fredag 26 februari 2010

Pistolkrut!!!

Just nu sitter jag på jobbet och dricker Gunpowderte... Åsa som jobbar när jag är ledig har druckit detta ett tag och säger att hon blir piggare, så givetvis är jag ju tvungen att prova.. Bad Patrick att köpa hem och så fick jag sms av Åsa idag att hon köpt te till oss att ha på jobbet.. Så två muggar har jag nu druckit av det.. Smakar helt okej.. Men jag vet inte ännu om jag känner mig piggare, är rätt pigg ändå efter hyfsad sömn idag efter nattens jobb..

Steg upp 15.30 idag, var vaken en stund vid 14 då jag läste lite i en tidning men annars har jag sovit.. Steg upp och åt frukost då.. Patrick hade kommit hem och var ute och staplade ved som vår "leverantör" lagt på vår uppfart.. Är det inte snö att skotta så är det ved att stapla..
Efter min frukost tog jag mig i kragen och tog mig ut på en kort men intensiv stavrunda på 40 minuter, var dyngsur av svett när jag kom hem så duschen blev det på en gång..
.
Slängde sedan in klyftpotatis i ugnen.. Vår ugn är fortfarande inte riktigt okej fast den skall vara lagad.. Det tar lång tid för allt att bli klart, så nån vajsing med den är det.. Men det funkar ju bara man planerar noga innan.. Till klyftisarna åt vi entrecote, sallad och en kall sås.. Såååååå gott..
.
Och vet ni?? Jag hade gått ner 0,6 kg denna veckan när jag ställde mig på vågen.. Förra veckan hade jag ju gått upp 0,5 så det plus ett litet hekto hade jag tagit fast en del slarv.. Tänk vad bra det kan gå då om jag inte slarvar..
.
När jag var ute och gick idag så kände jag våren.. Det var blött på marken av snö som smält och det droppar från alla tak.. Idag hade snön rasat ner från det tak som jag visade härom dagen.. Fåglarna kvittrade och det var ljust till kl 18.. Så nu är det inte så långt kvar.. Vi skall ju få ett bakslag med vinter i början av nästa vecka är det sagt men det kan ju inte vara så länge.. Så snart ser vi dessa underbara blommor, Tussilago, blomma i dikena.. Längtar!!

Nu skall jag ta och jobba vidare här men vi ses säkert i morron igen.. Sov så gott ni som skall sova och ha en bra lördag..




10 kommentarer:

Nina sa...

Är det inte nån slags garanti på lagningar? Om det som ska vara agat inte är schysst, menar jag...

Gott lät det iaf :)

Vad duktig du är, Mia! Stavar och har dig och höll vikten bra, trots lite slarv ett tag. Bra jobbat! Nu kör du vidare så går du ner ett halvkilo till nästa vägning, ska du se!

Ha en bra natt!
Kram Nina!

Hanna sa...

Åh det teet kanske vore något att pröva.
kram
Hanna

Sköna o Gröna Ting sa...

Upps..., ett te jag absolut måste prova.
Mitt enkla tips till energidryck är ett glas färskpressat juice.
Har druckit det varje dag i många år nu, enkelt men fungerar ypperligt!

Våren lurar runt hörnan här uppe i Dalsland oxå, snart är vi där..., alldeles snart Mia!
Ha en skön helg vännen...
Kram
Marianne

Nyanser av vitt sa...

Miavännen
Jag tycker du är jätteduktig som är ute och går med dina stavar i det här "skitvädret". För typ 100 år sen när jag spelade handboll högt upp i seriesystemet fick vi mäta vår fett-och muskelmassa samt skriva upp precis ALLT vi stoppade i oss under 1 vecka. Kanske ett tips för då tänker man efter både en och två gånger innan man tar den där lilla godsaken eller vad det nu är eftersom man måste skriva upp. Du kan ju involvera någon som ska få se vad du ätit så lovar jag att man skärper till sig....
Du är i vilket fall som helst superduktig! Så det så
KRAM Agneta

nettan sa...

jag vill se många såna blommor............ kram på dig

Uttan sa...

Ser Du så skönt att vågen visat rätt.Jag ska vägas på Måndag så då får Vi se hur det gått med "pointsen"
...men.....nu ska Vi på Restaurang med min kusin och Jag tänker unna mej lite gott.

Vi har också takdropp här men det dröjer innan snön försvinner kan jag tro.

Ha det gott!
Kram!

Vitt o Vältummat sa...

Kanske man skulle prova det teet...
Det skadar inte att bli lite piggare...
Kram
Åsa

Ana sa...

Hej! Skickar en varm lördagskram till dig! Kramis

LjuvligtLantligt sa...

Det känns som om du ALLTID jobbar??
Lät som en jättegod middag det där...

Kram Git

VARDAGSLYCKA sa...

Tack för te tipset! :)

Wow vilken middag!! Mmmm:)

VÅREN ja! SNART Mia SNART!! :)

Kram m vårsting :)
//Lisette

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade