.. Men i morron skall det ända mer, känner mig nästan stressad redan nu.. När jag vaknat framåt 12 snåret så skall jag göra en Mexitårta, när den är klar skall jag ta den i bilen och köra för att hämta barnen vid deras skolor.. Vi skall sedan köra hem till mina föräldrar för att fira Amanda med Mexitårta och schwarzwaldtårta.. Vi har en så dum trapp hemma i trädgården som jag inte vågar låta pappa gå i så därför så kör vi till dem och firar Amanda där.. Efter det firandet så skall jag hem och fixa till mig.. Vi skall till Folkets Hus här i Olofström för att gå på Midvinterton, en liten musikfestival med Folkliga sånger, bl.a Bluegrass (som jag gillar mycket) , americanamusic, kanadensisk, irländskt, svenskt osv.. Kul skall det bli.. Vi skall dit med min bror och hans fru.. Efter detta kommer jag att däcka helt utslagen tror jag.. På lördag skall vi ha kalas för Amanda hemma, då kommer brorsan med familj och Patricks föräldrar så då blir det middag och fika igen.. Viktnedgång denna helg kan glömmas..

Nu skall jag läsa lite bloggar och sedan ta tag i det som skall göras på jobbet.. Sov gott alla och ha en bra fredag.. Vi ses igen på lördag..



14 kommentarer:

Vardagslycka sa...

Jag tror du kommer att få en toppenhelg! Det låter som du har massor med kul att se fram emot.
Åh, jag såg Bygglov och jag satt bara och gapade. Himmel, vilket fint hus, men jag förstår att det är MASSOR med jobb! Det är sånt man bara drömmer om...
Ha nu en riktigt mysig helg och lycka till med allt.
Kram, Carina

Anonym sa...

Hej Mia !
Ja jag såg på bygglov och det var ett tjusigt hus ! Och fint blev det, tapeterna gillade jag också. Men man tänker vad det kostar och fixa till ett sånt hus, måste bli kanon dyrt. Men blir nog superfint när det är klart. Lycka till i dag på vågen !!! Håller tummarna, och det får du göra på måndag för mej ;-)Ha nu en super kul kväll med kalas och musikfestival !!! Kram Annika N

Maritha sa...

Det var ett fantastiskt hus en som sagt kostar nog en slant att fixa till det.

Hoppas du får en skön helg Mia!
Kram Maritha

Nina sa...

Japp! Såg Bygglov och tänkte på dig :) Ett jättecharmigt hus!!! Men som sagt, mycket jobb... För att inte tala om att värma upp huset... Å städa alla dessa rum... Men fint var det!

Göran gillade oxå den tapeten. Jag gillar inte när det är en massa mönster :)

Du får gå dit och fråga om du får kika in!

Lycka till med allt kalasande och ha det så trevligt i Folkets Hus!

Kram Nina!

nettan sa...

ibland måste kroppen få vila och äter du bara nyttigt så går du inte upp... stor energi kram till dig ...

Sköna o Gröna Ting sa...

God morgon Mia!!!
Vilken vacker sjal du stickat:)
Jag skall försöka avsluta mitt stickprojekt.., en halsduk som jag hållit på med i fyra månader nu:(
Jag är inte så haj på det där med stickning så det tar sin lilla tid vettu!!!

Hoppas du får en lååång och skööön helg vännen...
Kram
Marianne

Signe 1 sa...

Men Mia vilken fin sjal du har stickat, vad duktig du är!!:-)

Ha en härlig fredag!

Kram Sofia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Grattis, spännande med en hemlig vinst. Här har mössan knappt hunnit torka mellan varven, den är jätteskön och ha på sig. Jag kunde gå med den inne..fniss. Men idag snöar det inte, äntligen lite sol. Det var mycket kul du hade denna helgen, Grattis till Amanda också. Jag såg Bygglov, zappade mellan det och mästarnas mästare. Vilket hus, och vilket jobb dom gjorde. Ha så kul ikväll nu.
Goa kramen
AnnaMaria

plingan sa...

Vilken fin sjal du hunnit sticka! Den kommer att värma gott.
Bygglov - jag såg det också. Vilket hus!!! Me like!

Kram på dig

lovefriidrott sa...

Hej gumman
javisst blir man nyfiken på huset:) alltså så stort, det ska kännas i plånkan,,,,i kväll blir det god mat&vin o melodifestival

Ha en underbar lördag

Kramisar Sari

http://www.lillaprovence.se

Tanja, 30+ sa...

Hoppas du haft det bra på alla "äventyr"! O grattis till vinsten... Du.. den där mössan du stickar avigt o rät (hahaha va rolig jag är) är den svår o sticka?? (tänk på att jag är nybörjare nu...)....

Uttan sa...

Kul med en vinst grattis!

Sjalen blev verkligen jätte fin och är nog hur skön som helst.
Det är roligt att sticka och det ska vara nåt som inte är för krångligt utan att man kan titta på TV samtidigt.

Jag kollade Bygg Lov.Wow säger jag bara vilket hus....Hoppas Du får möjlighet att komma in i huset någon gång.
Och tapeterna passade verkligen kanon i hallen som Mija valde.
Hon har verkligen smak och talang.

Hoppas födelsedags festen gick bra och Musikfestival mm....

Kram!

Ulla sa...

Godmorgon vännen!

Kollade in din fina sjal och jag blev jättesugen på att börja sticka igen så nu ska det inhandlas garn och stickas tröjor till barnbarnen!

Hoppas kalaset gick bra i går?

Ha nu en bra Söndag och ta hand om dig!

Kramisar
Ulla

oumberligating sa...

Nu blir jag orolig! Du kan ju inte skriva, vi ses på Lördag och så har du inte gjort något nytt inlägg, du har väl inte halkat eller blivit helt tokig efter att ha sett på Melodifestivalen och rymt till Ö-vik för att där "stalka" Dolph, hittade några bloggar där några underbart tokiga kvinnor skrev vackert om denne man!
52 bast är han visst och jag tyckte han skötte sig bra!
Hoppas att allt är väl med dig!
Om vi inte hörs mer i helgen så ha en fin vecka!
Kram ifrån Peter!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade