fredag 26 februari 2010

Trött på mig själv..

Ja nu är jag jäkligt trött på mig själv.. Trött på att jag inte kan hålla mig till att äta det jag har bestämt mig för att äta.. Denna vecka har jag ätit det jag skulle plus en hel jäkla massa annat onödigt med.. Karaktären är i botten och en del av motivationen har jag tappat på vägen och den verkar vara svår att hitta igen.. Tur att jag iaf tränar, men för att gå ner i vikt och inte öka något hade jag behövt träna flera gånger om dagen.. I morron skall jag stå på vågen och jag antar att det är plus även denna vecka.. Men jag har ju bara mig själv att skylla på..

Idag (igår, är ju mitt i natten nu) har jag varit på gymmet.. Bilden är tagen från löpbandet ut mot träningslokalen och varmvattenbassängen i bakgrunden.. Där avslutar jag alla mina gympass, 20 minuter intervallträning med minst 6,5 km/h i fart.. Vi har ett jättefint relativt nytt badhus i Olofström.. Där finns en varmvattenbassäng, 25 meters pool, bubbelpool, småbarnsvattenlek/bassäng, 2 olika vattenrutschbanor, ångbastu, vanlig bastu, solarie och gymmet.. Hur fint och bra som helst..

Ikväll, ja igår kväll, var jag och min kompis Anna och åt på kinarestaurangen som finns här i byn.. Jag hade tänkt äta kyckling men blev sugen på 4 små rätter.. Onödigt Mia!!!! Men gott var det.. Tyvärr fick Anna migränkänningar så vi avslutade snabbt efter vi hade ätit så hon fick hem och lägga sig.. Hoppas du mår bättre nu Anna, och att du sover gott..

Jag sitter på jobbet nu, min första natt av fyra.. Det är rätt segt att jobba fyra nätter på raken men jag gör det bara var åttonde vecka så det funkar.. På fyra nätter jobbar jag 41 timmar och 20 minuter.. Jag är rätt mör på måndag när jag går av.. Är sedan bara ledig två nätter men är ledig tre nätter över helgen nästa vecka iaf..

I morgon (idag) skall jag försöka ta mig i kragen och ge mig ner till gymmet igen efter jag har sovit.. Har varit för slö där nere och i helgen hinner jag inte innan de stänger eftersom jag sover fram till 15 och de stänger 16..

Nu skall här bli lite korsordsskrivande och OS.. Jag har ett lugnt jobb, alldeles för lugnt ibland men jag trivs.. Sov nu gott alla.. Jag tar min sömn om några timmar..





Ps.. Idag har en del av snön regnat bort... :-D Me like.. Fast de har lovat mer vinter i början av nästa vecka :-( Ds..

10 kommentarer:

Nina sa...

På´t igen bara! Du fixar det! Jahadå!
Jättefint gym/badhus ni har :)

Hoppas natten har gått bra och att du får sova gott sen!
Kram Nina!

Tess på Tilda och Mamma sa...

Åh känner igen mig, jag är en lite eller okej då en stor godis råtta äter nog nästan varje dag tror jag. Försöker sluta men det går inte, mina 4 trollungar har godis löfte fram till påsk men inte mamman inte hon klarar inte av det.
HA en underbar helg.
Kram Theres

Anonym sa...

Tror nog du snart hittar motivationen igen. Ibland tycker man bara att det är motigt,men du ska väl inte ge upp än, tjejen ??? Håller tummarna på att du snart är på G igen.Det kan ju vara att det varit mycket kalas, och då tycker man ju att det inte är lönt att fortsätta, för man har ändå ätit fel, och så man tappar sugen. Men du är ju kanon flitig på att motionera och det är ju toppen. Go for it Girl ;-) !!!
Ha en toppen helg !!! Kram Annika N

A home far away sa...

Åhhh jag förstår o känner din frustration...det är så lätt att tappa motivationen:) bra att du fortsätter träna du ska se att vips så är motivationen där igen!!

Ha en fin dag!
Kram Gunilla i Singapore

nettan sa...

du är så duktig tänk på alla dom som inte tränar alls eller tänker på vad dom stoppar i foder luckan ... bättre att vara periodare än inte alls...kram på dig

japp sa...

Heij Mia..

Nee, men de är ju så, man kan inte gilla allt å alla. Å inte är jag väl frälst i alla raser, om än jag är en himla stor djurvän..å helst då hundar.

Men du Mia.. jag tycker du tragglar på å är suuuperduktig på å träna, man får synda ibland.. jag e likadan.
Men visst, jag e less mej själv väldans ofta me, förstår inte varför jag iNTE håller mej mer från de goa, jag vet jag kan, har ju gått ner 36kg förut..så de går.

Nepp, bäst å göra klart, ska jobba idag..kram på dej vännen..ha en fin Fredag. Helén.

oumberligating sa...

Hej Mia! Inte ska du vara trött på dig själv inte för att inte "karaktären" på matfronten är på topp! Hur skulle du kunna stå emot 4 miljoner års evolution där det enda det egentligen handlar om är att passa på att äta och göka såfort det finns möjlighet till det!
(ler)
Själv åt jag 4 semlor igår, tryckte i mig en påse Polly och en Coca-Cola, om jag är nöjd, absolut inte, men jag är bara människa jag med! (ler)
Kram och trevlig helg ifrån Peter!

lovefriidrott sa...

Hej Gumman

oj så jag förstår dig:( och det gör väl dom flesta:( men det är bara att kämpa på:):) man kan ha en svacka ibland,,,osså vips är man på banan igen:)

Hoppas du får en fin helg

Kram Sari

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Du vet ju att muskler väger mer än fett, du kanske inte går ner i vikt för att du tränar upp så mycket muskler. Annars är jag precis som du, just nu innan jag läste ditt inlägg tryckte jag i mig en liten chokladkaka!! Och så ångrar jag mig, inte klokt vad man håller på. Men man ska ju ha lite kul också. Ha det gott vännen.
Kramar
AnnaMaria

Patricia sa...

Ja du Mia, du är inte ensam om att vara trött på dig själv...jag är skit-less på mig själv.

Hur svårt kan det vara att äta rätt och riktigt???...jag bara frågar, vad är det för fel på en när man bara vill äta en massa tjoffs som man vet inte är bra för figuren...och sen stå o ojja sig för att man känner sig som en fet kossa och kläderna smiter åt och inget sitter som det ska...suck!!!!!

Ja ja...nytt försök på måndag igen då... ha ha.

Ha en bra jobb-helg!
Usch tufft med 4 nätter.... =(

Kram Patricia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade